TID FOR PERMISJON

Hei fine, gode dere! Jeg regner med dere ikke har savnet meg så alt for mye, for både graviditeten og livet har blitt delt flittig på instagram de siste ukene. Men, nå går jeg jo ut i permisjon før lille kommer, og jeg ville bare innom si ifra til dere. Som dere sikkert har forstått har jeg slitt med en ekstremt dårlig form de siste månedene av svangerskapet, og har derfor måtte prioritere hvor tid og krefter skal legges når det kommer til jobb. Og da ble bloggen en sisteprioritet, noe som egentlig er litt kjipt – jeg hadde et ønske om å dokumentere denne tiden som gravid litt bedre enn hva jeg har klart å få til. Nå er jeg i siste innspurt, og neste gang vi skrives her inne har jeg blitt mamma til vår lille J. Tenk det? Blir helt rørt av bare tanken.. 💛

UKE 38 💛

Jeg lover ingen livstegn her igjen før i slutten av august, så frem til det finner dere meg på instagram. Så får vi se hva som skjer når høsten kommer, i sommer er det en ting jeg vil fokusere på og det er familielivet med vår nye, lille skatt som vi gleder oss så til kommer. Stor klem til dere alle! 💛 💛