DE FINESTE BARNEPOSTERNE

Annonse i samarbeid med Desenio.
Koden KA35 gir 35% rabatt.


Poster 1 her / Poster 2 her

Desenio.no er livet når det kommer til plakater, rammer og posters man kan henge på veggene, de har så mye fint til en like fin pris. Og det kommer virkelig rett fra hjertet, tror aldri kjæresten kommer til å glemme den dagen han kom hjem og kunsten hans var fjernet fra veggene til fordel for nye postere fra Desenio… Haha! Så når vi skulle i gang med å pusse opp begge barnerommene her hjemme, var det ingen tvil om at skjønne posters til begge rommene måtte bestilles hjem. Desenio har så mye fint til barnerom at jeg smelter!

Poster med dyr her.

Luftballong poster her / Tekstposter her

Og så må bare bare komme med ett par tips til dere! Kjenner du noen du er glad i som venter baby? Jeg har gitt postere fra Desenio i babyshowergave flere ganger, og det har blitt så satt pris på hos den kommende babymama. Så gøy å få noe litt annerledes! Og vil du bestille til deg selv, enten til barnerommet, stua eller kanskje eget soverom? Husk at Desenio har en helt genial eksempel-byggevegg du kan sjekke ut. Her kan du veeeldig enkelt sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Dette gjør at man kan få et inntrykk av hva som passer i hjemmet, noe om settes stor pris på før man bestiller! Jeg bruker den hver eneste gang jeg skal bestille nye posters hjem, og går derfor aldri på en feilbestilling.

EN HERLIG RABATT ✨

Så, en gladmelding mange av dere har etterlyst! En ny rabattkode hos Desenio. Frem til 6.juni får dere hele 35% rabatt hos Desenio.no, og rabattkoden du må bruke er KA35. Koden gjelder forøvrig ikke gjelder ikke rammer, handpicked og personlige posters. God klem fra meg!

5 kommentarer på “DE FINESTE BARNEPOSTERNE

 1. Lena skriver:

  Ååh, bra timing på den annonsen. Perfekt gave til lille tantegutten som uannsett har fått sykt mye klær og annet stæsj.❤️
  Så de puffene du hadde under vifta på instastory, hvor er de fra? Syyykt fine!

  God lørdag, vakre🥰

 2. Diana skriver:

  Hei😊

  Hvor er teppene du har i stua fra?
  Prøver å få tak i store tepper, men de er vanskelige å finne.

Comments are closed.