SOMMER PÅ UTEPLASSEN

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset.

UTEPLASSEN ER KLAR FOR SOMMER

Stor utepotte her / et hakk mindre her

Altså, klyp meg i armen over den nye sommerkolleksjonen til Kremmerhuset. Jeg har ikke ord! Og er evig takknemlig for at jeg fikk tak i noen av tingene før de ble utsolgt, for herrefred – dette har flydd ut fra både butikk og nett. Her har virkelig Kremmerhuset slått på stortromma, for fy søren – alt de har inne til uteplassen i år er så vanvittig flott og gjennomført. Jeg elsker alt!

glassvase her / telysholder her / dekkebrikke her

Denne glassvasen er jeg så glad i at jeg la nettopp inn enda en bestilling på den, slik at vi kan ha en inne og en ute. Nå har jeg flyttet rundt på den ene vi har i to uker, haha! Den er så fantastisk fin, og like fin å bruke som lyslykt med f.eks et kubbelys oppi hvis du skulle ønske det. Denne uken koster den forresten kun 179,- for medlemmer av Kremmerhuset sin kundeklubb, snakk om gullkupp!

talleren her / bestikk her / linserviett her / vinglass her / vannglass her

Blomstene dere ser i lampen over bordet er også fra Kremmerhuset, men det ser dessverre ut til at det er helt tomt på nett. Kanskje din lokale butikk har de inne? Ta en sjekk, modellen heter ‘gren kornell‘. Lampen har jeg som dere vet laget selv, og jeg elsker den. Så sommerslig og koselig! Og enda finere med de hvite blomstene i, kan nesten ikke tro de er kunstige så fine de er.

Strå i potte her.

Disse stråene også, helt geniale! Og best av alt: de er utrolig nok kunstige, så de kan brukes år etter år. Slike ting settes pris på, for dette med å handle nye palmer, blomster og ting til uteplassen hvert eneste år blir fort svindyrt. Da er det bedre å legge litt i det første gangen man kjøper, så kan man ta de frem år etter år. Disse har jeg bestilt meg to til av, og jeg håper å ha glede av de i maange år fremover.

Alle de fine tingene finner dere hos Kremmerhuset, og er de tomme på nett – så ville jeg sjekket om din lokale Kremmerhuset har tingene inne på klikk og hent. Og husk! Handler du for over 599, får du fri frakt på bestilligen din.

18 kommentarer på “SOMMER PÅ UTEPLASSEN

 1. Marie skriver:

  FOR en uteplass! 🤩 og den lampen din er såå fin!
  Må jo være en drøm å ha, spesielt nå når vi skal holde oss mest mulig hjemme! nyyt siste inspurt av graviditet og sommeren!

 2. Madeleine skriver:

  Hva heter den sinnsykt kule palmen du har ved siden av solsengene dine? Og hvor har du kjøpt den?
  Uteplassen din er helt fantastisk flott! Du er så flink med interiør!!! <3

 3. Lillian skriver:

  Dere har en helt fantastisk nydelig uteplass!
  Har du ulik størrelse på stråene i potte? Ser de har ulik høyde i pottene du har på bildet der. Er det kun en variant på Kremmerhuset som passer i både stor og mindre potte?
  Ønsker dere en nydelig helg! 🙂

 4. Marie Louise skriver:

  Du er så flink til å dekke bord! 😍 her for litt siden la du ut en story om at du hadde kjøpt noen andre nye glass, noen vannglass og de du brukte i den videoen med Målte i senga 😍 hvor er de fra?? 😊 lykke til med gravidinnspurten!

 5. Jenni skriver:

  For en herlig uteplass og alt du gjør er så gjennomført og stilig. Var så heldig å sikre meg glassvasen med riller i begge str og de er virkelige dekorative med strå eller blomster i. Kos deg max i helgen -endelig har sommeren kommet til Sørlandet ☀️😃. Klem fra Jenni

 6. Mari skriver:

  Den ute plassen din er noe av det flotteste jeg har sett😀
  Finner du ut av alt selv, eller har du noen du finner inspirasjon av?
  Jeg finner i hvert fall masse inspirasjon av deg 👍
  Kan jeg spørre hvem for du bruker til målte å sjampo,

 7. Anne skriver:

  Så utrolig fint du har det. Hvor er den fine Palmen fra som står i den hvite potta, og er den kunstig?🤗

 8. Anne skriver:

  Så utrolig fint du har det på uteplassen din🤗 hvor er den palmen fra i den hvite potta, og er den kunstig?

 9. Tone R skriver:

  Du har virkelig sans for stil og interiør 🙂 Kremmerhuset har mye fint, og de har fine priser også. Fint å kunne variere på litt stæsj uten at det koster skjorta 😛

Comments are closed.