VERDENS KOSELIGSTE BARNESENG

Etter mange meldinger tenkte jeg å dele «oppskrift» på barnesengen vi bygget for noen uker siden til snuppsi på det nye rommet hennes. Den er så koselig at jeg får lyst å sove der selv! Verdens fineste ‘hytteseng’ man virkelig kan drømme seg bort i.. Med lys i ‘vinduet’ for ekstra magi, selvfølgelig. ✨🌙

S W E E T  D R E A M S 🌙

Mål på sengen: 120 x 200.
Materialer vi har brukt: 36×98 mm til sengeramme og bein, samt vanlige bord som madrassen kan ligge oppå. Hobbyplate 18x500x2400 mm til sidevegger. Finerplate til bakside/vindu 6x1200x2400 mm. Bord til tak 19×123 mm og 48×48 mm. Rammeverk 19. Eventuelle lightstrips til lys i vindu, samt grunning og maling.

Fremgangsmåte: HER finner du flere bilder av hvordan selve sengen ble laget. Startet med å lage rammen madrassen skal ligge oppi. Så ble sidevegger montert, før det ble bygget en enkel ramme til tak som vi festet takbordene på. Bygget og formet vindu hvor det også ble montert lightstrips i bunn for lys. Et strøk med grunning og to strøk maling, vi malte i eggehvit. ☺️

6 kommentarer på “VERDENS KOSELIGSTE BARNESENG

  1. Aline skriver:

    Så nydelig! Heldig jente:) Jeg synes den ekorn bamsen var så fin…hvor er den fra?

Comments are closed.