GJØR NOE MED BILDENE DINE

Annonse i samarbeid med Fotoknudsen.


Her hjemme har jeg lenge hatt lyst til å lage en personlig fotovegg, uten å helt komme igang med mitt lille prosjekt. Vi har liksom små bilder av oss spredt rundt i hele huset, i den typiske 10 x 15 størrelsen. Personlige bilder av oss og familien vår syns jeg er så utrolig koselig, og mener alle burde være flinke til å fremkalle bildene man tar ila årene. For noen uker siden fikk jeg uansett bestilt opp fem store fotografier som skal få pryde veggene her hjemme, og jeg gleder meg så til vi skal henge de opp litt senere i dag! Her har jeg fremkalt bilder av oss alle, men siden jeg ikke lengre er særlig fan av å eksponere andre enn meg selv og en sjelden gang i blant kjæresten – får jeg dessverre ikke vist dere den ferdige veggen da disse bildene blir holdt privat. Men her kommer en liten titt på noen av bildene som skal opp. ❤️

FOTOKNUDSEN.NO
koden «kristina40» gir 40% rabatt ut 18.mai på veggdekor og fotobøker.

Det er så viktig å gjøre noe med alle de fine bildene man tar, enten det er med å lage en personlig fotovegg hjemme (ønsker meg forøvrig en nede i gangen også!), eller lage min egen favoritt: en fotobok. Dette med å bestille fotobøker fra Fotoknudsen har jeg holdt på med i flere år allerede, jeg har en fin samling selv og har også gitt mine foreldre dette i gave når de har hatt bursdag. Der har jeg laget bøker fra flere av familieturene vi har hatt sammen, og det er jeg så glad for! De fotobøkene er så utrolig koselig å bla igjennom, og jeg ser for meg at de vil bety enda mer noen år frem i tid. En fotobok er så utrolig mye mer hyggelig å lese gjennom enn å scrolle på en mobilskjerm for å se på bildene. Gode minner fortjener å bli tatt ordentlig godt vare på!

DE BESTE MINNENE

Alle fotobøkene vi har her hjemme og som mine foreldre har fått av meg, er fra fotoknudsen. De leverer så fine fotobøker at jeg kan ikke annet enn å anbefale det videre på det varmeste! Tenk at jeg nå skal i gang med å lage enda en fotobok til min egen lille familie, og at det snart blir et nytt familiemedlem som også skal få pryde sidene sammen med oss? Det blir så fint! Begge barna er hjemme skal få årlige fotobøker fra oppveksten sin, som de kan ha for resten av livet og forhåpentligvis få mye glede av. ❤️

40% RABATT HOS FOTOKNUDSEN

Har du lyst å lage en personlig fotovegg hjemme eller bestille en fotobøker du også? Alt kan lages på fotoknudsen sin nettside, eller ved å laste den den geniale mobilappen jeg selv foretrekker å bruke. Begge deler er uansett enkelt og lett å forstå seg på. Et lite tips: sliter du med tidsklemma, la appen lage fotoboken for deg – det tar få minutter og resultatet blir superfint! Rabattkoden KRISTINA40 gir hele 40% på alt av veggdekor og fotobøker hos fotoknudsen.no, og kampanjen gjelder ut 18.mai! 😄

10 kommentarer på “GJØR NOE MED BILDENE DINE

 1. Kristin skriver:

  Heii!
  Har du en rabattkode hos fuelbox? Holder på å planlegge sommeren, og en fuelbox hadde vært perfekt å ha med på norgesferie med kjæresten:)

 2. Marthe skriver:

  Hei! Hva heter fargen dere har på veggen i stuen som er avbildet i dette innlegget? Den er veldig fin 🙂

 3. Diana skriver:

  Hei❤️

  Hvor er teppene dine fra?
  Prøver å finne store tepper, men de er vanskelige å få tak i.

Comments are closed.