NÅR HUDEN SLÅR SEG VRANG

Annonse i samarbeid med Filorga.


Dette med hud har jeg om mulig blitt enda mer opptatt av etter jeg ble gravid. Da opplevde jeg nemlig for første gang i mitt liv at huden min slo seg totalt vrang. Altså, vi snakker betente kviser over hele øvre del av ryggen, på brystet og flere steder i ansiktet. I første trimester var det så ille at det gjorde vondt å ligge på ryggen, jeg har aldri opplevd liknende. Slike kviser i forbindelse med graviditet er ofte hormonelt og det har altså vært lite jeg har kunnet gjøre med det, annet enn å være ekstra flink til å opprettholde mine normale rutiner. Fordi jeg vet hva som funker for huden min, som normalt sett er helt fri for kviser og urenheter. Steike, jeg skal aldri ta huden min for gitt igjen! Verken på rygg eller i ansiktet, si! 😂

25% RABATT PÅ FILORGA

Uansett, siden dere frem til 17.april får 25% rabatt (gjelder ordninærpris) på ALT fra Filorga (rabattkoden er KA25), tenkte jeg å lage et lite innlegg om ansiktsmasker. Rettere sagt fibermasker, som jeg elsker elsker eeeeelsker! Dette er mine to absolutte favoritter, masker som er så gode og spesielle at jeg overhodet ikke unner meg å bruke de tre ganger i uka, for å si det sånn. Men ett par ganger i måneden, kanskje? Før jeg skal noe spesielt og bare vil gi huden min en skikkelig glowup, eller bare la den drikke en haug av fuktighet en kveld før sengetid og gjøre meg ekstra fresh til dagen etterpå.

Oppriktig spørsmål: hvordan klarer enkelte å se cute ut med sheetmasks?

Time filler mask: Min favoritt nr.1! Denne får et ekstra pluss i boka fordi den får meg til å se ut som en bankraner og gir meg mulighet til å skremme kjæresten hver eneste gang jeg har den på. Fortsetter han å si nei til babynavnet mitt, er det mulig jeg og denne maska må ta ting til nye høyder. Men, nok om det! Time filler mask er maske nr.1 i mitt liv, det er en sort fibermaske du brer over ansiktet ditt på helt rengjort hud. Jeg lar den virke dobbelt så lenge som det står på pakken (altså 30 minutt), og masserer inn restene i huden etterpå for optimal effekt. Denne tilfører så ekstremt mye fuktighet til huden og gir en så fresh følelse. Elsk! Beste jeg vet er å bruke denne på kvelden før leggetid, påføre nattkrem (filorga sleep and lift, alltid) etterpå og våkne opp som dronninga sjæl med glatt og fuktig hud.

Hydra filler mask: Favoritt nr.2! Dette er også en fibermaske, men i hvit og med en litt annen virkning. Denne vil jeg personlig si gir en mer umiddelbar effekt, noe som gjør den perfekt å bruke hvis man vil se fresh ut typ rett etter den er tatt av. Helt genial å bruke før man skal i selskap, på datenigt eller bare vil få en hud som umiddelbart blir dobbelt så fresh som den normalt er. Denne plumper opp huden med og gir skikkeliiiig fin glød! Legges også på rengjort hud i en liten halvtime, før jeg påfører dagkrem etterpå og går videre til sminke.

RABATT OG FRI FRAKT ✨

Så, husk! Rabattkoden KA25 gir 25% på alt til ordinærpris fra Filorga hos Blivakker.no, og det er selvfølgelig også fri frakt på alt du bestiller. Lurer du på noe angående Filorga, er det bare å spørre meg! Jeg svarer! 🙋🏽‍♀️✨

16 kommentarer på “NÅR HUDEN SLÅR SEG VRANG

 1. Hege skriver:

  Hei! jeg klarer ikke finne noe info om det på siden din. Mer ser søderhamn sofaen din nuppet veldig mye og at dere byttet trekk. Nupper det nye trekket? Eller har det holdt seg like fint? Vi vurderer å kjøpe denne sofaen til vårt nye hus, men ønsker ikke en nuppete sofa. =) noen andre ting man bør tenke på med denne sofaen?

 2. Christine skriver:

  Hei! Jeg er så glad i nevner dette med kviser på ryggen da jeg også sliter med det i 2.trimester nå som jeg er gravid (aldri hatt det før!) :O Har du det fortsatt og har det blitt bedre nå som du nærmer deg 3.trimester?? Håper på svar <3 Hilsen Christine

  • Kristina Andersen skriver:

   Nei, ryggen er fortsatt like ille – den ser virkeliiiig ikke ut 🙁 Så her gir det seg nok ikke får bebis er ute.. Lykke til med resten av svangerskapet, christine <3

 3. TS skriver:

  Hei,

  Er virkelig kjipt når hormonene herjer og gjør huden helt bananas! Er så lite man får gjort. Heldigvis går det plutselig over! Det som funker for meg (også under graviditet) er å kutte sukker og lettbrus. Sukker trigger betennelse og påvirker hormonene…

  Bli vakker kjørte jo selv tilbud (24% rabatt) på Filorga før helgen, så fikk jo ikke brukt rabattkoden din. Er ikke det litt merkelig?
  Ha en fin uke <3

 4. Tyra skriver:

  Elsker Filorga selv! Fantastiske produkter <3
  Er det lov å spørre hva barnenavnet du ønsker som mellomnavn er? Blir så nysgjerrig hver gang du nevner det! Hvis ikke forstår jeg godt, forhåpentligvis ender du opp med å få lov til å bruke det, så da får vi kanskje vite det da 🙂

  Store klemmer!

  • Kristina Andersen skriver:

   Ønsker å ikke dele det, før jeg eventuelt får det med. Har aldri hørt om noen andre som har det navnet, så vil holde det privat uten at noen andre kan snike det til seg.. Haha! klem <3

Comments are closed.