UPDATE PÅ BÅDE LIVET OG BABYROMMET

Herlighet, jeg har nesten glemt bort at jeg har en blogg! Og det er ikke fordi jeg ikke har hatt noe å dele, for herrefred – her skulle jeg ha oppdatert dere på både barnerom og det som er for flere dager siden. Men jeg har vært så ekstremt mye dårlig i bekkenet i det siste og hatt så mye smerter at jeg ikke har kunnet gjøre annet enn å fokusere på det jeg faktisk lever av om dagen som da er instagram. Der gir jeg virkelig jernet og står skikkelig på, så om dere iblant syns det er stille her – vet dere hvor dere alltid finner oppdateringer og livstegn. Bloggen skal selvfølgelig bestå, men nå om dagen med graviditet og bekkenløsning må jeg velge hvor jeg ønsker å legge mesteparten av tiden min. Håper virkelig formen min kan bli litt bedre fremover, slik at jeg får oppdatert dere mer hyppig her også.

Som dere sikkert forstår er altså ikke formen helt på topp om dagen. Jeg ante faktisk ikke at bekkenproblemer kunne vært så smertefult, men det er oppriktig det vondeste og mest slitsomme jeg har vært med på. Nå har jeg i ukesvis gått til kiropraktor to dager i uka, men jeg føler dessverre ikke at det hjelper særlig. Så neste torsdag skal jeg til ergoterapaut for å gi det også en sjanse, og funker ikke det heller får jeg bare innse at jeg forhåpentligvis vil bli helt fin igjen når babyen er født. Alt blir uansett verdt det til slutt, og nå er det heller ikke så alt for lenge igjen. Tenk at jeg er i tredje trimester allerede? Når jeg sjekker preglife-appen min får jeg seriøst et lite hjerteklapp hver eneste gang, for jeg blir stadig i sjokk over hvor få dager det er igjen til han faktisk er her. 😅 Snart blir dette livet jeg kjenner så godt til snudd på hodet, og på samme måte som jeg ikke husker hva jeg gjorde før jeg fikk mine to kjære her hjemme – vil jeg nok ikke helt forstå hva vi alle gjorde før vi fikk han. Babyen vår.

BABYROM IN THE MAKING

Liten update på babyrommer der altså! Det blir så koselig der inne at jeg tramper inn der sikkert ti ganger daglig bare for å se, hehe. Og den lille gyngelamaen? Muligens det søteste jeg har sett. Denne uken eller i begynnelsen av neste kommer sengen hans også, så da skal dere selvfølgelig få se alt i sin helhet.

• • • • • • • • • • • • • • •

Sender dere alle en skikkelig stor klem! Takk for at dere alltid er så snille og gode mot meg, klikker dere trofast inn her og daglig legger igjen fine ord. Vi sees igjen før helgen ❤️  Klemsi!

34 kommentarer på “UPDATE PÅ BÅDE LIVET OG BABYROMMET

 1. Trude skriver:

  Så kjekt å se Kristina🤍 heldig liten fyr som får deg som mamma! Venter også en liten, 2 i rekken men usikker på om eg vil vite kjønn denne gangen🤭 og ryggen, bekkenet og kvalmen spiller ikke på rad med meg😓 er så tungt!

  • Kristina Andersen skriver:

   Guri, tenk så spennende å vente til fødsel med å vite kjønn hvis du klarer!! Da er du god 😀 Gratulerer med nummer to på vei, sender deg og formen din gode tanker <3 God klem!

 2. Ida skriver:

  Anbefaler deg å teste ut Bente på sørlandet naprapatklinikk på helsehuset. Hun gjorde underverker for meg hvertfall 🤩

 3. Tone R skriver:

  Synes det er godt å lese at du prioriterer deg selv og baby, det er også en del av jobben din nå 🙂 Jeg følger deg på Instagram 🙂 Synes du er veldig til stede både her og der. Du oppdaterer snap også. Det er så lyst og delikat at jeg får frysninger. 🙂
  Jeg husker nesten heller ikke livet før baby, og min lille gutt er allerede blitt 8 mnd og jeg skal straks tilbake på jobb.. føler meg ikke helt klar for det. Mistet min bestevenn på 4 ben gjennom 15.5 år for tre dager siden. For en sorg! Kan ikke huske livet uten han heller.. Uff hvor glad man blir i disse 4bente. Ønsker deg en god mandag 😀 klem, Tone

  • Kristina Andersen skriver:

   Åå, gode deg, blir så glad for sånne tilbalkemeldinger <3 Tusen takk1 Får helt vondt i magen av å tenke på at du mistet hunden min, det er en sorg som ikke kan beskrives når man mister hundene. Orker ikke en gang tanken 🙁 De er fullverdige familiemedlemmer på lik linje med oss andre. Sender deg verdens største klem <3

   • Tone R skriver:

    Helt riktig, de er et fullverdig familiemedlem! Jeg blir så sint på de som sier «det var bare en hund». Tusen takk <3

 4. Sara skriver:

  Hei.

  Jeg hadde UTROLIG vondt i bekkenet, og slet med å både reise meg og å gå i en god stund i svangerskapet. Men, en dag etter jeg hadde vært hos jordmor på kontroll hvor hun gjorde en liten manøver hvor hun klarte å flytte på hodet til babyen, forsvant smertene samme kveld. Dette var derimot litt senere i svangerskapet, men jeg ville sjekket ut dette om jeg var deg. Lykke til!

 5. Line skriver:

  Hei!
  Så kjekt å følge deg i graviditeten din!
  Jeg er i uke 36 med min nr 2 og kjenner meg veldig igjen i bekkensmertene. Jeg gråt også av smerter og måtte bli sykemeldt fra jobben min, men jeg har gått ukentlig til fysioterapeut med videreutdanning i svangerskap og bekken, og nå er jeg så god i bekkenet! Selvsagt litt småvondt, men ingenting i forhold til hvordan det var før! Anbefaler absolutt fysioterapeut!

  • Kristina Andersen skriver:

   Så fint å lese det funket for deg Line <3 Føler jeg har løpt rundt alle veier for behandlinger fordi jeg får SÅ mange av denne type kommentarer, men må nok innse at det som funker for andre ikke nødvendigvis funker for meg. Lykke til med innspurten, herlighet så gøy <3

 6. Marit skriver:

  Så koselig med et blogginnlegg fra deg, Kristina 😊
  Kjedelig å være så plaget i svangerskapet, håper du snart blir bedre, så du klarer å nyte denne ventetiden enda mere.
  Utrolig fine barnerom dere har laget, gleder meg til å se de helt ferdige😀
  Følger deg både på Insta og snap, og følger spent med på både graviditeten og barneromsprosjekt😃
  Riktig god bedring, håper bekkenet bedrer seg, enn så lenge får du bare ta hensyn til kroppen og forsøke å kose deg i denne ventetiden. God tirsdag til deg, Kristina😊🌺

  • Kristina Andersen skriver:

   Krysser fingrene for det, hadde vært så fint hvis formen kunne snu i hvert fall litt <3 Takk for snille, fine ord Marit! Heldig jeg er for at du følger med her <3 Stor klem!

 7. Suzi skriver:

  Såå utrolig fint! Lurte på om du har noen tips mot å fjerne hundehår fra tekstiler og sengklær? Bruker en rull før jeg tar alt i vaskemaskinen, men tar jo sånn tid. Tenkte jeg måtte spørre vaskeeksperten. Haha 🙂

  • Kristina Andersen skriver:

   Vaskeksperten ruller ikke en gang før det skal i vaskemaskinen, haha! Målte snøss ikke så mye at det er nødvendig, så her har jeg ingen triks å komme med :/ Beklager Suzi <3

 8. LH skriver:

  Jeg brenner så sterkt for at samboeren din lar deg gi sønnen deres det mellomnavnet du ønsker, trenger jo ikke å være et navn dere tar til bruk i dagliglivet 🙂 Håper du klarer å overbevise han på et eller annet vis, selvom jeg mener at 9 måneder + fødsel bør være nok overbevisning 😉 hehe!

  • Kristina Andersen skriver:

   JEG OGSÅ! Og jeg er så enig. Lever i håpet, og hvis ikke noe skjer – må jeg ty til drastiske tiltak….. 😂 La kun på den emojioen der for å ikke virke helt psyko, haha!

  • Kristin skriver:

   Helt enig! Nesten rart at han ikke gjør det, når han vet det betyr så mye for henne og hun ble deprimert av å miste morfaren sin. Da er det jo fint at minnet om morfar lever videre i form av navnet hans. Det er også mulig morfaren kommer til å leve videre i sønnen. Ja, jeg er litt rar som tror på sånt :p Hehe.. Man kan jo trekke lodd da, og om det står morfars navn på lappen, så er det riktig valg.

  • Anna Emilia skriver:

   Plis ikke ta dette som kritikk, jeg er bare genuint nysgjerrig, og IKKE dømmende: kommer du til å ha babyleker i regnbuens farger i hus, feks babygym med lyd og lys? Og hva gjør du når gutten deres blir tre, full av trass og kun vil ha på seg en turkis genser med paw Patrol over hele?

 9. Rebekka skriver:

  Hei! Kjempe søtt barnerom 🙂 Jeg ville bare gi litt håp, og si det at jeg er gravid og har sliti med bekkenet veldig mye i graviditeten, nesten hele.. Men, er i tredje trimester nå, og plutselig en dag så blei det bra ! Jordmor sa det var fordi babyen sitt hodet hadde festet seg. Håper det samme skjer med deg, og lykke til videre ! 👏🏼☺️

 10. Mari skriver:

  Føler så med deg med smerter i bekkenet. Er i uke 26 og plagene kom tidlig hos meg også😒
  Har dere tenkt noe på bedsidecrib eller samsoving i deres seng? Vi er så i tvil og har ingen rundt oss som kan dele erfaringer

 11. Vera skriver:

  Hei! Vurderer å kjøpe den sofaen du har fra söderhamn, men har hørt at putene kan bli litt stygge i den og at de ikke er like «fluffy» etter en stund? Hvordan synes du at din sofa ser ut når etter å ha brukt den en stund?

 12. B skriver:

  Hei fine deg! Har nettopp kjøpt meg leilighet og skal innrede med mørk sofa som du har i den ene delen av stuen din. Hvordan synes du den passer til en lys beige vegg som dere har? Føler alle sier man ikke skal matche grått og beige, men det ser jo så fint ut hos deg😍🤷🏼‍♀️😂

  • Kristina Andersen skriver:

   Tenker du på Søderhamn eller Slettvoll-sofaen? Sistnevnte er jo igrunnen sort i fargen og er nyyyydelig til beige vegg. Men trekket vi har på søderhamn-sofaen i den lille stua ville jeg nok ikke kjørt til beige vegg! Vi har sort vegg i tv-stua der den står <3

Comments are closed.