ÅRETS PÅSKEEGG

EN LITEN PÅSKEGLEDE

Påskeegg pakket og klare til å leveres til folk jeg er glad i! 🐣 Som jeg skrev på instagram her om dagen: det er ensomme og tøffe tider for mange, og jeg tenker spesielt på de eldre som blir sittende alene dag ut og dag inn. På eldresenter eller hjemme i sin egen stue, jeg får helt vondt når jeg tenker på all ensomheten så ekstremt mange føler på om dagen. Ta en telefon, overrask med et påskeegg eller send en koselig sms til både besteforeldre og venner du ikke har sett på lenge – noe så lite kan bety så utrolig mye. Man blir glad i hjertet sitt av å gjøre andre glad, det er i hvert fall helt sikkert! 

5 kommentarer på “ÅRETS PÅSKEEGG

 1. Tone R skriver:

  Flotte egg m mye godt i! 😀 Du er god du 🙂 Håper du også får et fint påskeegg! Jeg er helt enig m deg, vi må vise litt mer varme og omsorg for hverandre i denne tiden som er krevende for alle, men ekstra for de som allerede har en litt vanskelig hverdag.
  God påske Kristina 🙂 Klem fra Tone

 2. Jenni skriver:

  Så flott tenkt og gjort Kristina, det er viktig i disse dager å vise omsorg til de som er ensomme og ikke har så mange rundt seg. Ønsker deg og din lille familie en riktig God påske. Påskeklem fra Jenni. Ps de eggene så skikkelig digg ut 🐣

 3. S skriver:

  Har du lyst til å lage et innlegg med tips til joggedresser/kosedresser/loungewear? Er selv gravid nå i uke 23 og trenger flere og jeg ser at du har mange kjempefine 😍

 4. Mia skriver:

  Hei Kristina! 🙂
  Etter mye leting etter hva malingen du har i stua/kjøkkenet heter fant jeg innlegget hvor du forteller at du har blandet din egen. Jeg har vært i kontakt med Flugger og nevnt dette og at fargen heter Grålys, men de kunne ikke finne noe.
  Du har ikke tilfeldigvis en fargekode eller husker du hvilke farger som ble blandet.
  Har alltid syntes at harmonien i stuen din er så nydelig! <3 Og har lenge ønsket meg en slik farge<3
  Takker for svar på forhånd 😀

Comments are closed.