SYSTEM I TØRRVARESKAPET

TØRRVARESKAPET

Er det et skap i hjemmet jeg syns det er en evig kamp å få system i, så har det igrunnen alltid vært skapet som inneholder typiske tørrvarer. Tidligere har jeg kunne rydde det strøkent, men etter ett par uker har det liksom gått rett tilbake til å se ut som et bombenedslag. Men nåå, dere! Nå har jeg laget meg et system som har holdt seg i flere måneder. Dette skulle jeg egentlig vist dere for lenge siden, men bedre sent enn aldri, håper jeg?

BESATT AV ORGANISERING

Slik ble altså resultatet til slutt og dette er et system som funker skikkelig for oss da det er lett oversiktlig, og veldig praktisk. Jeg tror jeg ble besatt av organisering og systemer for årevis siden når Khloe Kardashian viste frem matboden sin. Det magiske synet har brent seg inn i hjernen min, og alt jeg har drømt om siden er en egen matbod skjult bak et kjøkkenskap i eget hjem også….😂 Men det har jeg altså ikke, så jeg får jobbe rundt det lille tørrvareskapet jeg faktisk har. Haha! Hva syns dere om resultatet? 🙋🏽‍♀️

63 kommentarer på “SYSTEM I TØRRVARESKAPET

 1. Jeanette skriver:

  Åh,sykt fint! Holder på å få det slik jeg også nå,har samme beholdere som deg. Er så sykt deilig med system!

 2. Anna skriver:

  Nydelig! Får ro i sjela av slike bilder. Hvor har du kjøpt de fine krukkene du har krydder i?

 3. Ragnhild skriver:

  Så fint! Hvor har du kjøpt boksene og de med krydder?🤩 Vil gjerne se mer organisering😍

 4. Lene skriver:

  Åh så nydelig!! Slik vil jeg også ha det i vårt hjem!:) Hvor er de plastikkboksene med pasta og div ifra? ☺️

 5. Tone R skriver:

  Det er vakkert! 😀 elsker system og orden! 🙂 «Dessverre» er jeg samboer m en rotekopp, så uansett hvor mye jeg rydder og organiserer roter han det til… men har akseptert at sånn er det. Men elsker å se ryddige og organiserte skap, det gir meg glede 😀

 6. C skriver:

  Wow!!!Drøm!Men lurer på hva du gjør når du fyller på og det ikke er tomt?Blander du da ulike pakker med ulik dato av pasta feks i samme boks?

 7. Torill skriver:

  Flott system, tror jeg må prøve en skikkelig opprydning og få alt systematisert i bokser, kan du si noe om hvor dine bokser er fra?

 8. Nina skriver:

  Ååh, slikt er BALSAM for sjela 😍
  Min store drøm er også en matbod inn fra kjøkkenet, haha!
  Noen tenker på hus og bil når de drømmer om å vinne i Lotto, jeg drømmer om alt jeg skal fylle det skapet med og hvor oversiktlig det skal være 😂

 9. Linn skriver:

  Herreguuuuuud for en FRYD å se!! Elsker dette så mye at du aner ikke 🤩 Nå må jeg spørre om hvor alle disse boksene og ikke minst «krydderglassene» er fra/merkenavn? Klem ♥️

  • Kristina Andersen skriver:

   Haha, takk snille! Så gøy det faller i smak <3 Selvfølgelig! Jeg kjøpte boksene på Clas Olson, men de selges på Europris, Coop Obs osv også. Krydderboksene er fra Lagerhaus 🙂

 10. Linn skriver:

  Helt nydelig! Flytter i ny bolig nå, og det GLEDES til jeg kan gjøre det samme. Organisering er livet.. Hvor har du kjøpt beholderne du har krydder i? 🥰😊

 11. MG skriver:

  Bra resultat! Jeg gjør det samme med noe (mel, sukker, havregryn, pasta), men ikke alt – det tar litt tid. Så lenge det ikke blir kaos igjen fort fungerer det jo 🙂 Jeg lurer veldig på de krydderglassene, har lett lenge etter noe som kan fungere her, men enda ikke funnet noe, og de der kan være løsningen! Har du en link eller en butikk å vise meg til? 🙂

 12. Lina skriver:

  Hvordan klarer du/dere å holde kontroll på utløpsdato osv? På krydder, mel osv. når det er i slike beholdere?

 13. Guro skriver:

  For et system – nå vil jeg også:-) Kunne du tipset om hvor du har kjøpt de ulike boksene og hvilke størrelser osv. du har brukt? Syns alltid det er så vanskelig å finne riktig/passende størrelser.

 14. Merethe skriver:

  Så flott! Flink du er 🙂
  Så på instagram at du er kristen. Hva betyr det for deg å være kristen og hva legger du i det? Er selv kristen og syns det er veldig hyggelig å vite at du og kaller deg det.
  Ønsker deg en fin dag og lykke til videre i svangerskapet! 🙂

 15. Julianne skriver:

  Jeg har gjort ganske nøyaktig det samme med mitt for noen måneder siden, og herlighet så glad jeg er for det! Før hadde jeg kun med mel, sukker osv (hadde panikk for melbiller etter at en venninne hadde det, og fant ut at lukkede kontainere for tørrvarer ville låse et slikt problem til en enkelt vare), men nå har jeg gjort det med alt, og det er så deilig. Lettere å finne frem, bedre holdbarhet på varene, jeg vet hva jeg har og hvor jeg har det, så jeg har faktisk spart ganske mye på handling etter det. Skapet ditt ble veldig fint og ryddig, love it!

 16. M skriver:

  Så fint! Men en ting: Nada med proteiner i mellombar og new energy – Da ville jeg heller kjøpt fra nettet evnt matbutikken.. Fort gjort å innta ammetåken litt for tidlig 🙂

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg vet det veldig godt, hehe. Denne boksen lagde jeg for fire måneder siden, og da var det proteinbarer i den. Og nå er de spist opp, har bare ikke orket å bytte rundt på lappene 🙂

   • Camilla skriver:

    Om ikke du har sett The Home Edit på Netflix, må du se den serien 🤓 Følger to damer som jobber med organisering, og som bl.a. står bak Khloes matbod. Har begge bøkene de har skrevet 🙈

 17. Lisa skriver:

  Hei 🙂 Helt på et annet tema: bruker du fortsatt elixir-produkter nå som du er gravid? I så fall hvilke? 🙂

 18. Å skriver:

  Hei, jeg lurer på hvor selve «innmaten» i skapet er kjøpt? Er det slik at hyllene trekkes frem når skapet åpnes?

Comments are closed.