SAVN, SNIKKSNAKK OG SERIETIPS

Jeg regner med jeg ikke er alene om å være greit lei av hverdagen for tiden. Føler jeg har klart å holde meg positiv så lenge, men nå savner jeg bare livet slik det pleide å være så innmari mye. Spesielt når det kommer til jobb, herlighet som jeg savner mer hektiske og fullbooka dager! Alt har liksom gått litt i dvale, noe jeg kanskje burde kost meg med nå som jeg er gravid – men nei. Jeg har det aller best når ting er mer travelt enn hva det er nå, for å si det sånn. Motivasjonen til det meste synker litt i disse dager kjenner jeg, og er det en ting jeg er sikker  på – så er det at jeg ikke er alene om det. Heldigvis går vi mot lysere tider og får forhåpentligvis en fin vår i møte, og det gjør meg glad av å tenke på. Rart med det, men bar bakke, en sol som stråler på himmelen og lysere tider gjør virkelig noe med både energi og humør!

BARNEROM OG SERIETIPS

Ellers er det ikke mye nytt å melde her hos meg. Det går i å kose seg hjemme om dagen, gå lang tur ute hver eneste dag og holde på med diverse prosjekter hjemme. Må si jeg er ganske så glad for at vi holder på å pusse opp to barnerom her hjemme, et prosjekt eller to i disse dager kommer virkelig godt med. 😅 Status her (som dere sikkert har sett på instagram..) er at begge rom er strippet ned, og i går ble runde tre med sparkling ferdig. I dag skal første strøk med maling legges, i morgen strøk nummer to, fredag legges nye gulvtepper og i helgen skal vi jobbe på videre. Det går radig unna, med andre ord.

Ellers har vi slukt Behind Here Eyes (netflix) her hjemme, en ny og råbra serie jeg gikk rett i sorg over å bli så fort ferdig med. Nå har vi ingenting å se på og det orker jeg ikke i disse tider. I går kveld prøvde vi oss på The Crown, men jeg syns hele serien virker fryktelig tung. Dette etter en episode, da. Bør jeg gi den litt mer tid, til dere som har sett den? Eller er det bare til å legge den bak seg? Uansett: har du et skikkelig godt serietips til meg, HYL UT. Dere aner ikke hvor glad jeg blir for akkurat det! Kjæresten også, forøvrig. Stakkaren må høre på maset mitt syv kvelder i uka nå som vi ikke har noe å slappe av med….🙋🏽‍♀️😂

123 kommentarer på “SAVN, SNIKKSNAKK OG SERIETIPS

 1. Malin skriver:

  Hvis du ikke har sett how to get away with murder på netflix, så må du se!! Det er den beste serien jeg noen gang har sett 😊

 2. Amalie Haugen skriver:

  Har du sett the flight attendant, the undoing eller your honor på HBO? ☺️ Ellers er younger, the bold type og love life serier som er passende for avslappende kvelder! Vil også anbefale deg appen TV-time, hvor du kan registere serier du har sett og vil se, du får også vite når det kommer nye episoder/sesonger der 🙌🏼 hadde vært gøy å følge deg der ettersom du har veldig god seriesmak!

 3. R skriver:

  Jeg har fremdeles snev av seriesorg etter å ha blitt ferdig med Teenage Bounty Hunters på Netflix i høst – fy søren for en uventet knallgod serie! Anbefales på det aller varmeste:D
  Og å, må fortelle at jeg drømte om deg inatt! Du hadde kjøpt deg flerfoldige hyller med småsnop slik de har på butikker og nettopp fylt på med snopesmokker for 500kr, hahaha! Og dere hadde landet på navnet Tobias til lillegutten – du ble selvsagt også om til en katt som det tøt våtfor ut fra leggen på, men det snakker vi ikke om, hahaha (fatter ikke hva som feiler min syke hjerne som får til slike drømmer!)

 4. Kamilla skriver:

  Føler veeeldig med deg!
  Kan sterkt anbefale både 911 (viaplay), blindspot (viaplay), criminal minds (viaplay), crossing lines, synes dog ikke sesong 3 var bra (viaplay), venninner til evig tid (netflix). A million little things, ny sesong nå!! (Sumo)
  Du finner også gamle klassikere som feks One tree hill og the o.c på viafree (de reklamene er ikke så irriterende etterhvert hehe)
  Kan også anbefale fargelegging, det gir meg virkelig ro i sjela!

  Håper du får en suuuper uke <3

 5. Kristin skriver:

  Tror jeg har tipset om den før, men tillater meg å gjøre det igjen: A Million Little Things på Tv2 Sumo. Den er virkelig såå fin!

  Gleder meg til å se resultatet av oppussingen 🙂

 6. Ella skriver:

  Har du sett outlander? Den er sykt bra!
  The Crown har jeg ikke klart… ser en halv time av førTe episode flere ganger og bare næh🙈 sykt tung!
  Jo, vi slukte the Queens gambit på Netflix og 😊

 7. Caroline skriver:

  Ser også fram til lysere tider, kjenner meg igjen i mye av det du skriver! Snowpiercer på Netflix er en av de beste seriene meg og samboer har sett. Var hekta etter 2 episode og første sesong slukte vi fort. Nå er vi ca halvveis i sesong 2 og venter nå på at nye episoder skal bli sluppet 1 gang i uken fremover😩

 8. Caroline skriver:

  Syns The Crown er veldig bra! Har sett alt, så absolutt verdt en sjanse til! Ellers holder vi på med The Resident nå, utrolig bra! Det ligger 3 sesonger på Disney+

 9. Janne skriver:

  Hei 🙂 Prøv deg på This is us på Amazon Prime 🍀 Den er helt fantastisk! Ha en strålende dag 💜

 10. Trine skriver:

  Du bør definitivt gi det noen flere episoder! Så heldig dere er som ikke har sett det før nå og kan binge fire råbra sesonger!

 11. Linn skriver:

  The crown tar seg opp,men spesielt første sesongen så jeg på med et halvt øye🙈
  Gleder meg faktisk til neste sesong nå,da..Synes det er morsommere når det blir litt mer tids aktuelt☺️
  Samtidig må man se de første sesongene for å henge med etterhvert!

 12. Ingrid skriver:

  Hei, har et lite serietips til deg, men det kommer jo helt an på om det er din type sjanger. Liker hvertfall veldig godt Peaky Blinders og The last kingdom på Netflix

 13. Mari Roksvaag skriver:

  Jeg elsket The Crown! Gi den hvertfall et par episoder til. I tillegg vil jeg anbefale The Queen’s Gambit, en kortserie på bare 7 episoder, men veldig god! Følte også den avsluttet på en god måte.

  Skulle du ønske underholdning for bare én eller to kveldet, vil jeg også anbefale dokumentarene Free Britney Spears og Billie Eilish: The World’s a little blurry.

 14. Cornelia skriver:

  Har du sett A Million Little Things på sumo? Jeg elsket den hvertfall – skikkelig fin og rørende, samtidig som den fanger meg😍

 15. Trine skriver:

  Du må gi The Crown .er tid, jeg syns den var fryktelig de første episodene men nå er jeg helt hekta og er godt i gang med sesong 4 og gruer meg til jeg er ferdig. Og har du ikke sett Venninner til evig tid så anbefaler jeg den veldig:)

 16. Jeanette skriver:

  The crown er litt ting ja,selv så jeg kun den nyeste sesongen fordi den handlet om Diana! En serie som jeg nettopp så ferdig er the drowning på sumo. Miniserie som er veldig spennende! Cheat som ligger på sumo er også veldig bra om du ikke har sett den,den var påskekrim i fjor så den er ikke ny,men uansett veldig bra. Delete me på viaplay er norsk og den slukte jeg på en dag! Discovery + har også mye krim og spenning har jeg sett,har nylig begynt med en serie der som heter Taken down

 17. Julie skriver:

  Fineste Målte! The Sinner anbefales om du ikke har sett den, to sesonger ligger på Netflix 🙂 Utrolig spennende! Ha en fin uke <3

 18. Eirin skriver:

  Syntes også de første episodene av the crown var tunge, men den kommer seg virkelig!! Nå sitter jeg og er trist for å måtte vente på ny sesong 🙈 Anbefaler å gi det en sjanse!

 19. Tina skriver:

  Jeg må anbefale This is us! Den går på Amazon prime video, utrolig fin og god serie. 🙂

 20. Monica skriver:

  Tenger også serietips nå🙈 Du har sikkert sett flere av disse men… 9-1-1 (samme gate som Chicago fire) Den tynne blå linjen(veldig bra! The Bold type(elsk!) The Flight attendent( veldig spennende) Advokaten er veldig bra. Elsk meg(morsom og fin) Confess (elsk! Filmtips ; Five feet apart. Finn frem lommetørkler 😭

 21. Silje. O skriver:

  Ser altfor mye på tv i disse tider, som gjør at jeg får firkantede øyne (er ikke det alle foreldre sier til barna sine- haha), men som igjen gjør at man har serietips å komme med:

  – A million little things (Sumo). Sykt fin serie som er en av de beste jeg så i 2020
  – Mr Inbetween (HBO). Serien er så sykt underholdene, at en leiemorder kan få meg til å le så mye.. vittig type. Anbefales virkelig!
  – The Undoing (HBO). Miniserie som jeg ikke klarte å legge fra meg.

  Ha en fin dag! 🥰🥰

 22. Hege skriver:

  Anbefaler dere å se Absentia på viaplay. Ligger 3 sesonger med 10 episoder i hver sesong ute nå og det kommer en ses 4 i juli tror jeg 🙂

 23. Kristin skriver:

  Anna Edwin (annais) har hele tre innlegg med serietips på bloggen sin! Går alltid inn der om jeg trenger noe nytt å se på 🤩

 24. Marit skriver:

  Jeg likte The Crown veldig godt, men nå er jeg i utgangspunktet glad i både kongelige og engelske serier, da. Den kan nok oppleves tung til tider, ja. Jeg likte forøvrig første halvdel best, da Elisabeth var ung.
  Jeg synes Bridgerton var veldig bra, den hadde en liten snert i seg som gjør den litt annerledes enn alle andre i samme sjanger.
  Vår tid er nå, svensk, er også veldig bra. Handlingen foregår fra ca 50-tallet frem til ca 70-tallet.
  Jeg har nettopp sett begge sesongene av Exit, og synes den var bra.
  Et sted å høre til er vel en av mine favoritter!
  A million little things er også bra.
  Min mann er ikke såå glad i å se på serier, men vi har sammen sett alt av både James Bond og Mission Impossible. Ikke helt min sjanger, men hjelper at det er gode skuespillere og skikkelig laget.
  Vi har også sett alt av Truls ala Hellstrøm – morsom og koselig.
  Har du sett Solsidan da? Kjempeartig😄

  Håper du får mange gode tips, trenger noe nytt å se på etter at jeg nå har slukt Rådebank❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Vurderer å hoppe rett til sesongen med Diana, kan det gå tro? Solsidan elsker vi begge, samt Truls og Hellstrøm ser vi alle tre her hjemme. Skikkelig koselig program!

   • Marit skriver:

    Jeg likte å se hele serien, man blir jo bedre kjent med de ulike personene, så man forstår mere av hvorfor de har blitt som de er.
    Venninner til evig tid glemte jeg. Vi har begynt på Virgin river, mulig jeg fortsetter på den alene, da mannen synes den var kjedelig.

 25. Stine skriver:

  Så koselig med oppussing av barnerom, det blir nok så fint 🙂 Serietips – Forbrytelsen på sumo, er tre sesonger og 20 episoder i første sesong, så nå er det bare å binge i vei :):) Ferdig med sesong 2 nå og det er såå bra!! Masse lykke til med resten av graviditeten og tiden som kommer <3

 26. KSE skriver:

  Liker dere humor prøv Curb your enthusiasm på HBO. Ler så jeg nesten faller ut av sofaen. Start på siste sesong da den er mest aktuell og vil vise dere raskest om dere liker det eller ikke. Gjorde det selv, men så ferdig de episodene på 2 dager og da begynte jeg på sesong 1

 27. Tone L skriver:

  Serien Clarice på Viaplay, ja vi alle er lei nå. Her I Oslo har alt vært stengt siden november så det er lite og finne på. Ja vi er dritlei isolasjon

 28. Kine skriver:

  Alle seriene du ser sluker jeg rett etterpå, elsker når du kommer med tips for jeg vet de faller i smak. Exit trenger jeg kanskje ikke tipse om? Ellers er prodigal son på sumo er bra!

 29. Tone L skriver:

  Glemte si siste sesong 8 av Homeland er også ute nå på Viaplay hvis du ikke har sett noen se begynn på 1

 30. Tina sørli skriver:

  Den som dreper: mørket. Viaplay 😍 Beste krim/spenning serien jeg har sett. Ellers kan jeg varmt anbefale orphan black og The Blacklist. Begge seriene har mange sesonger, noe man ikke klarer å se ferdig på en helg for å si det slik. Begge to er kjempe spennende!

 31. E skriver:

  Hei! Jeg har et litt merkelig spørsmål kanskje… Jeg er, som deg, opptatt av interiør og orden i hjemmet, og liker at ting ser estetisk fint ut! Nå blir jeg samboer med min fine kjæreste som har en nydelig datter fra tidligere. Spørsmålet her er rett og slett hvordan dere «organiserer» all barnepynt, tegninger og alt mulig annet man får i søte gaver? Vil jo ikke gjemme det bort, men ønsker helst ikke å ha det hengende overalt uten system, haha! Har du noen gode tips?🙈

  • Kristina Andersen skriver:

   Gratulerer med samboerskap, så koselig <3 Her henger alle tegningene hun kommer med på den ene kjøkkenveggen, slike ting syns jeg bare er skikkelig koselig. Samme med andre ting hun lager til oss, gjemmer aldri noe bort - setter det frem med glede. Her er man jo forskjellig, men selv syns jeg slikt er koselig og gjør hjemmet enda mer til et hjem. Klem!

 32. Leni skriver:

  Podigal son! Hele sesong 1 og mye av sesong 2 ligger ute!
  Den er så bra at det er vanskelig og ikke sluke😀

 33. Sigrid skriver:

  Hei! Jeg vet ikke hvor langt du har kommet, men sesong 8 og 9 av livets serie (Chicago Fire, naturligvis<3<3SEVERIDE<3<3) ligger ute på NRK, nå. Ligger bare sesong 7 ute på ViaPlay. Bare kjipt at jeg allerede vet hjertesorgen som kommer når jeg har sett de ferdig…

 34. Line skriver:

  Hei, tips til serier er Firefly lane på Netflix og selvfølgelig Exit 2😁de sluke s rått!

 35. Ida skriver:

  Serier jeg har sett og elsket: Game of Thrones, Vikings, Banshe, Mindhunter, Papirhuset, Suits, Mad Men, The Crown, Bridgetons. My guilty plesure… Dynastiet (nylagingen). Det er så teit, men jeg klarer ikke å slutte😂 Likte også Killing Eve, Venninner til Evig tid (Firefly Lane), The Bold Type, Virgin River, Dead to me, Good Girls, You, Sex Education, Emily in Paris og After Life😅

 36. Hilde skriver:

  Jeg likte Bling Empire og Million Dollar Beach House på Netflix. Om du likte Selling Sunset vil du elske disse. Jeg syns det hjelper å se litt lettere underholdning i denne tungen tiden vi befinner oss i.

 37. B skriver:

  Kommentere aldri på sånn her, kun én gang til dæ for noen år siden og da va det for å fortelle at æ trodde vi måtte ha samme DNA for utenom at du hadde fått all optimismen😂 MEN når æ i tillegg oppdaga at du er like True Crime gal som mæ så er det nesten sånn at æ må drive med litt slektsforskning her.
  Ikke serietips, men siden du er som mæ- true crime frøken som helst skulle vært i USA å grevd oppi alle åsteder og saker, og så at du ikke hadde oppdaga Watts-saken før NU!! (Egentlig litt heldig for da har du sykt mye materiale du kan se😭 Æ har forresten fått tak i den første boka der han skreiv i brev til forfattern alle de nye, forferdelige detaljan som kom opp i 2019 som ble tatt ut av produksjon og nu kun selges på ebay for x-antall sinnsykt høye summer. Send mæ en PM på insta (benedicteiselinj) om du vil ha den, for har den faktisk både som PDF-fil så du kan lese på mobil/data, eller i fysisk bok som æ aldri har rørt siden æ fikk den fila) MEN!! Sett dæ inn i Lori Vallow/Daybell-saken, for den er den sykeste ever!!! Og den pågår nu. Dateline har laga masse program og nu podcast på den helt siden sullamitten starta for ei stund siden (da sier det sæ sjøl at det er en vill sak! Men du må nesten tegne tankekart for å klare sette dæ inn i hele opplegget siden det er utvikla sæ så groteskt😂) og 20/20 slapp nettopp for en ukes tid siden en ny. De er vanskelig å se fra Norge, men noe finnes på youtube. Også kan du jo også lese litt om Leticia/Gannon Stauch saken, for den tar virkelig vendinger om dagen😨😂 Verden er siiinnsyk, slipp mæ av!!!

 38. Ingrid skriver:

  Poldark på NRK. !! Beste serien jeg har sett! Likner litt på Bridgerton. Masse kjærlighet og litt action. En gjemt juvel, men ble totalt hekta og var så vondt å være ferdig med den at jeg nesten anbefaler å ikke se den❤️😅

 39. Astrid skriver:

  Jeg elsker når du kommer med serie og filmtips, for de har ikke skuffet meg. Vi har ganske så lik smak.
  Jeg har akkurat sett » the fall» på NRK, den var råbra! Handler om en seriemorder som dreper på bakgrunn av sexuelle motiv. Man finner raskt ut at denne mannen lever et dobbelt liv med kone og 2 barn. Hold deg fast- den er fengselende!

 40. Martine skriver:

  Etter å ha vært litt i tvil til serien så jeg The jinx på HBO. Man må bare holde ut til slutten for det er bare så bra!!

 41. M skriver:

  Jeg har bare sett sesong 4 av the crown(når Diana kommer inn i bildet) og den må jeg si var veldig bra! Gikk helt fint å bare se derifra.

 42. Silje skriver:

  Jeg prøvde meg også på The Crown å tenkte det samme som deg, til tross for all skryter den har fått.
  Men du må se «The fall» og «Den tynne blå linje», begge er på NRK🙂
  Kos deg videre med oppussing av barnerommene, regner med de blir veldig fine.
  Så håper jeg du får en fin dag videre og snart litt vårstemning🌞
  Klem

 43. Maria skriver:

  Being 29, The Rookie, Aldri voksen, Enten eller, The Fall, The Good Fight (og the Good Wife, men den andre er myye bedre). Kos deg!!

 44. Christina skriver:

  Kan jeg spørre hvilken farge du har på sofaen og veggen? ❤️ Skal kjøpe samme sofa selv og har beige på veggen, redd fargene skal krasje😩❤️

 45. Emma skriver:

  The Jinx, Hbo
  The Killing, Disney+
  Den tynne blå linjen, nrk
  Line of duty, sumo
  The Americans, Viaplay
  The Fall, nrk
  Bosch, hbo
  The Knick, hbo
  Bedrag, nrk
  Før vi dør, nrk
  Ozark, Netflix
  En dag, nrk
  Den som dreper, nrk
  Unbelievable, Netflix
  Mordene på white House farm, nrk
  Des, sumo
  Jakten på en morder, nrk
  Hilsen serieslukeren😇

 46. Lhhhhhh skriver:

  Jeg binga nettopp Delete me på Viaplay.. norsk thriller/dramaserie om hvordan det er å være ungdom i dag.. men russetid, press og utestengelse fra alle kanter og mobbing på sosiale medier. Flere av de flinke, unge norske skuespillerne våre er med. Kan anbefales 🙂

 47. Emilie skriver:

  One tree hill ligger nå ute med alle 9 sesongene på viafree. Pleide å se det hver dag etter ungdomsskolen, så kjekt å se på nytt igjen 😊

 48. Christine skriver:

  The sister på Tv2 Sumo. Miniserie som er perfekt nå i påsken. Skikkelig spennende 🙂

Comments are closed.