NY BILDEVEGG I STUA

Annonse i samarbeid med Desenio.


ENDELIG har jeg fått summet meg til å henge opp de nye bildene våre i tv-stuen. Og jeg syns det ble så fint! Vet ikke helt hvor fornøyd kjæresten ble med at kunsten vi egentlig hadde over sofaen her måtte vike for de nye posterne mine fra Desenio, men det hjalp at jeg låste meg inn på badet og ikke kom ut før han sa han skulle hjelpe meg med å henge de opp likevel…😏😂

MINIMALISTISK OG FRESHT

Hva syns dere om resultatet? Er litt usikker på om bildene burde vært hakket større eller om jeg burde hatt ett til for å fylle ut veggen litt mer, så vi får se. Jeg bestilte nemlig på øyemål denne gangen her da jeg var fult klar over at Preben ikke kom til å godkjenne planen min – så jeg tenkte det var best å ta saken i egne hender. Uansett så elsker jeg virkelig den minimalistiske og freshe looken, og syns det gjorde så mye å få opp nye posters på veggen.

Desenio er helt fantastisk når det kommer til plakater, rammer og posters man kan henge på veggene, de har så mye fint til en like fin pris. Jeg har hatt bildevegger herfra helt siden jeg kjøpte min første leilighet som 20-åring, og jeg er fortsatt like fan. Altså, Desenio over kunst any day spør du meg! Det er en så genial og lønnsom måte å fornye hjemme på, uten å tømme lommeboka helt.

30% RABATT HOS DESENIO.NO

Alle bildene her er i størrelsen 50 x 70, og serien heter simple lines hvis dere vil søke opp de samme posterne. Frem til 5 mars får dere 30% rabatt på posters hos Desenio, og koden dere må bruke er KA30 ❤️ (Koden gjelder ikke rammer, handpicked-/collaboration-/personlige posters).

17 kommentarer på “NY BILDEVEGG I STUA

 1. Camilla skriver:

  Hei.
  Hvor er vasen på bordet fra, og stråene?
  Likte også putetrekkene, hvor er de kjøpt?

  Veldig fint! Du er så flink med interiør

 2. Marit skriver:

  Ble veldig fint! Liker det enkle uttrykket, og at de er i svart-hvitt.
  Jeg har også en bildevegg fra Desenio, med 3 stk i 50×70 cm. Har hatt den i et par år nå, men skiftet ut bildene to ganger. Desenio har utrolig mye fint!

 3. Tone R skriver:

  Kjempe fine postere! Og hurra for rabatt, og for at det ikke er så dyrt slik at man kan bytte ut innimellom 🙂

 4. Tonje Elisabeth skriver:

  Jeg tror det hadde blitt veldig fint hvis bildene hadde elementer av grå fargen du har på veggen, blandet med fargene på putene. En mix der hadde vært smashing.

 5. KL skriver:

  Vil bare informere deg angående storyen du la ut på snap ang strekkmerker i graviditeten.☺️ strekkmerker er som oftest arvelig, så om sin egen mor har hatt dette pga svangerskap er en god pekepinn om man får det eller ikke. Da kan nok ingen kremer redde de fra å komme.☺️ men skader selvfølgelig ikke å smøre seg! Noen får heller ikke strekkmerker før helt på slutten av graviditeten, eller om de går på overtid. Men dette kan det jo hende du allerede vet🙊

   • Marmar skriver:

    Støtter mannen vedr bildet😊. Men når det gjelder strekkmerker, er Biooil et veldig godt tips🤗. Jeg vet ikke om jeg unngikk de av arvelighet eller pga oljen, men jeg smurte meg med den hele svangerskapet.

 6. Stine skriver:

  Nydelig hos deg!😍
  Kan jeg spørre hvor de fine glassa med riller er fra? De du la ut på storyen 😃

Comments are closed.