PREGGO-SNAKK OG BILDEDRYSS

Good fredag, gjengen! De siste dagene har jeg ikke vært helt i toppform, hodeverken jeg har slitt så med store deler av graviditeten blomstrer for fult igjen og slår meg helt ut når det setter igang. Heldigvis kommer den sjeldent før utpå ettermiddagen, så jeg får likevel gjort det meste jeg skal – så ligger jeg heller rett ut på sofaen når kvelden kommer. Ellers føler jeg at jeg har gått fra å føle meg som en sporty gravid, til å føle meg som det stikk motsatte. I helgen som var fylte nemlig føttene mine seg med vann og jeg følte ti kilo ekstra kom på kroppen over natta. Fader så vondt det var! Og føttene mine? Verste jeg har sett, usj! Nå har jeg i hvert fall lært at reker kan binde ekstremt mye vann, så det skal jeg definitivt holde meg unna fremover… 😂

Siden sist har vi virkelig satt i gang med å ordne nødvendige ting til vår lille baby, og det er skikkelig koselig å føle at vi endelig er i gang. Barnevogn er endelig bestilt, bilstol, babycall og slike ting man gjerne vil ha på plass. Skal selvfølgelig vise dere alt, må bare få det hjem først – forhåpentligvis kommer alt sammen til uka. ❤️ Jeg lurer forøvrig på hvordan jeg skal styre meg fra å trille rundt på en tom vogn fremover? Den er så fiiin at jeg vurderer å stappe Målte oppi den, og trille i vei for å få testet den skikkelig. Men Preben sier nei til det forslaget, og jeg vil ikke se ut som en psyko alene – så da får jeg vel vente…. 😂

Et stk slitent menneske. Den kaffekoppen der er seriøst den som redder dagene mine fordi den ofte klarer å stoppe utviklingen av hodeverken. Så hver dag 15.00 må jeg ha en kopp kaffe, hvis ikke ender jeg 100% opp i senga med syke smerter i hodet. Vilt at koffein faktisk kan hjelpe mot sånt!

Alle rare ting jeg har lyst på for tiden ..

Til min snille, gode mamma på morsdagen.

Lørdagsbesøk av gode venner. Siste gangen jeg ser reker på noen måneder, haha!

Spillkveld! Gjett hvem som rundspilte alle i monopol? 😎

Fineste gaven til lille bebis med masse fine klær, samt hjemmetrikket teppe og lue. Ble jo helt rørt! Så heldig både vi og han er, som har så mange rundt oss som gleder seg til han kommer.

Målte har fått seg nytt teppe til å ligge på, og er strålende fornøyd.

Mamma & Øyvind på skøyter med oss.

Shopping til mine to. Kommer jeg noen gang til å kjøpe klær til meg selv igjen? Etter at jeg fikk ei lita snuppe å handle klær til har klesshopping til meg selv stoppet opp for lengst. Og nå som jeg har to stk å kjøpe til? Det er vel bare å si takk og farvel til mine gode klesdager…

Koser meg ekstra mye med kjæresten min om dagen. Hver kveld er kosekveld, og jeg tror han både elsker og hater alt jeg disker opp om dagen. På torsdag ble det pølser til middag og vafler med is til kvelds liksom….🤦🏽‍♀️😂

• • • • • • • • • • • • • • •

Noen snaps fra de siste dagene der altså! Hvordan har DU det om dagen? Håper det virkelig går så fint som det kan med dere alle, og dersom noen skulle trenge det litt ekstra – sender jeg en stor luftklem din vei. ❤️

66 kommentarer på “PREGGO-SNAKK OG BILDEDRYSS

 1. Kristina L B skriver:

  Gleder meg til å se innkjøpene 🤩 Og ikke noe greit med den hodepinen,håper den går over 🤞🏻 Jeg går bare å venter på vårt første nurk, termin om en uke 😍👶🏻 Så nå må tiden flyyy frem til fødsel 😅🤰🏼👶🏻

   • Tone R skriver:

    Så mye fint! Jeg elsker å handle babyklær! 🙂 Det er så mye fint! Og så er det veldig koselig å få. Du ser strålende ut! 🙂 Håper hodepinen blir bedre. Klem fra Tone

 2. Silje skriver:

  Jeg er 20 uker på vei og sliter også med en sinnsyk hodepine jeg har hatt siden uke 8, og ingenting hjalp. Jeg testet tilslutt peppermynte olje fra apoteket, som jeg tar litt av i tinningen, pannen og i nakken. Det gjør hvertfall at jeg kan være liiitt sosial etter kjæresten kommer hjem fra jobb! Bare et lite tips😄

  Gleder meg til å se innkjøpene dine 😍

   • Guro skriver:

    Hei Kristina! Ser at du allerede har fått tips om å teste peppermynteolje, morsomt å se at andre har god effekt av det også ☺️ Jeg sliter endel med spenningshodepine, og etter at jeg oppdaget doTERRA (eterisk olje selskap) har jeg mange naturlige verktøy å ta i bruk for ulike utfordringer. Har blant annet en peppermynte-roller som jeg ruller i tinningen, langs hårfestet og bak i nakken, og gir meg selv en god massasje mens jeg også lukter inn den herlige lukta, det letter alltid på smerten 🙏🏼

 3. Rebekka skriver:

  Det å gro et lite menneske er ikke for pingler. Men du å du så verdt det når du har han i armene<3 Så gøy å følge med på veien!

 4. Vanja skriver:

  Fine deg 🙂 Ikke noe kjekt å lese at kroppen ikke spiller på lag om dagen. Har du sjekket om det kan være begynnende svangerskapsforgiftning? Både vann i kroppen og hodepine kan være symptom på det.

  Ha en strålende helg 🙂

  • Kristina Andersen skriver:

   Vet det ikke er slemt ment, men du og flere som stadig skriver sånne ting måå være forsiktige og aller helst la være. Når man er gravid, vet man selvfølgelig om slike ting allerede og går til jevnlige kontroller. Dere kan gjøre både meg og andre gravide redde og bekymret helt unødvendig. Jeg var forøvrig hos jordmor for tre dager siden og alle prøver er fine – ingen svangerskapsforgiftning å spore hos meg 🙂

 5. Agnethe skriver:

  Håper du passer godt på blodtrykket ditt! Kjøp gjerne en blodtrykksmåler (på apoteket) hvis du ikke allerede har det. Blodtrykket forteller mye under graviditeten. Tenker på hodepinen. Unnskyld hvis jeg trår over noen grenser og blir for personlig. Unnskyld hvis jeg maser om noe du vet alt om fra før! Jeg har fulgt bloggen din hele veien fordi det er inspirerende å lese om unge menneskers valg og vaner. Takk for at du fortsetter med bloggen, som er kjempegod og aldri får forsvinne. Er det noen som er influencer, så er det Kristina!

  • Isabelle skriver:

   Hvordan mener du at man skal «passe på» blodtrykket sitt? Det er jo ikke akkurat slik at hvis man bare passer på unngår man eventuelt høyt BT eller svangerskapsforgiftning. Det er ikke anbefalt (av leger) å ha blodtrykksapparat hjemme. Et enkelt BT viser et øyeblikksbilde, og det er så mye som påvirker BT at man bør overlate dette til helsevesenet. Jeg tenker at Kristina blir fulgt opp i svangerskapsomsorgen som er obs på dette. Vær forsiktige med skremselspropaganda. Hilsen gravid lege som synes man skal være forsiktige med å skremme andre gravide 🙂

   • Agnethe skriver:

    Jeg har ikke for vane å drive med skremselspropaganda. Jeg hadde slett ikke svangerskapsforgiftning i tankene da jeg skrev om dette. Var bare ment som et tips, på linje med svært mange andre tips i kommentarfeltet, ang hodepinen. Det følger instruksjoner med blodtrykksapparatet. Som du som lege vet. Man følger målinger som tas til faste tider hver dag og ser en tendens. Dette kommer i tillegg til legesjekkene, så klart. Har aldri hørt at en blodtrykksmåler kan være «skadelig»! Tvert i mot. Jeg kjenner to personer som sluttet med snus da det viste seg ved hjemmemålinger at blodtrykket økte med snusingen. Beklager at du hisset deg opp. Det tror jeg ikke Kristina gjorde. Jeg ba jo om unnskyldning hvis/om/men.

 6. Julie skriver:

  Så på snap hvilken vogn dere har valgt, dere kommer ikke til å angre! Har selv denne vogna og den er virkelig både knallgod og fin! Kjøpte brukt på finn. Har gått og løpt utallige mil med den. Har også virkelig fått testa hva den duger til på vinterføret her i Oslo de siste dagene og den bestod testen. Store hjul som kommer lett frem i slapsete snø også, selv med en 6mnd gammel baby på 10 kilo oppi😊😊😊

  • Kristina Andersen skriver:

   Gleder meg SÅ til den kommer, er helt forelska i den <3 Haha! Så gøy den fungerer gull på vinterføre også, har hørt fra flere venninner den er rå på all salgs føre og terreng 😀

 7. Ingrid skriver:

  Tips for fötter, legg upp fotene höyt på ettermiddagen, du kan også pröve stödströmper (tror det heter det på norsk også) Men jeg skulle prate med jordmor om resept på medicin, som minsker vätskemängden. Skulle også be om å få ta blodtrykk ofte, så du ikke går med höyt, det kan gi en grusom hodepine.

 8. Mona skriver:

  Så koseleg eit innlegg❤ Fine du, Målte og foreldra dine! Så fine klær til den lille/ litt større 😃Og ønsker deg god bedring med formen. Syns du gjør det beste ut av det. Takk for at du spør håssen det går! Det går bra etter forholda. Må du ha ei kjempegod helg❤

 9. Madeleine skriver:

  Så masse fint du har kjøpt😍 Hvilken størrelse har du i ramma på kjøkkenet med poster fra desenio? 😍

 10. Maria skriver:

  Helt utrolig hvor forelska man kan bli i ei vogn! Husker selv da vi kjøpte vogn da vi fikk vår første. Da sto det mellom Stokke og bugaboo buffalo, og endte opp med bugaboo. Sto til pynt i stua i 2 måneder før baby kom 😂

 11. Marthe skriver:

  Hei Kristina❤️ Jeg ville bare si deg en ting eller to. Babyen i magen er fryktelig heldig som får deg som mamma. Jeg kjenner deg jo absolutt ikke kun gjennom sosiale medier, men det oser kjærlighet, godhet, omsorgsfull, omtenksom, lojal og alle fine ord i hele verden, av deg❤️ Jeg blir så rørt av deg! Jeg følger deg både her og der, og syntes det er så koselig!! Jeg har fulgt deg helt siden leiligheten med skråtaket og det store vinduet. Du er et fantastisk menneske, Kristina. Og det jeg egentlig vil frem til her, er at jeg håper så inderlig at hvis og når du møter på mammapolitiet, så husk at du vet best for babyen din. Det er jo klart at skoene du kjøpte skal stå til pynt! Jeg og har gjort det til mine 2 små☺️ Du kommer til å naile mammarollen så fantastisk bra! Og jeg gleder meg helt vilt til å ENDELIG ENDELIG ENDELIG se deg som mamma😍 Masse lykketil! Det er fint å være mamma❤️ jeg kunne sagt så mye fint til deg, og jeg kunne virkelig ønske jeg kjente deg ordentlig❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Åå herlighet, for en utrolig fin kommentar <3 TUSEN takk Marthe, og herrefred så gøy du har fulgt med SÅ lenge. Nevner forget leiligheten med skråtaket, det var tider det...😂😂 Gigaklem til deg, og takk igjen for å så fine ord - you made my day <3

 12. Therese skriver:

  Så gøy at du endelig har fått valgt deg vogn! Er så kos og glede med disse innkjøpene.
  Med min første kjøpte jeg vogn ca. halvveis i svangerskapet. Den stod der så pent å pyntelig på boden, frem til ca. oktober da tok jeg den frem for å ha den i gangen, se på den og bare drømme om babyen som skulle ligge i den. Men en dag klarte jeg ikke lenger og prøvdetrillet en tur. Følte meg så dum der jeg gikk tur med kul på magen og babyvogn. Ble bare med den gangen da følelsen i etterkant var litt flau 😂 (fødte i desember)

 13. Marlene skriver:

  Jeg har det veldig greit om dagen.. Har vært gjennom en utredning for nyretransplantasjon sammen med min mor, som da vil være min donor, og jeg er ferdig med alle undersøkelser.. Mamma har en igjen, men det ser ut som jeg er good to go for transplantasjon.. Så håper på at mamma er match, hvis ikke må jeg ha en avdød donor.. Og det som er, er at legen jeg har på akershus universitetsykehus sa at jeg ikke kunne bli transplantert, så det at Rikshospitalet ga tommel opp er så bra.. Så i mellomtiden har jeg dialyse tre ganger i uken på AHUS. Så er happy for det 🙂 Så håper ting går fort med mamma og med corona vaksinen for min del.. Så 2021 trur jeg blir året..

   • Marlene skriver:

    Tusen takk <3 🙂 Er så utrolig slitsomt med dialyse. Virker veldig chill, men sannheten er en annen for min del. Jeg stresser meg litt opp før de stikker meg to ganger og anspenner meg. Så at jeg slipper det resten av livet forhåpentligvis er bare pluss.

 14. Marie skriver:

  Slet selv med intens hodepine under graviditet. For meg forsvant denne helt da jeg fikk resept på en nesespray, nasonex eller tilsvarende. I det barnet var født var hodepinen og behovet for nesesprayen helt borte. Merkelige greier 😅🤷🏼‍♀️ Bare et tips 😊

 15. Anne skriver:

  Hei, kan jeg få spørre hvilken nettside du har kjøpt vognen fra? Kjøpte du med brunt håndtak og setebøyle?

 16. Jenni skriver:

  Så fin du er, stråler som aldri før du Kristina. Så trasig at hodepinen er tilbake og slår deg ut. Håper den forsvinner så du kan nyte kveldene med din kjære. Føler egentlig dagene går i det samme denne tiden, så det er utrolig viktig å kose seg i hverdagen. Det trenger ikke være så mye, bare det er det lille ekstra. Tror forresten jeg aldri har bakt så mye en vinter som i år. Håper helgen deres blir fin. Klem fra Jenni

  • Kristina Andersen skriver:

   Så enig i det du sier, slik som ting er nå fortjener vi alle å ha det så koselig man bare kan hjemme. Så bare å bake i vei med god samvittighet og gjøre det som gjør man ekstra glad 😀 God klem!

 17. Matilde skriver:

  Så koselig innlegg <3 Et lite spørsmål herfra; hvor er de flotte lysestakene du har på bordet (når du har dekt på til reker) fra? Ha en nydelig helg! Klem <3

 18. Anonym skriver:

  Hei! Gratulerer så mye, venter en selv, (førstegangs) . Når begynte magen din å syntes /poppe frem?😍

 19. BE skriver:

  Hei Kristina,
  Har lest at du gjerne vil ha brunt håndtak og setebøyle. Send gjerne mail til Stokke, så får du kjøpt begge produktene fra dem. Da kan du ha begge fargene og variere litt.

 20. Lina skriver:

  Å herremin Kristina, jeg drømte om deg i natt!! Jeg drømte at du skulle fortelle oss følgere noe.. Så la du ut et langt innlegg på IG, der du forklarte at det ikke er Preben du har vært sammen med i disse årene, men TIX 🤣 Dere hadde bare brukt sminke osv for å skjule at det var TIX, derfor lignet han på Preben 🤣 SOM jeg var forvirra da jeg våknet, haha!
  Utenom det så håper jeg du blir kvitt hodepinen og bare kan kose deg resten av svangerskapet, gleder meg sånn på deres vegne ❤ Ha en fin dag skjønne deg ❤

 21. Marte skriver:

  Som jordmor (og gravid) selv blir jeg helt forskrekket og tummelumsk av å lese kommentarfeltet her. Selvfølgelig behøver du ikke ha en egen BT måler hjemme. Og hodepine. Altså. Det er normalt selv uten svanferskapsforgiftning. Jeg blir helt paff!
  Du er fantastisk! Og det kan virkelig ikke være lett. All ære til deg!

 22. Marte skriver:

  Jeg kjenner jeg blir helt matt, frustrert og tummelumsk av kommentarfeltet ditt. Stakkars deg Kristina! Altså. Hodepine medfølger en graviditet. Men det er ikke synonymt med preeklampsi. Nei nei. Så mange som skal bombardere deg med frykt. Forstår det ikke. Og egen BT maskin hjemme, nei nei nei!!!
  Baaah. Bare stol på deg selv. Og jordmoren som følger DEG opp! Hilsen gravid jordmor som blir helt satt ut av kommentarfeltet ditt.

Comments are closed.