EN STUE – TO STILER

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset.


ENDELIG har vi fått tatt en skikkelig makeover i tv-stua vår. Det gamle sofatrekket holdt jeg på å bli gal av, så det føltes helt nydelig å endelig få på nytt. Ny farge på sofaen, kombinert med nye puter og litt småting? Det ble som en helt ny stue for oss! Og vi koser ekstra mye her inne nå som det har blitt så lunt og koselig.

STIL NR.1

I samarbeid med livets samarbeidspartner Kremmerhuset, har jeg valgt meg ut to type styles i stua. Og her hjemme klarer vi ikke helt å bestemme oss for hvilken vi liker best. Begge stylinger har fått stå i ett par dager, og personlig holder jeg nok en liten knapp på stil nr.1. Syns den lysnet stuen litt opp nå som vi går mot vår, samtidig som det ble ordentlig lunt og hjemmekoselig i sofaen.

Beige putetrekk her / Brunt putetrekk her

Altså disse putetrekkene her har vi i alle tre stuene her hjemme, og jeg elsker de virkelig. Skikkelig god velourkvalitet, som holder seg fin selv etter flere turer i vaskemaskinen. Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha noen fine og gode putetrekk, som i tillegg er fine på pris. Lyslyktene er også fra Kremmerhuset, men disse kjøpte jeg for flere måneder siden og det ser ut til at de dessverre er utsolgt på nett.

Vase her / Lysestake her / Telysestake her / Strå her

Se disse nydelige stråene som er så fantastisk fine! På dette bildet har jeg brukt to pakker med strå, for å få en ekstra fyldig bukett. Lite tips: spray de med hårspray før du setter de i vase, så slipper du dryssing.

• • • • • • • • • • • • • • •

STIL NR.2

Stil nr.2, en litt mørkere variant. Her har jeg igjen brukt Dolores-putetrekkene som jeg bare ikke klarer meg uten, og stylet lysfatet med nye ting. Tørkede strå går selvfølgelig igjen og blir med utover våren også, i tillegg til den fineste stolen jeg har siklet på siden den kom i butikk. Endelig er den min!

Sort putetrekk her / Beige putetrekk her

Stol her.

Denne har jeg ønsket meg siden Kremmerhuset fikk den i butikk, men den ble så fort utsolgt i første runden at jeg rakk aldri å sikre meg den. Men nååå er den endelig i hus. Altså, elsk! Den er i et helt nydelig teddystoff, og er bare helt perfeksjon i mine øyne.

Vase her / Liten fugl her / Stor fugl her / Telysestake her

Så, er du enig med meg eller uenig? Skal stil nr.1 få stå, eller likte du best variant nr.2? Help me out, kjenner nemlig jeg blir helt usikker av å se på bildene.. Haha! Ikke barebare å være en vinglepetter, si!

59 kommentarer på “EN STUE – TO STILER

 1. Charlotte skriver:

  Herregud du har det så fint😍. Men jeg lurte på hvorfor du byttet trekke? Jeg har tenkt å kjøpe den samme som du hadde pga barn, og da ikke så fort flekker syns? Men den er utrolig fin den du har byttet til.

 2. Anniken skriver:

  Fint! Så helt ærlig null forskjell uten om at det kanskje var noen svarte puter på stil 2? 😅 opplevdes som samme stil for min del var såpass likt at det ikke ga noe ulikt inntrykk for min del. Men veldig koselig stil du har 😊

 3. Christine skriver:

  Nr 2 🥰 ble mer helhet med det svarte rundt når du hadde de svarte putene. Spesielt når du hadde alle putene i midten.

 4. Maybritt skriver:

  Så fint!! 🤩 skjønner det er vanskelig for deg å velge mellom stil 1 og 2, jeg klarer ikke velge jeg heller. Elsker slike interiørtips, blir så inspirert av den fine stilen din! 🤩 stor klem!

 5. Marit skriver:

  Kjempefin tvsue og styling, Kristina! Lyst og fresh, men samtidig lun og hjemmekoselig😊
  Jeg elsker Dolores putetrekk fra Kremmerhuset, har de i mange forskjellig farger, og bytter etter sesong og humør. De har god kvalitet og holder seg like fine selv etter mange runder i vaskemaskina!

 6. Tone R skriver:

  Begge stilene er kjempe fine, men holder en knapp på nr 1 🙂 Så gøy når du deler interiør tips, og spesielt når det er ting som ikke er svinedyre 🙂 God lillelørdag! Klem

 7. Elin skriver:

  Jeg synes begge er fine. Går jo Ann å bytte på da. Eneste jeg ikke likte så godt var plasseringen av de to putene på midten av sofaen på stil 1. Vil heller samlet de i hjørnet, slik at det blir 3 sammen på hver side. Synes det blir et annet utrykk når putene samles i hjørnet enn i midten eller utover sofaen.

 8. Victoria skriver:

  Så fint! Likte også best stil nr 1 😃 Kan jeg spørre hvor det runde sofabordet og puffen er fra?

 9. Lone skriver:

  Nr. 1😍 hvilket stoff/farge byttet dere til nå? Vi har kjøpt oss nytt hus, og skal ha denne i TV-stuen, så vil helst ikke ha stoffet som nupper 😬

 10. Emilie skriver:

  Jeg scrollet og scrollet, opp og ned flere ganger og leita etter forskjellen. Tok litt tid før jeg forstod det var putene som var det som skilte seg ut.
  Helt ærlig syns jeg det ikke var noe som utpreget seg – begge var fine 🙂

 11. Amanda skriver:

  Definitivt nr.1🤩 Men jeg lurer på hvilken farge du har på sofatrekket og hvordan du hadde tidligere?

 12. Tone R skriver:

  Utrolig fine begge to 🙂 Men som jeg skrev på Instagram likte jeg nr 1 best, men kunne lett hatt begge to 🙂 Stolen var rålekker! 😀 Elsker interiørtipsene du kommer med. Gleder meg til å se babyrommet hvis du vil vise det da. Klem, Tone

 13. Anja skriver:

  Hei 🙂 Hvilken størrelse er innleggsputene dine? Ser på nettsiden til Kremmerhuset at putetrekkene er 48 x 48 cm, og innleggsputene som er nærmest i størrelse er 50 x 50 cm, men det blir kanskje litt for stort?

  Ha en strålende helg!

  • Kristina Andersen skriver:

   Noen av innleggsputene mine er 48 x 48, mens de fleste er slik du har: 50 x 50. Det går HELT fint å bruke den størrelsen, eneste er at velouren kanskje blir litt «strammere» enn hvis du bruker str 48 – men for meg gjør det ingenting <3

Comments are closed.