FIRE NYE SERIETIPS

I dag har jeg ikke bare ett nytt serietips å komme med til dere, men fire. Og ikke bare er dette fire random tips: det er faktisk noen av de aller beste seriene jeg har sett. Jeg misunner dere som enda ikke har sett noen av disse og kan binge i vei. For fy søren: absolutt alle er verdt en titt! ❤️

FIRE SERIER DU MÅ SE ✨

Rådebank: Denne serien kunne jeg skrevet flere sider om, for herlighet noe så bra. Og viktig. Muligens den sterkeste serien jeg noen gang har sett, og en serie som ikke går i glemmeboka. Rådebank kastet meg rett tilbake til egen ungdomstid, med kjærlighetssorg, sterke vennskap, oppturer, nedturer og en følelse av at ingenting noen gang skal bli fint igjen. Jeg følte så på smerten til GT at jeg bare måtte la tårene trille, og alt jeg klarte å tenke var at denne må alle ungdommer se. Gutter og mental helse er noe vi virkelig trenger større fokus på, og jeg er 100% sikker på at Rådebank har banet vei for at flere gutter kommer til å tørre å be om hjelp. Er det en serie du skal bruke tid på med god samvittighet, så er det uten tvil Rådebank.

Outcry: En serie det er umulig å ikke bli provosert av, jeg fikk seriøst lyst å hoppe gjennom skjermen av frustrasjon. Outcry er en dokumentarserie om om Greg Kelley, et ungt fotballtalent som en dag skal få sin lysende karriere knust. Han blir dømt for misbruk av en fire år gammel gutt og får en dom på 25 år uten mulighet for prøveløslatelse. En ekstremt bra og viktig true crime dokumentar dere finner på Tv2. Saken er forresten ferdig avgjort i dag, så vil du se Outcry – ikke søk eller bruk google. Bare se.

Ulven kommer: Men vet aldri hva som skjer bak husets fire vegger, og det er nettopp det denne serien tar opp. En dag blir det slått alarm på skolen når 14 år gamle Holly leverer inn en skolestil hvor hun hevder at stefaren hennes utøver grov vold mot henne og lillebroren. Stilen hennes havner hos Lars, en ekstremt dyktig sosialrådgiver som virkelig strekker seg langt for å både hjelpe barn, samt å få sannheten på bordet. Både moren til Holly og stefaren selv nekter all bruk av vold. Hvem snakker sant? Kan man alltid stole på barna? Og hvor langt vil en mor strekke seg for å holde familien samlet? Serien finner dere på Nrk.

De var fem: Nok en råbra krimserie fra Nrk. Serien handler om fem år gamle Jesse som sporløst forsvant fra skogen da han og de fire vennene hans var ute på tur. De var fem i den lille vennegjengen, tyve år senere er de bare fire igjen. Hvor ble lille Jesse av? Vennene blir gjenforent når nye DNA-spor uventet dukker opp, og sammen starter de å etterforske saken på nytt. Kan sannheten endelig komme frem om hva som egentlig skjedde med Jesse den dagen i skogen?

26 kommentarer på “FIRE NYE SERIETIPS

 1. Marion skriver:

  Jeg er så enig med deg! Har sett både Outcry og De var fem! Fy flate! Spenning fra start til slutt, og jeg ble heeelt oppslukt. Ville at Vi var fem aldri skulle ta slutt. Noe av det beste jeg har sett. Virkelig. Jeg signer anbefalingene! 😀

  De to andre har jeg ikke sett enda, så takk for tips 😀

 2. Caroline skriver:

  Hei Kristina 🙂
  Jeg så på instagram at du hadde byttet trekk på Søderhamn sofaen. Kan jeg spørre hvorfor du har byttet? Hva hadde du før og hva har du byttet til? Jeg skal kjøpe samme sofa og er veldig usikker på hvilket trekk jeg skal velge. På forhånd takk for svar <3

  • Kristina Andersen skriver:

   Heii Caroline! Vi byttet fordi det andre vi hadde var det en feil med, som gjorde at vi fikk nytt. Så da gikk vi for den nye fargen de nettopp fikk inn, syns den var superfin og gøy med noe nytt 🙂

 3. Kathrine skriver:

  Spent på Rådbank, skal prøve meg på den i helgen.
  Syntes «de var 5» var helt grei, men syns det nesten ble litt for rar og mye greier som skjedde. «ulven kommer» syns jeg også ble eldig langtekkelig. Men spennende tema.
  God helg 🙂

 4. Martine skriver:

  Hva tenker du om tredelingen av foreldrepermisjon? Slik den er nå tvinges mange kvinner til å ta ulønnet permisjon da de i utgangspunktet må tilbake på jobb når barnet bare er syv måneder gammelt. Selv syns jeg at det burde være opp til hver enkelt familie å bestemme hvordan de fordeler permisjonen, slik at man feks kan følge anbefalingen om å amme i 12 måneder. Slik som i denne saken:

  https://www.nrk.no/innlandet/foreldre-fortviler-over-ny-permisjonsordning-1.14417650

 5. Thea skriver:

  Stemmer det at du byttet fra Elixir til Filorga, fordi Elixir ikke ville matche lønnen du ble tilbudt fra Filorga?

  • Kristina Andersen skriver:

   Hvor får du slik ting fra? 😂 Det stemmer overhodet ikke, jeg aldri har diskutert eller være i snakk angående samarbeid med Elixir – de produktene kjøpte jeg selv som privatperson i den tiden jeg brukte det merket 🙂

 6. Lene skriver:

  Eneste jeg ikke har sett av disse er Outcry, den må jeg få sett neste gang tv2 sumo har gratis prøveperiode haha.. 😂
  Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om kosedresser?! Du har jo vist frem så mange fine i det siste, og jeg mener å huske at du også har en egen skuff med bare kosedresser?
  Jeg trenger inspirasjon!

 7. Maria skriver:

  Hei! 🙂
  Jeg har tenkt å bytte hudpleie fra elixir til filorga og har lest gjennom alt du har skrevet om filorga. Jeg bare lurer på om du bruker dagkrem eller noe under /over dagkrem med solfaktor i seg? Eller om du har erfaring med produkt fra filorga med solfaktor? Også lurer jeg på om du vet om du kommer til å gi ut rabattkode på filorga i nærmeste fremtid? <3

Comments are closed.