SNIKKSNAKK OG FILMTIPS

HEI FREDAG OG HELG! 😄

✨ Denne måneden begynner vi å pusse opp begge barnerommene her hjemme og herregud – ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Det er jo så mye fint av interiør, så jeg kan ikke vente med å sette igang og dele prosessen med dere. Planen er lyse tepper på begge rommene (samme teppe som vi har på vårt soverom) og veggmaling i en eller annen beigetone. Dette er første steg ut, så er planen videre å gjøre S sitt rom ferdig først og så ta babyen sitt litt etter litt. Gleeedings!

✨ Koser meg skikkelig med hjemmekontor om dagen. Eller, det har jeg jo strengt tatt gjort i åresvis, men nå for tiden er jeg bare skikkelig i fokus. Alle regninger er i tillegg betalt, mailboksen er det kontroll på og alt går på skinner. Bank i bordet, hehe.

✨ På tirsdag tømte jeg hele klesrommet vårt, sorterte alle sine klær og pakket bort det som ikke lengre er i bruk. Og så vasket jeg over hele garderobesystemet, satt sammen nye systemer og brettet alle klær etter farger. Herregud så digg å ha et nytt og bedre system der inne! Flere poser med klær er levert til Frelsesarmeen og Unicef, mens noe skal også selges. Skikkelig digg å renske opp litt i garderoben! Da blir det plass til litt nytt, og jeg ser også bedre hva jeg har.

✨ I dag har jeg hatt en alle tiders fredag! En liten tur hos legen har jeg også vært, for å fjerne en føflekk som har endret seg med årene. Prøver å være veldig flink til å følge godt med på slike ting, og heller være på den sikre siden. Etterpå var det rett avgårde i stallen sammen med snuppsi, iskaldt og skikkelig friskt på ridetur i alle disse minusgradene. Jeg rir forøvrig ikke selv nå som jeg er gravid, med min flaks hadde jeg garantert falt av – så jeg trimmer heller med å gå ved siden av akkurat nå, hehe. Den beste starten på helgen!

✨ I løpet av helgen har jeg så lyst å se en ordentlig god psykologisk thriller sammen med Preben. Så, har du et godt tips? Gi meg gjerne det beste du har innen akkurat denne sjangeren! Jeg vil lage filmkveld i senga med fruktsalat og vaniljesaus, nemlig! Koooos. Og to tips som er råbra innen denne sjangeren til dere: ‘the hand that rocks the cradle’ og ‘sleeping with the enemy’. Ja, filmene er litt eldre, men de er virkelig SÅ sjukt gode. Må sees!

NYT HELGEN, DERE!

51 kommentarer på “SNIKKSNAKK OG FILMTIPS

 1. LH skriver:

  Kan anbefale The Pledge! Så den for typ 17 år siden og den gjorde skikkelig inntrykk, håper dere får en super helg 🙂

 2. Christina skriver:

  «The invisible man» med Elisabeth Moss. Jeg var redd det var en grøsser, men det var en god, gammeldags psykologisk thriller. Tror vi så den på Viaplay

 3. Marit skriver:

  Finnes ikke bedre enn å rydde, vaske og lage system😁👍
  Jeg hater psykologiske thrillere og er heller ikke særlig glad i krim hehe, men god helg til deg og dine🥰

 4. Thea skriver:

  Anbefaler The intruder på Netflix. Vi så den denne uken, og den er såå spennende og creepy! Vi er på hytta midt i skogen og ble nokså paranoid etterpå 😂

 5. Sandra skriver:

  Håper du får en superfin helg sammen med dine fine❤️ Tips til film å se i helgen , the invisible man😃

 6. Anne skriver:

  Om du liker «The fall» og «Marcella», da anbefaler jeg «Luther» (Netflix), «Happy Valley» (Netflix), «Paranoid» (Netflix) og «Line of Duty» (litt usikker på hvor den går nå). Alle er Britiske, de er best på krim. Ok, vet du sa psykologiske, men det er jo en del av det også her …
  Og om dere (Preben) vil ha litt action: Sons of Anarchy, Band of brothers, Generation Kill og The wire (+ Bosch). Jeg, dame, elsket disse også. God helg, skjønne <3

 7. Hanne kynningsrud skriver:

  Hei:) lurte på hvor du har kjøpt teppe ditt på soverommet? Og hva heter d? Det er så fint.

 8. Tone R skriver:

  Så koselig å pusse opp barnerommene! 🙂 Orden og system er så digg! Og så er det lettere ånde hva man har ja. Det høres ut som dere har en super helg i vente! Jeg har dessverre ingen filmtips å komme med, men ønsker deg og dine en deilig helg! 😀 klem

 9. Nani skriver:

  Elsk på Hånden som rører vuggen og Sleeping with the enemy. INGEN lager psyko. thrillere på den måten lenger💓 Mine must- see filmer::

  1. Farlig begjær
  2. Dolores Claiborne
  3. Misery
  4. Enslig ung kvinne søker
  5. Sliver
  6. Breakdown (m. Kurt Russel)
  7. Skyggen fra fortiden
  8. Dead of Winter
  9. Wind River
  10. Terror ombord.

 10. Line skriver:

  Jeg eelsker psykologiske thrillere, så jeg blir alltid ekstra glad når du kommer med filmtips! Sleeping with the enemy er en av mine favorittfilmer, den er såå bra. Hånden som rører vuggen har jeg ikke sett, men kjenner at jeg må få sett den i helgen. Hvilken strømmetjeneste fant du filmen på? Her er mine filmtips til deg: Shutter Island, Get Out, Double Jeopardy og Seven. Kos deg <3

 11. Nathalie Andalsvik skriver:

  Enough med Jennifer lopez (leiefilm) er knallbra.
  Hun spiller hovedrollen som Slim, som sammen med datteren må flykte fra sin voldelige ektemann.

 12. Ina Kristine skriver:

  Sjekk ut den den danske thrilleren Ida fra 2011. Ligger på Netflix. Jeg så den sist uke. Å er det noe danska kan så er det å lage filmer og serier . Aliena våkner opp i en elv med en bag som inneholder 2 millioner euro. Hun har et stort arr på tvers av magen, har mistet hukommelsen og søker tilflukt i nærmeste by.
  God helg 👍

 13. Stine skriver:

  Ikke en psykologisk thriller, men så en helt ny film i går med Justin Timberlake i hovedrollen, Palmer het den. Var utrolig fin, lenge siden jeg har blitt så investert i en film faktisk 🙂 Man kan se den på apple+

 14. Caroline skriver:

  Du måå se filmen Palmer på AppleTV+!! Den minner litt om Peanut Butter Falcon, bare enda bedre i mine øyne! Jeg tror du kommer til å like den 🙂

 15. LH skriver:

  Ville ikke hatt teppe på rom til baby pga. inneklima og helse. Dette er ikke mammapolitiet som skal arrestere deg, altså. Alle gjør det som de føler er best. Bare godt ment. 🙂

Comments are closed.