GUTT ELLER JENTE?

IT’S A ….

BOY!

Det var nok en grunn til at jeg har kalt bebisen i magen for «han» hele graviditeten uten å egentlig tenke meg om, for i magen er det en bitteliten gutt. Lillebror 💙 Fredag fylte den kommende storesøster riktig farge i en gigantisk ballong og poppet den foran oss (verdens flinkeste lille,store jente!) – og jeg har seriøst aldri hatt så mye sommerfugler i magen som da. Ble jo helt kvalm så spent jeg var, haha! Øyeblikket har vi selvfølgelig på film, og det er jeg så glad for – sånt blir jo fantastisk gøy å kunne vise bebis i en fremtidig konfirmasjon eller når han har blitt stor nok til å forstå. Vi gleder oss så til du kommer, lillevenn..!

53 kommentarer på “GUTT ELLER JENTE?

 1. Maria skriver:

  Så koselig! Jeg sa alltid «hun» når jeg var gravid fordi jeg hadde det på følelsen og jeg har alltid drømt om å få en liten jente og jammen var det ikke en liten jente! ❤️ Sa også at jeg kom til å føde 2 uker før termin og det stemte også

 2. Lina skriver:

  Gratulerer med den kommende gutten ♥️
  Vil også benytte sjansen til å skryte av deg for å holde storesøster skjermet fra SoMe. Det viser at du er mer moden enn mange andre influencere, og som den pedagogen jeg er så jubler jeg for alle som gir barna det privatlivet de fortjener (og trenger)!
  Gleder meg til å følge deg videre!

 3. Tone R skriver:

  Gratulerer så masse alle sammen 😀 herre min for et stort øyeblikk det må ha vært da ballongen sprakk! Så utrolig koselig å gi storesøster æren <3 Flott kake! Hvordan fikk dere bestilt den når dere ikke viste kjønn? Gleder meg til å følge deg videre i graviditeten. 🙂 klem

  • Kristina Andersen skriver:

   Sophie ringte Kristina (kakebakeren) rett etter UL og fortalte henne kjønn. Så hentet vi kaken neste ettermiddag 🙂 Gleder meg til tiden fremover jeg også! Klem tilbake <3

 4. Anna Justyna skriver:

  Jeg visste at du skulle få en sønn! 🙂 Flott, gratulerer igjen og jeg er veldig fornøyd. 😀 Håper alt vil være i orden i disse rare pandemitider. <3

 5. Lene skriver:

  Ååå gratulerer så mye!! Gleder meg sånn til å følge reisen videre ❤️ Får vi se filmen?

 6. Caroline skriver:

  Gratulerer med gutt! Hadde det litt på følelsen Gleder meg til flere oppdateringer under graviditeten❤️

 7. Jenni skriver:

  Så utrolig stas med en liten lillebror og for en koselig måte å få vite kjønnet på. Håper formen din har kommet seg og at tiden fremover kan nytes med den lille familien. Klem fra Jenni

 8. Celine skriver:

  Så gøyal idé! Hvordan gjorde du det i praksis med bestilling av kake med glasur i rett farge?

  Vi får vite kjønnet på den lille i magen min om litt under to uker. Legen ringer meg, og jeg tenkte å overraske kommende pappa og storesøsken med noe liknende.

 9. KathrineKristiansand skriver:

  Gratulerer sååååå utrolig mye med graviditeten..!!! Så fint å få gutt 💙💙
  Nå må jeg spørre deg Kristina,du som er så flink,har du en knallgod oppskrift på brownies??? Jeg og baking er ikke gode venner,men burde få til noen brownies 😅 Hadde du hatt tid til å dele en oppskrift?? Tusen millioner takk for verdens beste blogg ❤❤❤❤

  • Kristina Andersen skriver:

   JA, egentlig! Men husker den ikke i hodet, haha. Skal love å dele den neste gang jeg baker brownies fra bunnen av <3 Jeg er nemlig ganske fan av Toro sine poser på akkurat denne ;pp

 10. Aase skriver:

  Gratulerer! Såå stas! Og for en kul måte å gjøre det på! Fikk en jente for noen måneder siden, ingenting slår å bli mamma! Verdens beste jobb <3 Bare å glede seg 🙂

 11. Marie skriver:

  Gratulerer så mye! ❤️ Føler 2021 er et skikkelig gutteår. Kjenner 4 stk som skal få gutt! Når i svangerskapet fikk dere vite kjønnet? Har hørt om folk som drar til tidlig ultralyd allerede i uke 13 og får vite kjønnet, men at man ikke er garantert å kunne se det så tidlig.

  • Kristina Andersen skriver:

   SAMME her, føler «alle» får gutt. Samme følte jeg forøvrig i fjor, hehe. Vi bestemte oss heller for å vente litt lengre med å dra på UL for å se kjønn, slik at jordmor heller var 100% sikker <3

 12. Anita skriver:

  Synes det er flott at du skjermer storesøster fra bloggen! Her har vel mor og far et ord med, men håper du også er enig og at lillebror også skjermes. Jeg synes ofte det føles som et overtramp å scrolle gjennom en blogg eller se en instastory med private barnebilder og smugfilming. Hyggelig å se barn, men barnas privatliv bør komme over følgernes nysgjerrighet mener jeg:)

Comments are closed.