ULTRALYD, GRAVIDMAGE OG HELGEHANDEL

Dette kommer til i bli en av de beste fredagene, for i dag er endelig dagen vi får vite kjønn på babyen vår! I går var vi alle tre på ultralyd, og dere kan tro jeg måtte finne frem viljestyrken i meg med å blunde øynene og holde for ørene når den kommende storesøster skulle få vite kjønn. Jeg og Preben får nemlig ikke vite før i dag, da skal verdens flinkeste jente få ha en liten gender reveal her hjemme og det blir så gøy. Så timenedtellingen er i gang, for å si det mildt… 😂❤️

Ellers fikk jeg mage over natten denne uka og det er veldig koselig. Det betyr også at jeg kan begynne med ordentlige gravidupdates her en gang i blant, nå som jeg faktisk begynner å se litt gravid ut. Akkurat dette med at magen skal komme er noe jeg har gledet meg til, og selv om den er relativt liten enda – er det i hvert fall blitt en liten, fin kul. Som syns spesielt godt når jeg ligger på ryggen, da er det akkurat som å stryke over en… håndball? Hehe! Det er helt sprøtt å tenke på at graviditeten er over 40% fullført, og at jeg allerede er i uke 18. Tiden flyr, det er i hvert fall helt sikkert!

HELGENS MATHANDEL

Helgens handel fikk jeg unnagjort i går, av det vi trengte – de fleste ting til middagene hadde vi allerede hjemme. Jeg er så ekstremt glad i frukt om dagen, og spesielt appelsin. Jeg elsker alt med appelsin! Appelsinbrus, oppkuttet appelsin, appelsinjuice med masse isbiter… Ja, alt! Nå skal jeg få unnagjort helgevasken her hjemme, før det blir hjemmekontor etter det. Ingenting er bedre enn å synke ned i sofaen en fredagskveld og vite at man har gjort alt man skal. 😌✨

ØNSKER DEG EN FIN START PÅ HELGEN!

41 kommentarer på “ULTRALYD, GRAVIDMAGE OG HELGEHANDEL

 1. Gudrun skriver:

  Æææ, ekstra gøy å følge deg nå når du er gravid er i uke 18 selv, med nr 2
  Vi får vite kjønn til uka, kan nesten ikke vente!
  Så stas at dere lar storesøster avsløre kjønnet, tipper hun er bra stolt

 2. Renate skriver:

  Spennende☺️ Det er en flott reise med mange følelser❤️
  Jeg hadde appelsin og gjærbakst cravings med mine to gutter

 3. Tone R skriver:

  Husker jeg også synes det var stas å få gravidmage! En periode så jeg bare tjukk ut. 😉 Jeg hadde ingen cravings, gøy at du er hektet på appelsin, en venninne av meg fikk dilla på melon! Morsomt 🙂
  Så spennende med gender reveal!! 😀 ! Herre min dere må være spente!!! Gleder meg jeg også til å vite hva dere får <3 klem

 4. Marie skriver:

  Altså, nå er det nesten skummelt å lese bloggen din. Kan virke som om jeg ligger en uke før deg i løypa, var på ultralyd i går, magen poppet for første gang i helgen og jeg MÅ ha appelsin. Er jo som å lese min egen gravidedagbok. Jeg håper livet smiler for oss begge videre i svangerskapet. God helg, gode du ♡

 5. Tonje skriver:

  Jeg spiste enorme mengder med appelsin for ett år siden når jeg var gravid med en gutt!!! Så er spent på om det blir gutt eller jente hos deg

 6. Johanne skriver:

  Jeg var super hekta på alt av appelsin i begge mine svangerskap, og begge var jente en annen rar ting som skjedde med meg begge svangerskapene var at legg hårene begynte å vokse kjempe sakte, haha blir spennende å få vite kjønnet.

 7. Rebekka skriver:

  Så spennende! Husker jeg gikk å presset ut magen fra første positive test i uke 2!!! Så stas når det faktisk kom en kul. Så gøy å følge deg❤️

 8. Ingeborg skriver:

  Jeg tror vi er omtrent like langt på vei, jeg er 18+4 og skal på ultralyd om bare noen dager! Klarer nesten ikke vente!! Ønsker deg en kjempegod helg og fin dag videre <3

 9. Cec skriver:

  Så utrolig spennende,
  og fin måte å gjøre det på❤️
  Men åh, fikk du lov å ha med begge to på ordninær ultralyd der?
  Får ikke ta med mannen min her (Oslo), utrolig trist 🙁

 10. C skriver:

  Tipper du får jente 🙂 Gal etter sitrus med begge mine jentegraviditeter og flere av mine venninnner har hatt det samme med jenter…Med gutten var det søtsaker og dermed mange flere kg å få av..4 mnd siden han kom-gled deg!Det er et mirakel!Kg får være kg 😉

 11. Lena skriver:

  Spennende å få vite kjønnet
  Jeg klarte å se kjønnet på ultralyd selv så plutselig en ganske stor ting mellom beina der inne.

 12. Anonym skriver:

  Så spennende med kjønn!! Faktisk så klarer jeg ikke helt å forstå hvordan du klarer å vente et helt døgn for min del ble graviditeten mer ekte når jeg fikk vite at jeg ventet en liten gutt. Mannen min som har en gutt fra før ble en liten smule skuffet da han hadde sett for seg en liten jente (i dagens samfunn er det jo ikke lov å ønske seg kjønn) men jeg velger å skrive det allikevel for det er realiteten og syntes at det var litt morsomt selfølgelig er han super glad i gutt nr 2 og

 13. Maria Ellaine skriver:

  Vi er HELT likt i graviditetsløypa ❤️ Jeg har frem til for noen dager siden bare sett og følt meg oppblåst men nå kan man se tydelig at det er en bebis og ikke bare luft. Blir koselig å følge med på deg framover

 14. Kristin skriver:

  Håper alt gikk fint på ultralyd!
  Jeg fant ut i dag at jeg er gravid, så nå blir det ekstra stas å følge deg gjennom dette
  Er ca 3+3 i dag, så måtte de neste 9 ukene gå for t

 15. Tine skriver:

  Jeg hadde også oppheng på alt av appelsin. MÅTTE ha appelsin hver dag. Så jeg tipper jente, slik som jeg fikk.

 16. Marit skriver:

  Godt med overstått ultralyd, husker selv hvordan jeg gledet meg hver gang til å se lille bebis, men samtidig hadde en uro for om noe var galt.
  Regner med alt sto bra til? Så moro at storesøster fikk vite men ikke dere, hvordan gikk det når hun skulle dele nyhetet med dere?? Jeg gleder meg veldig til vi andre får vite også.
  Skjønner du synes det er stas at babymagen endelig har begynt å komme, det blir mere virkelig da, og fint å kunne stryke på kula.
  Håper ellers at formen din er bedre nå, slik at du kan nyte mere, og samtidig være i form til forberedelser.

 17. Anette skriver:

  Hehe, jeg hadde også cravings på appelsiner i en ukes tid når jeg var gravid i fjor Fikk en gutt i september Og det rareste, jeg som alltid har hatet melk Begynte å fyse på det hver eneste dag Men når graviditeten var ferdig, føys jeg ikke noe mer på melk

Comments are closed.