TANKER PÅ EN ONSDAG

✨ Det er helt vilt hvor mye bloggen har vokst den siste tiden. Jeg har aldri hatt høyere lesertall, og jeg som sjeldent sjekker statistikk fikk sjokk når jeg faktisk gjorde det her om dagen. Guri så gøy, haha! Disse tingene gjør meg så ekstremt motivert og glad, og ikke minst gjør det meg veldig sikker på at blogging ikke er et sykende skip. Gleder meg veldig til dette bloggåret, jeg! Jeg er så takknemlig for alle dere som har fulgt meg i alle år og har ‘vokst opp sammen med meg’, i tillegg til alle nye som har funnet veien her. Og så er jeg så takknemlig og glad for alle fine ord dere legger igjen her, virkelig!

✨ Denne uken får vi vite kjønn på bebisen vår og vi gleder oss så! Men viktigst av alt: det blir fint å dra på ultralyd og forhåpentligvis få beskjeden om at alt ser tipptopp ut. Det er rart hvor nervøs man blir i forkant av dette, eller i hvert fall jeg. Tankene bare spinner, og jeg blir så lettet når jordmoren gir beskjed så fort hun bare klarer at «her er alt som det skal». Jeg håper og tror vi får samme beskjed igjen. Og så blir det en fin ekstrabonus å få vite om vi får en liten gutt eller ei lita jente.

✨ Jeg får så sjukt vondt av Riise på Farmen og hva såpass mange velger å lire av seg om han i ettertid. Jeg kan umulig være den eneste som legger merke til at han er et menneske folk elsker å hakke på, og at han aldri kan ‘vinne’ uansett hva han gjør? Jeg føler gang på gang at han blir satt så ekstremt i skuddlinjen, og orker ikke en gang tenke på hvor vondt det må være å stå i det konstante folkehatet.

✨ Jeg er så tilbudsgal at det begynner å bli slitsomt. La meg gi et eksempel. Coop Obs har denne uken tilbud på dopapir, den butikken ligger en halvtime unna oss og jeg må kjøre verdens kjipeste vei for å komme dit. Men kjører jeg ut dit likevel, kun for å kjøpe dopapir? Ja. Skal jeg ha noe annet der? Nei. Eller, muligens chips som også var på 40% rabatt og da klarer jeg jo ikke styre meg selv om det er totaaalt unødvendig for alle her hjemme å ha for mye av sånt i hus. Får jeg fred i sjela mi hvis jeg skulle latt være å dra med meg hjem to sekker dopapir? Nei. Lurer på hvorfor det gir meg så flaut mye glede å spare to hundre kroner på noe sånt, men det er så tilfredstillende at jeg har ikke ord.

✨ Tenk at det er hele fire (!) av mine venninner som er gravide og har termin i samme halvår som meg? Det er så fantastisk å tenke på at det nesten ikke føles sant. Det vil skille alt fra null til fire måneder mellom barna våres, og jeg gleder meg til all glede de garantert kommer til å få av hverandre opp gjennom årene. Så koselig å få så jevngamle barn som noen av sine aller nærmeste!

✨ Jeg savner en skikkelig god serie som har like mange sesonger som typ Greys Anatomy, hehe. Føler alle gode jeg finner nå har en sesong og man må vente et helt år på sesong to. Og det året er så laaangt at man allerede har glemt hele handlingen fra første sesong før den i det hele tatt har begynt. Buhu! Ønsker meg en råbra serie med minst åtte sesonger vi kan binge.

✨ I helgen vil jeg bake kanelboller eller brownies, eller hvem vet – kanskje jeg er så gira at jeg baker begge deler. You never know. Ville egentlig bake til oss i helgen som var, men når jeg ga forslaget til kjæresten etter å nettopp ha spist burger med dirty fries til, spurte han meg om vi ikke heller skulle koke ei grønnsakssuppe i stedet for å bake. Stemning.

109 kommentarer på “TANKER PÅ EN ONSDAG

 1. Lene skriver:

  Kjekt med venninner som får barn samtidig.
  Jeg og søsteren min fikk baby med bare noen dagers mellomrom, veldig kjekt

 2. Kjersti skriver:

  Kan du dele oppskrift / fremgangsmåte på måltidet kjæresten lagde til deg med hamburger og dirty fries? Så virkelig godt ut

 3. Thea skriver:

  Blir like glad hver gang jeg ser det har kommet ut et nytt innlegg på bloggen din, Kristina! Takk for all inspirasjon, glede, ærlighet og humor du deler

 4. Preggo skriver:

  Hei! Jeg er 18 uker på vei og skal også (forhåpentligvis) få vite kjønn denne uka. Jeg skal til UL på sykehuset, skal du eller går du til privat? Jeg har så lyst at mannen skal få være med, men tror ikke det er tillatt på sykehus. Samtidig vil jeg på den timen, siden det er der jeg skal føde. Synes det er så vanskelig!

  • Kristina Andersen skriver:

   Vi går privat denne gangen også, rett og slett fordi jeg vil gjerne gi kjæresten mulighet for å bli med + den kommende storesøster.
   Skal selvsagt på ordinær UL også, men da blir det jo alene.. <3

   • Isa skriver:

    Hei! Er dere sikker på at partner ikke får være med? Jeg er selv gravid og tilhører et av sykehusene med mest smitte. Her får partner være med på ordinær ultralyd, men ikke bli med på andre kontroller dersom det er behov for det.
    Gratulerer så mye med graviditeten.

    • Helen skriver:

     Hei jeg var nettopp på ordinær ultralyd på samme sykehus som Kristina skal på (regner jeg med) og jeg fikk ikke ha med partner. Det er helt sikkert bare et spørsmål om tid før de letter dette igjen da, iom at det er lite smitte her vi bor. Kan være Kristina og mannen er heldige

 5. Karoline skriver:

  Såå fin og flink du er! Gøy å følge bloggen, instagram og skjønne Målte! Drømmen er jo å gå gravid samtidig som venninnene sine, heldige du! Gooo klem

 6. Anita skriver:

  Så fint at du har funnet en blogging som passer deg, at du skriver når du har noe på hjertet. Elsker å følge med på hverdagen din, og utviklingen, spesielt nå som du venter barn<3 Du virker så lykkelig og det er velfortjent til de grader! Håper virkelig du nyter denne tiden, selv om det nok blir tyngre tider når en nærmer seg slutten. Dette klarer du!

  Vi ser Homeland her hjemme nå, og jeg gleeder meg til serien vi ska se etterpå: nemlig Chicago fire pga deg! Krysser fingrene for at den er så bra som jeg håper, haha!

  Ha en fin dag videre og ja, jeg stemmer for storbaking!

 7. Silje skriver:

  Så koselig å lese her inne og jeg kan se at hele du blomstrer jeg har dessverre ikke noe serietips å komme med for her har vi samme problemet med få sesonger og dårlig hukommelse når ny sesong kommer Men jeg kan tipse deg om en veldig koselig, morsom og selvfølgelig romantisk film som er på Netflix, det er filmen Leap Year Klem❤

 8. Benedicte skriver:

  Enig med Riise, for så vondt av han. Er bare en fyr med følelsene utenpå, på godt og vondt. Trist hvor enkelt det er for folk å «hive» seg på, istedenfor å være raus og inkluderende.

 9. Linn skriver:

  Det er få gode bloggere i Norge, du er faktisk den eneste jeg jevnlig leser. Så hurra for at du finner blogg-gleden vi vil ha deg her!

 10. m skriver:

  Hei. Enig med deg om det med få sesonger i serier som er under utvikling, men samtidig er det mange serier hvor konseptet forsvinner helt. Da burde de bare gi seg mens leken er god, Eller stikk motsatt: at det samme skjer om igjen og om igjen, Eksempler på serier: the hundred (bra de første sesongene, så blir det bare teit), sons of anarchy (også bra først, så blir det teit), prison break (skjer bare det samme hele tiden), Hart of dixie (samme handling over mange sesonger), riverdale (bra først, så blir den teit), frusrterte fruer kan man alltids se flere ganger, også sex and the city, Ellers er sniper på netflix ganske bra, med en del sesonger. Det var noen jeg kom på nå. Hvis du ikke har sett på noen av de, er de hvertfall spennende i begynnelsen alle sammen.

 11. Sunniva skriver:

  Hvis du ikke har sett This is us, så måå du se det! Verdens fineste og koseligste serie på prime video 4-5 sesonger, men mange episoder per sesong!

 12. Caroline skriver:

  Jeg fikk min første lille i september, og da jeg gikk ut i permisjon før fødsel trengte jeg en serie og fylle dagene med, var ikke stort annet enn det jeg orket Så jeg valgte å se alle sesongene med Greys på nytt, det anbefales faktisk! Skjer så mye i løpet av de 17(!!) sesongene, at man glemmer. Nesten som å se for første gang og det holdt meg underholdt i flere måneder!! Bebis sover jo så mye i starten, så de første ukene bestod jo omtrent kun av trilleturer og Greys

 13. Tine skriver:

  criminal minds eller Supernatural, er veldig bra og har maaange sesonger.
  Ønsker deg lykke til med resten av graviditeten. Det er en så fin ting å gå igjennom.

 14. Marita skriver:

  Æ diggår at du kjørte ut til Obsen kun for å handle det for det gjorde nemlig æ au i går Altså, det blir jo ikke mer tilfredsstillende enn å ha masse dopair stablet klart i boden Men klarte jo ikke å løpe forbi chips til 40% rabatt

  Lykke til på ultralyd. Så koselig å følge dere på denne reisen<3 Kos deg i snøen❄️<3

 15. Martine skriver:

  Serie med mange sesonger: Ray Donovan på HBO. Binga 5 sesonger siden desember med full jobb og studier, så mildt sagt hekta!

 16. Camilla skriver:

  Det er så kjekt å få følge deg og deres nye kapittel 🙂 har fulgt deg siden du startet å blogge og det er fremdeles like inspirerende å lese bloggen din! 🙂 vil bare legge til at du stråler ekstra om dagen! 🙂 når det kommer til serie, så anbefaler jeg station 19 og Criminal minds 🙂 sistenevnte har Typ 15 sesonger 🙂

 17. Skogfruen skriver:

  Jeg tror også at blogg kommer til å fortsette å gå bra, spesielt om alle finner sin egen stil igjen. Gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg! 🙂

 18. Eirin skriver:

  Heilt lik deg når det kjem til dopapir- blir så tilfreds når boden er full av Lambi dopapir som er kjøpt på tilbud.
  Og heilt eining når det kjem til Riise! Stakkars mann.

 19. Ingrid skriver:

  Jeg og samboer begynte å se Supernatural for å ha noe med mange sesonger. Er egentlig ikke min type serie, men synes en er veldig artig!

  Lurer forresten på om det er en grunn til at du sjeldent (og kanskje aldri på selfier?) ser på kameraet når du tar bilder av deg selv? Har lagt merke til det i det siste, og da blir man jo så obs på det. Savner litt øyekontakt, haha!

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg er nesten blind på venstre øye, og sliter med å fokusere med begge øynene direkte i linsa – spesielt på selfies. Når andre knipser bilder av meg, er det derimot enklere 🙂 Har derfor blitt en vane at jeg gjerne tipper på hodet eller kikker opp, kanskje litt pga usikkerhet med tanke på øynene.

 20. Linn skriver:

  Så himla koselig at du har så mange lesere for tiden, hurra! Har forresten muligens et serietips til deg, selv om nevnte serie kom ut for en god stund siden The Good Place! Veldig «enkel» serie å følge med på, og nesten hver episode er på rundt 22 minutter sånn slipper å bli stuck i sofaen 8 timer i strekk (med mindre man binger de fire sesongene da) PS: Var ikke klar over OBS sitt tilbud, men nå skal jeg også legge ut på en halvtimes kjøretur for å skaffe det Klem ♥️

 21. Tine skriver:

  Enig med deg om Riise. Måtte sende han en mld på insta også, for syntes han fortjente noen gode ord. Hva med han gamle radioverten da som tirrer med vilje. Han vet jo hva han driver med og han er faktisk 60 år men klarer ikke å la vær å mobbe. Skammelig.

 22. Line skriver:

  Elsker bloggen din ♥️ har fulgt den i mange år nå, og blir alltid så glad når det har kommet nytt innlegg.

  Helt enig angående Riise, heiet virkelig på han i farmen i år. Og mitt inntrykk er at så lenge man er snill mot han er han snill med deg. Det er ikke noe vondt i han. Hørte han fortelle at han hadde fått en del positive tilbakemeldinger på Instagram og det fortalte han at han omtrent ikke hadde opplevd før. Og fysj til de så dømmer før han omtrent har åpnet munnen. Syns mange kommentarer er fryktelige, mobbete og ekle.

  • Kristina Andersen skriver:

   Takk for fine ord, Line <3 Har akkurat det samme inntrykket av han, og håper virkelig folk kan pøse på med positive ord om han og til han fremover. Helt utrolig hva enkelte klarer å lire av seg :/

 23. Pm skriver:

  Artig at du sier det om Riise, nevnte det for mannen her om dagen. Jeg har skikkelig sansen for han, og kona. Syns det er leit at de ikke er mere på TV, men det er nok en grunn, er så lei av å lese i media og diverse kommentarfelt om alle som har en mening og skal lire fra seg. Lykke til på ultralyd. ♥️

 24. Toyni Erica skriver:

  Er så enig med deg ang John Arne, syns det er så trist.
  Kom til å tenke på at du og Wulff er de eneste bloggene jeg egentlig følger med på- og nå i minst 10 år, helt sikkert MYE lengre enn det også. Stas å se dere nå, og så koselig med bebiser. Jeg er like gammel som dere, og gutten min er nå 1,5 år snart- dere har så mye å glede dere til <3

 25. Hilde skriver:

  Har du sett hawaii five-0 på viaplay? Ellers må du sjekke den ut herlige personligheter på skuespillerne og bra story.

 26. Jeanette skriver:

  Så flott at du har høye lesertall!! Jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din for å si det sånn. Masse lykke til på ultralyd!

 27. Lisa skriver:

  Åååå.. jeg får også så vondt av John Arne.. har alltid likt han og han virker som det hyggelige og omsorgsfulle menneske, så skal alle behandle han så dårlig. På tide at tv også fremstiller mennesker hvordan de faktisk er og ikke klipper de om til noen de ikke er stakkars stakkars menneske..

 28. Julie skriver:

  Gratulerer så mye med svangerskapet! Det er veldig gøy å følge deg for tiden, du skriver så bra og variert!
  Vil tipse deg om sons of anarchy hvis dere ikke allerede har sett den! Jeg tenkte at motorsykler osv ikke var noe for meg, men HE-RE-GUD, så bra! Da har dere syv deilige sesonger å glede dere til i så fall!
  Klem!

 29. LH skriver:

  Sett Blacklist? 7 sesonger på Netflix 🙂 Bridgerton (Netflix) hvis du har en helg alene, kun en sesong hittil, men kommer flere etter hvert 🙂 Criminal minds på viaplay har 15 sesonger, Bones på Viaplay har 12 sesonger, Good Trouble (fortsettelse av The Fosters) på Viaplay, kun 2 sesonger, men sesong 3 er underveis. Vil også anbefale Godless, en miniserie på Netflix, ikke la deg skremme av sjangeren, det er faktisk en av de beste seriene jeg har sett 🙂

 30. Ida skriver:

  Har begynt å se på one tree hill igjen siden det ble lagt ut på viafree! Det anbefales absolutt. 9 sesonger varer hvertfall en liten stund og det er så koselig å se på. Har prøvd å finne et sted man kan se det uten reklame men det har jeg ikke fått til. Masse lykke til på ultralyd!

 31. Mette skriver:

  Anbefaler Younger, om du ikke har sett den! Hilary Duff i et nytt lys altså 😛 masse lykke til videre

 32. Linda skriver:

  Elsker at du har høye tall,og elsker bloggen
  Godt at du får bevis på at den er ett behov for oss,haha.
  Dopapir på tilbud er gull,helt enig.
  As we speak er jeg faktisk tom(!!) Må løpe avgårde å kjøpe

 33. Gunn skriver:

  Har fulgt deg siden starten, gleder meg sånn til å følge deg i det nye kapittelet i livet ditt!
  Du virker helt fantastisk på alle måter, Kristina! Et godt forbilde ❤

 34. Tone R skriver:

  For et herlig innlegg 😀 Du stråler både i tekst og på bilder 🙂 Jeg er så enig det skriver, både om gode tilbud, har kjøpt julesåpe på 50% til jul, J.A.R, Så kjekt at flere av venninnene har termin nesten samtidig, stas og trille sammen. Og ekstra spennende m UL, godt å få vite at alt er bra m baby, jeg var super nervøs selv, og så kjønnet da! Vi var på tidlig UL privat og samboer var veldig gira på om vi fikk vite kjønnet, når han har sett litt på bildet sier han jeg ser det er en gutt, hvor jordmor sier: det er lårbenet du ser det, vi lo så vi gråt, samboer lo ikke fult så mye. Vi fikk ikke vite kjønnet da, men neste UL fikk viset og det var en gutt <3

 35. Mia skriver:

  Jeg anbefaler deg å se på suits på Netflix hvis du ikke har sett den enda da Den har hele 9 sesonger

 36. Kristin skriver:

  Det er såå gøy å bloggen din fortiden! Har alltid vært det, men ekstra gøy nå i graviditeten 😀
  Hvis du tenker å dele det, så gleder jeg meg masse til å høre om det er en prins eller prinsesse ❤️
  Lykke til på UL

 37. Julie skriver:

  Åå, så koselig at dere er så mange som er gravide samtidig, det er jo drømmen Lykke til med UL! 🙂

 38. Silje skriver:

  Et serietips er Vikings! Jeg trodde ikke jeg kom til å like den, men etter å ha sett de første episodene ble jeg helt hekta. Den er knall bra! 6 sesonger, og alle episodene er spennende

 39. Ida skriver:

  Hei:-)
  Anbefaler veldig ‘’Your worst nightmare’’ på Discovery+. Historier (drapssaker) fra virkeligheten som blir spilt av skuespillere, er så mye sykt der ute! Tror det er 8 sesonger.

 40. Tuva skriver:

  Så koselig innlegg med litt av hvert! <3 Elsker alle innleggene dine og det gode humøret og livsgleden du sprer! Å være gravid samtidig som venninner er jo en dream come true, så heldig! Lykke til på UL!

 41. Hege skriver:

  Line of Duty er et MUST! Og om det er lenge siden sist…. begynn å se 24 fra starten. Det ER altså då bra! Dette i påvente av nye sesonger med Chicago-seriene!

 42. Ida skriver:

  Du må virkelig se Anne with an E, eller Anne fra Bjerkely. Litt usikker på hva den norske tittelen er på Netflix. Desiderte den beste serien jeg har sett, og jeg har sett maaaaaange.

 43. S skriver:

  Dersom du liker sånt; fødeavdelingen på discovery +. Er gravid med mitt andre barn og blir rørt til tårer hver eneste episode 😂 Gleder meg sånn til å oppleve en fødsel igjen ❤

  Ellers begynte jeg på oth på nytt igjen etter fødselen med førstemann. Rundet alle sesongene ganske kjapt tho 😅

  Veldig kjekt å følge med her for tiden 🥰

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg har sett litt, men det programmet gir meg angst i kroppen – så jeg måtte bare skru av. Ingen fødsler er jo like, men godt mulig jeg slår det på igjen ettervært 😀 Ordentlig koselig du trives her, S <3

Comments are closed.