EN SKIKKELIG SERIEHELG

Her har jeg hatt tidenes roligste og mest hjemmekjære helg. Eller: vi er stort sett alltid hjemme i helgene i disse tider, men pleier alltid å ha en tur eller to i frisk luft, og noen form for aktivitet. Men ikke denne helgen, her har det derimot blitt rundet ikke bare en, men to serier og vi begynte på enda en ny en igår kveld. Elsker når jeg kommer meg i skikkelig seriemodus og bare tar livet helt lungt, det minner meg om singelårene mine hvor jeg slukte episode på episode av favoritteriene mine uten å tenke på stort annet, haha! Og angående nettopp serier. Har dere sett Ulven Kommer på Nrk, og den nye serien om Baneheia på Discovery+? Begge disse så vi ferdig i helgen, og de er uten tvil verdt en titt.

HAPPY MONDAY

Så helgen har vært skikkelig fin, med masse avslapping og kokkelering av gode middager. Så kos! Føler meg mildt sagt opplagt og superklar til en ny uke. 😄 Her har jeg hatt noen gode timer med hjemmekontor allerede og to telefonmøter. Fordeler med å være morgenfugl og veldig glad i mandager, hehe. Planen min er å jobbe videre til i to tiden, da bærer det videre til butikken for ukeshandling og middagslaging med familien senere. Ønsker deg en skikkelig fin start på uken! OG! Takk for alle vogntips i innlegget under, det har vært supernyttig og alle tipsene/erfaringene deres er notert ned. ❤️

32 kommentarer på “EN SKIKKELIG SERIEHELG

 1. Jeanette skriver:

  Har sett begge de seriene og de var veldig bra. I morgen begynner sesong 2 av lykkevika på viaplay,den synes jeg er veldig bra 😀 deilig med litt nye serier nå!

 2. Anonym skriver:

  Ulven kommer er kjempebra, NRK har mye bra serier:). Kunne du ikke lagt ut flere oppskrifter spesielt den hamburgeren du la ut på snap i helgen så drit god ut?:)

 3. Tone R skriver:

  Høres ut som en deilig helg 🙂 Jeg elsker serier, mye mer glad i det enn film. Så tips til gode serier er supert! Joggedressen du har på her er superfin, fargen var rå-lekker! God mandag 🙂

 4. Karina skriver:

  Hei! Det er mulig du har svart på dette før, men jeg får ikke med meg alt du poster dessverre☺️ Hvor har du kjøpt denne joggedressen? Den ser supercomfy ut, og ser så bra ut også!
  Alltid herlig å kikke innom bloggen din; den utsondrer så mye positivisme og varme☀️ Har fulgt deg gjennom flere år og ble så glad da jeg så dere venter en liten en – gratulerer så mye

 5. Erica skriver:

  Hei! Kan du legge ut et innlegg med øyensminken din? Du sminker deg så fint rundt øynene ☺️

  • Kristina Andersen skriver:

   Føler det er ironi hver gang jeg får sånne spørsmål, haha! Jeg er virkelig ikke flink på sminke.. På disse bildene har jeg brukt brunfarge som base, og highlighter over der igjen med shimmer av gull 🙂

 6. Maria skriver:

  Har såvidt begynt å se Baneheia og har egentlig ikke satt meg sånn ordentlig inn i saken, men jeg lurer på hva du tror? Tror du begge er skyldige? 🙂

 7. Malené Louise skriver:

  Jeg slukte «Ulven kommer» på et døgn!! Men jeg anbefaler også disse to seriene på HBO: The Undoing og Your Honor. Og denne på sumo: A million little things ☺️

 8. Thea skriver:

  Mitt absolutt beste serietips er Fargo (med 8,9 på imdb!) Jeg må bare spørre – hvordan klarte du å slutte med snusingen? Var det baby som var hoved motivasjonen, eller har du noen andre triks på lur? sliter så innmari med å slutte, og vil veldig gjerne være snusfri innen jeg og min kjæreste begynner å prøve oss på babylykken! Men nå kjennes det så utrolig vanskelig å slutte med mindre jeg absolutt må! hjeelp

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg har sluttet og begynt EVIG mange ganger, og hadde jeg ikke blitt gravid ville jeg garantert snust enda her og der. Er dessverre en av de som eeeelsker snus, og kan ta meg selv i å savne det flere ganger daglig… Haha! Når du blir gravid, klarer du å slutte med en gang – det har aldri vært så enkelt som da 🙂 Klem!

 9. Kirsten skriver:

  Hei, husker du hva fargen på veggen på kjøkkenet ditt heter? Blir så inspirert av bloggen din

 10. Jeanette skriver:

  Høres ut som en koselig helg Sett Ulven Kommer, den var råbra! Hadde tenkt til å sjekke ut Baneheia-serien også ☺️ Hvor har du kjøpt dine Strelitzia Nicolai forresten?

 11. C skriver:

  Hei Kristina! Elsker bloggen din og har følgt deg i alle år. Gleder med veldig til å følge denne nye reisen din. Men lurte på om du kan lage et innlegg om joggedresser du anbefaler? Du har så sykt mange fine sett!

 12. Ia skriver:

  Serietips: et sted å høre til på NRK 6 sesonger med en fantastisk serie!

  Kos deg mens du ruger, det blir travelt når lille kommer. Hilsen nybakt mor ❤️

Comments are closed.