FILMEN DU MÅ STARTE ÅRET MED

Filmen jeg skal tipse om denne fredagen er ganske så annerledes, fordi den ikke bare underholder deg – den gjør at man blir sittende å tenke etter man har sett den. Og enten du er åpen for det eller ei, så tror jeg mange kan sitte igjen med en følelse om at de har lært noe og få lyst til å gjøre små endringer i hverdagen sin. Jeg leste The Secret boken for årevis siden, en bok jeg aldri glemmer, som i korte trekk handler om at tanker kan endre en persons liv direkte. Så når jeg oppdaget at det nå hadde blitt laget en film basert på denne fantastiske boken? Da var det bare å trykke play med en eneste gang. Er det en film du bør starte 2021 med, så er det virkelig denne! ✨😄

THE SECRET: DARE TO DREAM

I filmen får vi se hvor stor effekt tankenes kraft faktisk kan ha, hos to mennesker som lever livet med total forskjellig tankegang. Miranda har blitt enke og alene med barna etter mannen hennes døde, og dødsfallet hans førte også med seg masse gjeld. Hun er en realist på høyt nivå, og har en tankegang som gjenspeiler alt det negative og slitsomme som hele tiden skjer henne. Alt virker til å gå galt, taket ryker på huset, bilen blir krasjet og Miranda blir stadig mer negativ. En dag skal livet ha det til at hun møter Professor Bray, et helt fantastisk menneske av en mann som bærer på en hemmelighet som snart skal forandre alt…

Det er helt nydelig å følge med på Bray, og se hvor magiske ting som faktisk kan skje hvis man klarer å tenke positivt, være et godt medmenneske og si ja til ting som livet sender din vei. Nå tror jo jeg veldig på tankenes kraft og at man til slutt vil få tilbake det man gir – men denne filmen tror jeg virkelig faller i smak hos alle. Kjæresten elsket den også, og ble helt fascinert når jeg fortalte han om alt med hemmeligheten bak tankenes kraft. Elsk! Dette er en film dere må se, godtfolk! The secret dare to dream ligger på Netflix, og kan også leies hos itunes. ❤️

24 kommentarer på “FILMEN DU MÅ STARTE ÅRET MED

 1. Rikke skriver:

  Hei Fine Kristina!
  Jeg ville bare komme med et serietips, og egentlig tror jeg kanskje du har sett den… Men sier det likevel – 911, på viaplay er en fantastisk serie. Mix av grey´s, chicago fire osv i en serie. Jeg ser den med typen, og han liker den overraskende godt. Gøy å være med i flere aspekter av disse viktige yrkene, selv om det er drama så er den såå spennende 🙂

  Ha en fin helg, du er god!

  • Kristina Andersen skriver:

   Heii Rikke! Takk for tips 😀 Mener jeg sjekket ut denne for ett par år siden, men da var jeg så hekta på Chicago Fire at jeg ha opp før jeg fikk startet ordentlig, haha! Skal ta å sjekke den ut igjen jeg samme nmed Preben 😀 Good helg kjære deg, håper du får en fin en <33

 2. ChristinaA. skriver:

  Den filmen så jeg og samboeren i helgen og den var så fiiin:) tusen takk for at du deler både film, serier og intriør elsker det. Du er dyktig, har faktisk følgt deg i ca 10år nå, og er så moro å kunne følge deg, vi er like gamle og det er gøy å kunne se hvordan vi vokser med alderen, og hvordan livene våre både er ulike men også like. God helg og kos deg med dine;)

 3. Tone R skriver:

  Elsker at du kommer med film og serie tips! 🙂 Du har så variert innhold og godt innhold, du er god! 🙂 God fredag! Klem, Tone

 4. Therese skriver:

  Hei! Virker som du liker filmer med en mening bak, så jeg vil anbefale deg filmen clouds som er på Disney+ den er basert på en ekte historie, og jeg tror faktisk aldri jeg har grått så mye av en film før❤️

 5. Jenny skriver:

  Denne skal sees!
  Jeg jobber innenfor rus og psykiatri. Vi tilbyr blant annet undervisning for pasientene, og «tankenes kraft» er faktisk et av temaene. Det er kanskje det undervisningstemaet som engasjerer mest og jeg har inntrykk av at flere av pasientene går ut med en aha-opplevelse. Veldig interessant og spennende dette med hvordan tankene kan påvirke en

 6. Martine Hesselberg skriver:

  Hei 🙂 Jeg lurer veldig på hvor det sorte vitrineskapet i stuen deres er fra? 🙂 liker det veldig godt 🙂

 7. Betina skriver:

  Herregud, så den nå etter å ha sett deg anbefale den. Jeg er gravid i fjerde måned og hormonell som bare det, herregud så fin film

 8. M skriver:

  Hvordan vasker du by lassen lysestakene for stearin? Går det greit at de drypper på benkeplata?

 9. A skriver:

  Takk for godt tips 🙂 Og litt på etterskudd, men gratulerer så mye med graviditeten! Så heldig både bonusdatteren din og det kommende barnet er som får vokse opp med en mamma/bonus som har så gode verdier og holdninger som deg. Masse lykke til videre <3

 10. Cecilie skriver:

  Gratulerer så mye med baby i magen. Du stråler. Gleder meg til å følge ferden videre ❤

  Serietips: The Flight attendant (hbo)

Comments are closed.