PLANER FOR BLOGGEN OG UFRIVILLIG TRENING MED SVIGERFAR

2021 – året jeg var itvil på om jeg ville ha med meg bloggen videre. Men etter jeg ble gravid er det noe i meg som har snudd. Det føles feil å takke for seg nå, da dette er et kapittel i livet mitt jeg både ønsker å skrive om og ikke minst ha muligheten til å se tilbake på i senere tid. Det er klart jeg må dele denne reisen også så lenge jeg fortsatt syns det er gøy! Og som jeg allerede har sagt tidligere her inne, så vil bloggen bli oppdatert når jeg føler jeg har noe å dele og når jeg selv ønsker å oppdatere. Det kan bli alt fra to til fem ganger i uka, og jeg kommer heller ikke til å gi beskjed hvis jeg blir noen dager borte. Det er sånn jeg vil drive bloggen fremover, og selv om jeg forstår det føles kjipt for enkelte av dere som leser – så er faktisk ikke dette opp til noen andre enn meg selv. Tiden der man blogget 2-3 ganger daglig er for lengst forbi for de aller aller fleste, man trenger rett og slett ikke stresse på samme måte lengre og helt ærlig er det veldig deilig å kunne roe litt ned og samtidig se at lesertallene likevel holder seg stabile. Ting har endret seg, og jeg personlig er veldig glad for det. Men, bloggen blir altså med dette året også, og jeg gleder meg veldig til å dele et helt nytt kapittel med dere! ❤️

15 UKER OG ENDELIG I BEDRE FORM

På slutten av fjordårets jul var jeg for første gang i mitt liv klar for å pakke ned alt av julepynt og si velkommen til det nye året, hehe. Jeg har vært i så dårlig form at sett bort i fra julaften, så har jeg ikke sett familien en eneste gang. Men etter nyttårsaften var det som om noe i meg kviknet til, og jeg var plutselig i god nok form til å både reise på hytta og komme meg ut på ski. På lørdag ble det hele én mil, noe langt for et menneske som ikke har beveget seg på to måneder og egentlig blir sliten av det aller meste om dagen. Men svigerfar hadde spreke planer for meg og tok på seg rollen som overivrig trener. Så når jeg ga beskjed om at jeg ville snu og dra tilbake til hytta – heiet han så høyt på meg at han fikk med seg fremmede forbipasserende til å gjøre det samme. Så der stod jeg uten synlig gravidmage og bare så ut som tidenes slappeste utstyrsnerd, mens flere forbipasserende ropte at «kom igjen, dette klarer du – bare 900 meter igjen til toppen» og jeg seriøst holdt på å dø av skam. Det irriterer meg fortsatt at jeg faktisk trampet meg opp til toppen på de forbanna skiene og ikke dro hjem igjen, for når vi kom tilbake til hytta var jeg så utslitt at kjæresten måtte fyre opp bålpanna utenfor og servere meg tre ostepølser i sofaen for å få både liv og humør tilbake i meg igjen..

For første gang i mitt liv ble jeg altså hissig på svigerfar (som forøvrig er det snilleste mennesket på jord, bare ikke når han er irriterende på ski..😂), og jeg drømte flere ganger på skituren at jeg skulle ønske det var min egen far – da hadde jeg jo bare kakket han i huet med en skistav og rullet meg selv hjem igjen helt uten skam. Men sånt kan jeg jo ikke gjøre med svigers, liksom! Nei, denne graviditeten har bydd på noen latterkuler allerede. I ettertid selvfølgelig – for der og da er jo overhodet ingenting morsomt for undertegnede. Ser for meg at jeg blir litt av et eventyr å ha med å gjøre fremover…. 😏😂

LILLE TREKKHUNDEN VÅR ❄️

Noen bilder fra en helt fantastisk vinterhelg! Altså, se på dette synet da? Vinter, iskald kulde og masse snø er noe av det absolutt fineste jeg vet om – ELSK! Og se Målte i de røde skoene sine, jeg orker ikke så skjønn! 😭 Og jeg tror cirka alle andre i skiløypene også ble sjarmert, fordi vi ble stoppet hver tiende meter av folk som kommenterte skjønningen som hoppet så glad og fornøyd i front med røde sokker og trekksele.. Ler meg ihjel! Håper på en skikkelig fin vinter dette året her, og mange flere skiturer. På valgfri lengde, selvsagt! 😂❤️

47 kommentarer på “PLANER FOR BLOGGEN OG UFRIVILLIG TRENING MED SVIGERFAR

 1. Linn skriver:

  Herlighet så utrolig søt Målte var med de skoene!! Jeg smelter Så sykt godt å høre st formen din er (tross en ufrivillig lang skitur) bedre! Så glad for at su ønsker å fortsette å blogge, for du skriver så levende og sprer så mye glede til leserne dine ♥️ klem!

 2. Cecilia skriver:

  Åå så levende og fint du skriver – så godt språk og flyt!
  Pang, så ble jenta mi 4 år denne høsten, gleder meg til å kose meg med babyforberedelser på bloggen din i år <3

 3. Tone R skriver:

  Jeg er så glad du vil fortsette med bloggen! 😀 Og så synes jeg det er skikkelig stas at du vil dele fra graviditeten 🙂 Du skriver så godt og levende, får bilder opp i hodet 😀 Målte er til å spise opp, så skjønn <3 Ser skikkelig stolt ut m sokker og sele på. 🙂 Skriv og oppdater når du vil, jeg klikker meg inn her hver dag og det kommer jeg til å fortsette med. Er det ikke nytt innlegg leser jeg det som er en gang til. Klem fra Tone

 4. Marit skriver:

  Så utrolig godt å høre at bloggen består!
  Du er en av få jeg fremdeles følger, og jeg gleder meg veldig til å følge deg gjennom både graviditet og småbarnsliv
  Og jeg er helt enig meg deg – det er kun du og ingen andre som kan styre hvordan denne bloggen drives og hvor ofte den oppdateres. Selvfølgelig ønsker også jeg meg nye innlegg her ofte, men det er jo pga at jeg liker så godt å følge deg. Jeg har stor forståelse for at det er andre ting som kommer først nå, og det er helt riktig prioritering av deg – graviditet og småbarnsliv burde være nærmest en unntakstilstand, da det er så magisk fint og det går så altfor fort☺️

  Håper formen bedrer seg og at du kan kose deg med voksende mage, drømmer og planlegging fremover

  • Kristina Andersen skriver:

   Tusen takk for fin kommentar, Marit <3 Vil virkelig nyte tiden med min lille familie som snart får enda et medlem, og være så mye som mulig til stede. MEN, jeg gleder meg til å ta dere med på reisen 😀 Klem!

 5. Kristin skriver:

  Fint du gir beskjed nå i hvert fall da, så man vet. 🙂 Jeg elsker å lese blogger, siden jeg er utdannet journalist og har en forkjærlighet for tekst. Jeg liker også bloggere som gir av seg selv 100 %. Jeg synes det er interessant å høre om andres meninger, følelser, tanker, erfaringer. Instagram blir litt mye reklame for meg. Det er heller ikke så interessant å se hva folk spiser til middag. Hva skal du gjøre etter bloggen? 🙂

  Hva er forresten grunnen til at du godkjenner så og si kun positive kommentarer, eller luker ut spørsmål du ikke vil svare på? Er det kjæresten din som ønsker at du er mer privat enn det du var tidligere? Dette er ikke ment som kritikk, men er bare nysgjerrig etter å ha fulgt deg i mange år.

  • Kristina Andersen skriver:

   Dette ga jeg beskjed om for ett år siden, men tydeligvis var det behov for å gjenta det 🙂 Jeg godkjenner alle kommentarer som er saklige, men usaklige kommentarer og personangrep har ingenting her å gjøre. Sånt blir slettet, og brukeren blokkert.

   Kjæresten støtter meg i alt jeg gjør, og hva jeg deler er helt opp til meg. Men har han en mening, er det klart jeg lytter til han – noe som bare skulle mangle når man deler et liv og har barn sammen. Hvis du har fulgt meg i mange år vil jeg tro du også har vokst og utviklet deg på samme måte som det jeg har ettersom årene går. Jeg er 30 år nå, og har fått min egen familie jeg gjerne vil leve et normalt familieliv med uten sosiale medier i tankene døgnet rundt. Og med dette har ønsket om et privatliv vokst, jeg har verken behov eller lyst til å utlevere livet mitt mer enn det jeg gjør nå. Og det tror jeg personlig bare er sunt, jeg er glad jeg har den tankegangen og klarer å forstå hva som er privat og ikke. Det er det ikke alle som gjør, og for meg er det viktigere å verne om både barn og familieliv, enn å underholde på nett. Og en bonus oppå alt: jeg har høyere lesertall enn jeg har hatt på flere år nå og har heller ikke mistet inntekt på å bli mer privat. Noe som igjen betyr at de fleste forstår valget mitt, og sannsynligvis har vokst litt opp sammen med meg 🙂

   Hva jeg skal gjøre etter bloggen vet jeg ikke, heldigvis har jeg sikret meg godt økonomisk gjennom disse supre årene og fått flere gode jobbtilbud på veien – så tiden etter sosiale medier gruer jeg meg ikke til. Tvert i mot ser jeg frem til det, når den tid kommer 🙂

   • Kristin skriver:

    Takk for godt og logisk svar. 🙂 Ja, etter man ble 25 år og definitivt etter man fikk barn, så vokste personlig jeg utrolig mye. Det skjer en endring når man blir mamma. Når det er barn i bildet ønsker man å være mer privat, selv om det finnes flere som utleverer barna sine på nett og er som en åpen bok. Familie betyr veldig mye for meg også. Du er veldig morsom når du byr mye på deg selv da. 🙂 Kommer du til å skrive mer om dine tanker rundt bonusfamilie/bonusmor, eller er navnet til din samboers datter alt vi får vite? Det er mange som er i lignende situasjon. Det virker veldig enkelt for dere med god kommunikasjon og samarbeid for alle involverte parter, men dessverre er det mange barn og voksne som har utfordringer med dette. Jeg synes du virker som en kjempegod mamma. 🙂

    • Kristina Andersen skriver:

     Bjudar på i blant, men nå som jeg har flere enn meg selv å tenke på – er det klart man blir mer forsiktig 🙂 Vet du, jeg tenker ikke å skrive noe om dette med bonusbarn – fordi Sophie blir behandlet som min egen, på lik linje med nr.2 som kommer dette året. Så jeg tenker ikke gjøre en greie ut av det, for meg er alt med situasjonen vår helt naturlig og jeg er SÅ heldig med det forholdet vi har. Det betyr alt! Familielivet er som sagt i mine øyne privat, så det er begrenset hva jeg deler og jeg har ikke behov eller ønske om å være et «forbilde» her eller «hjelpe andre» med å dele fra vårt liv, det er vårt – og slik ønsker jeg å holde det. <3 Tusen takk for det, Kristin!

 6. Beate skriver:

  Åh, Målte! Så søtt! <3 Gjør det på DIN måte du, Kristina! Det er en selvfølgelighet spør du meg! Og som du sier, ting har forandret seg. Flere plattformer enn før o.s.v. Håper formen din bare stiger nå! Yeeei! 😀 Gleder meg SÅ til å følge deg videre! 😀 Klem! <3

 7. Ingrid skriver:

  Vil bare legge igjen en kommentar på at jeg støtter deg helt på at du blogger når du føler for det (men håper jo selvsagt på litt innlegg i uka), og ikke gir beskjed ved «ferie» nå som det er mer en hobby enn jobb. Men det er alltid koselig med en liten kommentar på slutten av innlegget hvis du planlegger flere ukers fri da, selvsagt, så slipper man å klikke seg inn så mange ganger. Håper graviditeten går fint fremover❤️

 8. Trine skriver:

  Hei og godt nyttår. Og gratulerer så mye med lille vakre i magen:)Veldig kjekt at du tar med bloggen med i 2021 også, jeg ramlet over deg for endel år siden og det har vært fint å følge deg og alle livsfaser i livet. Lykke til med alt det fine som skjer i livet ditt om dagen og jeg kan love deg at hodepinen vil gå over;) Ha en super dag:)

 9. Hanne skriver:

  Så koselig at du vil forsette å dele, Kristina! Gleder meg til å følge deg videre Synes det er helt riktig av deg å si det som det er og bare ta bliggingen i det tempoet du føler for❤️ Tenker det fort blir bedre blogging av det også, enn om man skal presse frem innlegg man ikke er inspirert til.

  Kjenner meg forresten veldig igjen i den skituren. Er selv gravid og hormonene tar helt overhånd noen ganger, så ser for meg du kan få noen morsomme historier der etter hvert. Også er det utrolig hvor bråsliten man kan bli som gravid og hvor mye litt mat kan hjelpe på. Jeg kan presse meg mye mens det pågår (feks en tur), men får svi for det etterpå (hallo, slakt på sofaen) og går jeg sulten i en halvtime blir jeg fysisk dårlig Men gir du meg litt mat så er jeg fit for fight igjen‍♀️

  • Kristina Andersen skriver:

   Takk for støtte, Hanne <3 Og ja, jeg tenker også det blir bedre blogging av den tankegangen. Det er i hvert fall håpet mitt 😀 Og ja, det er helt vilt hvor plutselig det kan si stopp når man er gravid.. Blir helt sjokkert jeg, haha! Bare å ha tilgang til mat, så kommer man seg heldigvis opp og nikke fort igjen ❤️

 10. Kristi skriver:

  Ble så utrolig glad av å lese at du fortsetter med bloggingen! Har fulgt deg fra start, gjennom opp -og nedturer, og er så glad for å få følge deg nå som du virker å være på ditt lykkeligste. Du virker som en fantastisk god person, jeg gleder meg så på dine vegne og hadde syntes det var trist om du ikke skulle ha den kommende perioden i livet dokumentert gjennom bloggen. Den dagen du legger blogginga på hylla håper jeg det kan være fordi du søker utvikling andre steder og ikke grunnet nettroll eller press om å blogge mer. Jeg setter stor pris på alle innlegg som kommer, uansett hvor mange de er, da de gir stor glede og underholdning <3 Tusen takk for at du er et lysglimt i hverdagen! Klem fra meg 🙂

  • Kristina Andersen skriver:

   Herregud, blir helt rørt av mennesker som deg Kristi <3 Jeg håper også den dagen jeg gir meg er det for nye muligheter, ikke pga man blir sliten av nettroll. Skikkelig koselig du følger med her, og trives her inne 😀 Stor klem!! <33

 11. Kristin skriver:

  SÅ glad for at bloggen din består! Jeg er vokst opp med å lese blogger, og har fulgt deg fra starten. Nå er det kun din, Ida og Caroline sin jeg leser fast. Gruer meg til den dagen det tar slutt, men i mellomtiden gleder jeg meg til å følge deg (og Ida) gjennom denne fasen i livet også ❤️

 12. Jeanette skriver:

  Flott at du ikke slutter å blogge! Ser ut som du har funnet en god balanse og det er jo viktig. Har fulgt deg siden begynnelsen og gleder meg til fortsettelsen

 13. Vanja skriver:

  Godt å høre at formen din er mye bedre 🙂 Blir spennende å følge med på reisen din fremover:)

  Det er så artig og koselig å lese bloggen din, så det er kjempe bra at du fortsetter med det 🙂 Har fulgt bloggen din lenge før du blogget om noka shaken(?) og det der så du har vært og fortsatt er en stor favoritt jeg har fulgt lenge❤️

 14. Jenni skriver:

  Så fresh du ser ut 🙂 skjønner at svigers ikke stod høyt i kurs der og da, men du gjennomførte jo! At bloggen er med deg videre settes stor pris på. Om innleggene kommer litt sjeldnere er jo helt naturlig og som du nevner er dette noe du har sagt ifra om flere ganger i året som hat gått. Flott at formen er bedre på nyåret, da kan det bare gå en vei og det er fremover. Tenk så mye dere har å glede dere til i dette året, mye som skal planlegges og mye nytt som skal skje. Herlig at du vil dele dette med oss, når du selv ønsker. Klemmer fra Jenni

 15. Tine skriver:

  Let så godt med deg! Jeg var heldig hadde en sprek gravididet med trening osv, men hormonene var ikke til å tulle med selv om formen var god gitt. Når jeg var 14 uker på vei (uten synlig gravid mage, bare en liten bilring) og på kjæresteferie i Kroatia så begynte jeg å hylgrine på en restaurant fordi det kom en veps bort til bordet vårt og når kjæresten min slo for å få den bort så fløy den mot meg. Jeg klikket i vinkel og stormet gråtende ut fra restauranten fordi jeg følte «at han ikke brydde seg om meg men bare seg selv». Stod å hulket på utsiden. Ble ikke bedre når han var litt flau og ba meg roe meg. Digg!

 16. Lene skriver:

  Det var jeg som misforstod deg ifm at du skal bruke barnet ditt ifm reklame . Hva er grunnen til at du skal det? Dette er ikke kritikk. Bare er nyskjerrig på dine tanker rundt det.

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg skal ikke bruke barnet i reklame, som tidligere nevnt. Men jeg kommer til å reklamere for produkter og klær jeg liker / har kjøpt, slik som jeg gjør allerede nå 🙂 Barnet vil aldri være å se i eventuelle annonseinnlegg.

   • Lene skriver:

    Det skjønte jeg . Men barnet vil jo inndirekte brukes på å tjene penger. Istedet for at du kjøper utstyr så får du det sponset. Hvilke tanker har du om det?

    • Kristina Andersen skriver:

     Vårt standpunkt innen dette temaet er som sagt at barnet ikke skal brukes i reklame, og jeg kommer til å takke nei til flere aktuelle samarbeidspartnere pga dette. Får jeg samarbeid med aktører og merker med produkter jeg ellers ville kjøpt og vist frem selv likevel, kommer jeg til å takke ja. Jeg forstår du er uenig i dette, og det må du ha lov til. Nå har jeg levd med barn i to år, og helt ærlig – hvor mye vet dere om barnet og familielivet vårt? Tilnærmet ingenting, annet enn at jeg for en måned siden delte navnet hennes for første gang her på bloggen. Jeg syns vi har vært kjempeflinke på å løse dette med barn i sosiale medier, og tenker vi er to oppegående mennesker som klarer å fortsette med å ta de valgene som er riktige for oss som familie fremover også! 🙂

     • Lene skriver:

      Syntes bare det er feil å bruke et barn som inntektskilde . Men vi kan være enig om å være uenig 🙂

     • K skriver:

      Jeg skjønner ikke helt greia Lene? Hva med alle de ukjente barna som faktisk brukes i reklame på TV? eks lano for liten, lano for stor. Eller alle de nærmest ferske verdensborgere som brukes i film og TV? Her tjener også foreldre penger på barna sine? Skal du slutte å se reklame på TV med barn eller filmer med barn/babyer i? Alt dette er jo det samme, bortsett fra når noen har tittelen influencer i Norge skal vi ut med pekefingeren? Henger ikke på greip. Hun skal ikke engang bruke barnet i reklamene, Bare hva hun som mor synes er gode produkter i utgangspunkt for barnet sitt. Hadde jeg fått 10 000 kr for å reklamere en bilstol når barnet mitt var nyfødt med han oppi hadde jeg lett sagt ja!!

 17. Jenny skriver:

  Lever du av et par blogginnlegg i uken eller har du en jobb ved siden av?

  Lykke til med graviditeten. Du har så masse fint i vente!

 18. Lhhhh skriver:

  Gratulerer, kjekt å følge gravidbloggere fremover <3 vi skal snart begynne å prøve selv! Men jeg tørr rett og slett ikke før jeg har fått vaksinen, siden jeg jobber i førstelinjen og ikke har en jobb som gjør det mulig for meg å «skjerme» meg som gravid.. På den andre siden er jeg veldig prioritert til å få vaksinen nå iløpet av uker/få mnd og.. så vaksine og trygghet må komme først for å beskytte baby i magen når jeg er på jobb <3 Selv om jeg er nyskjerrig, syns jeg det er flott at du velger å verne om privatlivet som du gjør Kristina! S virker heldig som har fått deg «på kjøpet»!

 19. Sara skriver:

  Synes svaret du skrev til Kristin over her er veldig bra, reflektert, gjennomtenkt, smart og logisk. Jeg er en av de som har vært kritiske, men min kommentar har du godkjent så den var ikke usaklig men synes det er så bra at du forklarer det slik, forstår valget ditt og støtter deg 100%. Faktisk kunne dette være et helt innlegg der du en gang for alle svarer alle som lurer og da slipper du spørsmålene om og om igjen. Fint at du også nevner at du ikke ønsker å være er «forbilde» for noen, for det er det mange tror automatisk om dere bloggere.

  Ønsker deg lykke til med baby og tiden fremover ❤️

Comments are closed.