NYTT PÅ VEGGEN I TV-STUA

I samarbeid med Desenio.no.
Rabattkoden KA35 gir 35% rabatt.


Tv-stua vår oppe er uten tvil husets minst brukte stue, det er relativt sjeldent vi henger der. Men det vil jeg gjøre noe med, fordi det er jo så koselig der oppe! Her brukte vi mye tid når vi pusset opp første etasje, og det var så sjukt hyggelig å snurre film og pakke seg godt ned i sofaen i den lille stua. Jeg har alltid likt litt små, lune rom. Og sånn føles denne så absolutt i denne delen av andre etasje! ♥

NYTT PÅ VEGGEN FRA DESENIO.NO

poster 1 her / poster 2 her / poster 3 her

I romjulen klikket jeg hjem tre nye bilder til å ha på veggen fra Desenio, i håp om å lune tv-stua litt mer. Og jeg syns det ble skikkelig koselig med et hint av beige på bildene der oppe! Enkelt og stilrent, akkurat slik jeg liker det – men likevel med litt etterlengtet farge. Tidligere har vi hatt sort og hvitt på bildene, men jeg må si jeg likte dette mye bedre. Jeg vurderer faktisk å bytte ut bildene vi har i tv-stua nede også, og klikke hjem en helt ny bildevegg fra Desenio for å få en forandring der også. Syns den gamle bildeveggen jeg hadde i den tidligere leiligheten min var så fin, så jeg vurderer å ta samme oppsett her hjemme nå, bare med andre bilder.

35% RABATT TIL DEG

Desenio er uten tvil min favorittbutikk når det kommer til nettopp posters, rammer og plakter – de har skikkelig fine priser, leverer raskt og har et helt enormt utvalgt med noe for enhver smak. Jeg har bestilt posters og rammer fra Desenio i over fem år nå, og blir alltid like fornøyd. Hvis du syns dette med bildevegg kan være litt vanskelig, så vil jeg tipse deg om Desenio sin eksempel-bildevegg, hvor du kan sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen.

Desenio har nå vintersalg og det betyr at dere nå får hele 35% rabatt (!!) med rabattkoden KA35. Koden er gyldig t.o.m. 06. januar 2021 og gjelder ikke rammer,handpicked/personlige/collaboration posters. ♥

16 kommentarer på “NYTT PÅ VEGGEN I TV-STUA

 1. Krisfine skriver:

  Hei Kristina! Er på jakt etter denne type lounge-sofa.. Finner liksom ingen perfekte! Men din var fin; Hvor er den fra – og er den gammel eller tror du den fortsatt finnes?

  • Kristina Andersen skriver:

   Hay Mags Soft mener jeg den heter, kjøpte den når jeg bodde i leiligheten min – den er vel tre år gammel. Vurderer å selge den, så bare å maile hvis du er interessert 🙂

 2. Aurora Sundland skriver:

  Hei! Har vurdert disse bildene fra desenio sååå lenge, men er så usikker! På nettsiden ser de litt rosa ut, mens her ser de ikke rosa ut… hvordan er de i virkeligheten? Vil du si det er noe rosanyanser i de?

 3. Jenni skriver:

  Hei Kristina. Du trenger ikke godkjenne denne kommentaren. Ville bare si tusen takk for den herlige gaven du sendte meg. Fikk den på nyttårsaften og det passet perfekt å starte det nye året med litt deilig selvpleie. Du er god, tusen takk. Klem fra Jenni

 4. Linn skriver:

  Så koselig liten TV-stue! Helt enige i at lune, små rom er så digge – særlig for en liten kosekveld med partneren ♥️ Jeg lurte på om du kanskje kunne laget et innlegg med serier som ligner på Below Deck (alle versjoner) og Selling Sunset? Har sett slt, og særlig Below Deck/Below Deck: Mediterranean/Sailing Yacht ELSKET jeg – og syns det er helt krise at jeg har sett alt Klem ♥️

 5. Karoline skriver:

  Heia! Såå fine bilder <3 Jeg lurte på hvor sofabordene dine er fra? Og hvor det runde + puff som du har nede er fra? 🙂 Gleder meg veldig til mer gravidoppdateringer 😀

Comments are closed.