BITTE LILLE JULAFTEN

Her har virkelig juleroen senket seg og det er så deilig! Kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for at alle julegavene var i boks før desember faktisk kom, for denne måneden har gått så fort at jeg er evig takknemlig jeg har sluppet å bruke tid på å løpe rundt i overfylte butikker. For herrefred så mye folk det er alle veier nå! Jeg blir helt svett, så her er jeg glad jeg alltid har hatt en tradisjon med å ha gavene pakket og klare før julen faktisk kommer. Et aldri så lite tips til alle som er like glad i jul som meg: begynn på gavene i midten av oktober, så føler du at julen varer lengre… 😂❤️

JUL I INNGANGSPARTIET

Her ser dere inngangspartiet vårt denne julen. Syns det er såå koselig! Hvor lenge er det innafor å ha oppe julelys utenfor, syns du? I fjor tok jeg det ikke ned før i begynnelsen av februar, tror jeg var sistemann i nabolaget til å ta ned både lys og trær… Innafor, eller ikke? 😂 Ellers, god bitte lille julaften, mine venner! Hva skal dere bruke dagen i dag til? Her skal jeg avgårde på en liten julelunch og årets siste møte, før det er innom butikken og handle inn det siste av mat til julaften og romjulen. I år skal vi ha julaften hos oss, og det blir eksta stas. Så koselig med jul i eget hjem, med de vi er så glad i! ❤️

8 kommentarer på “BITTE LILLE JULAFTEN

 1. Nina skriver:

  Så koselig dere har det! Her kommer ikke lysene ned før i slutten av januar, den måneden er alltid så mørk og dyster synes jeg, så jeg vil beholde den lune stemningen så lenge som mulig, haha!

  Her står jobb for tur både idag og imorgen, og så bærer det rett hjem til familien og noen etterlengtede fridager.
  Ønsker deg og dine en riktig god jul! ❤️

 2. Tone R skriver:

  Jeg er som deg Kristina ferdig med gaver før desember. 🙂 I desember skal jeg bare kose meg! Jeg orker ikke det stresset jeg ser noen får nå. Inngangspartiet ditt er nydelig. 🙂 Du har virkelig teften for interiør 😀 Synes det er så koselig å følge bloggen din. Det er så koselig å komme inn her og få et avbrekk fra hverdagen for inspirasjon og god stemning. Håpet du skal ta deg litt juleferie. Unner deg fri! God jul 🙂

 3. Andrea skriver:

  Så fint inngangsparti hvor er kransene fra.? Har du hengt de opp med spiker? Har dobbeltdør og lyst på to kranser, men ikke spiker i døra. Ha en riktig god jul
  .

 4. Henriette skriver:

  Synes du er så utrolig dyktig med interiør og stil. Du hadde passet til å jobbe som interiørdesigner, stylist eller noe lignende! God jul til deg og dine<3

 5. Kristin skriver:

  Elsker julehjemmet deres, vakre Kristina! Det er så koselig og gir meg skikkelig julestemning Ønsker deg og dine en nydelig jul <3

 6. Guro skriver:

  Julelys er så fint og bør lyse opp gater i hele mørketiden! Julelys kan jo forsåvidt kalles «vinterlys» og dermed brukes hele vinteren

Comments are closed.