DIREKTE FRA IPHONEN

Det koseligste synet jeg vet om.

Kransekakestenger dyppet i melkesjokolade.

Gruer meg allerede til dette må ned, hehe. Jeg kan umulig være alene om å syns alt blir mer hyggelig når hjemmet er julepyntet? Elsker det!

En ekstra julete frokost som falt veldig godt i smak. Det er rett og slett nystekt svele med bananskjegg, bringebærlue og blåbærøyne. Med krem, selvfølgelig!

En nydusjet liten bamse.

I helgen som var hadde vi en skikkelig julete kveld! Først dro vi på teater, for å se En Julefortelling. Det var så utrolig koselig, og endelig fikk jeg se en skikkelig juleforestilling! Det har jeg faktisk drømt om i flere år, men aldri fått gjort. Etterpå var det middag og dessert ute, så koselig! Oss tre for alltid.<3

Denne filmen anbefales, både for store og små! Jeg falt for The Christmas Chronicles i fjor, og når jeg i år så at det var kommet en toér? Så gøy! Disse filmene har så julete og magiske scener at det er umulig å ikke drømme seg helt bort… Åh! Skulle ønske jeg kunne flyttet rett inn i vinterlandet på filmen, hehe.

I dag holdt forøvrig Målte på å velte hele juletreét vårt, men vi fikk akkurat reddet det før det deiset i bakken… Altså, det synet skulle tatt seg greit ut! I tillegg spiste han nettopp opp halve nissefar i andre etasje, så jeg begynner nesten å lure på om han er en liten Grinchen… 😂😂

34 kommentarer på “DIREKTE FRA IPHONEN

 1. Lisbeth skriver:

  Er ekstra koselig med julepynten oppe.
  Og synes stemningen sammen som familie er ekstra koselig i desember. Her har vi 5 barn fra 1-17 år. :)Han har 2 fra før så har vi 3 sammen. Hvor gammel er bonusdatteren din?
  Og igjen, jeg bare elsker huset ditt og hvordan du har det:)

 2. Tone R skriver:

  Dere har det så fint 😀 kunne flyttet rett inn! 😉 Jeg er enig elsker huset julepyntet! Alltid trist å ta vekk pynten.. Til helgen skal det ses masse julefilmer, bake pepperkaker og kransekakestenger det er så godt! 🙂
  Alltid så koselige og fine innlegg hos deg 🙂

 3. Madeleine skriver:

  Hvor kjøper du stearinlys til lysestakene? Er ute etter noen som ikke renner masse meen som helst ikke koster skjorta

 4. Stine skriver:

  Vil bare komme med litt skryt. Syns du håndterer bonusdatteren din på en fantastisk måte. Elsker at du gir små glimt av hvordan hverdagen deres er, uten å utlevere for mye av henne. Smelter av kommentaren «oss tre for alltid»❤️

  Ei med så godt hjerte som deg, kler virkelig rollen som bonusmor. Det er ikke alle som takler det.

  Klem❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Vi tre skal kose oss hjemme med julefilmer og julestrømper fra morgenen av, og på ettermiddagen blir det jul her hjemme hos oss med begge familiene våre 🙂 Med smittevernstiltak og ikke mer enn ti gjester, selvfølgelig <3

 5. Åse skriver:

  Hei Kristina:) jeg er som deg, ganske så opptatt av å ha det i orden rundt meg, og får nesten magesår av rot og rusk og ting som ikke er på plass…da kan mange tenke at hvorfor ha en hund når man er så opptatt av at det skal være pent?… Vi har som dere en cocker spaniel, han er 2 år nå. Vi har hatt hund før, så det er jeg jo vant med, og vet at innsatsen må opp enda et hakk for å holde det like i orden da. Men med denne rasen er det voldsomt med hundehår! det tar aldri slutt! Så da har jeg et spørsmål det hadde vært artig om du kan svare på; hvordan kan du leve med at det er hundehår i sofa og seng? Jeg har satt grensen ved nettopp disse to områdene da jeg tenker at jeg må spare meg selv for å ta dette også hver dag. Mulig ikke Målte røyter like mye? Hilsen fra Åse

  • Kristina Andersen skriver:

   Enig i deg med at det blir mye hår med cocker, hehe. Her er løsningen å støvsuge sofa annen hver dag (ofte også hver dag) og bytte på sengen en gang i uka. Og ikke minst: KLIPP cockeren din. Vi merker veldig forskjell når Målte er kortklipp, da blir det mye mindre hår og viktigst av alt: han er mer happy <3

 6. Lina skriver:

  Hei fine Kristina. Liker å følge med på bloggen din, men kanskje du kunne postet litt mer bilder utenfor husets fire vegger? ☺️ Kanskje du kunne hatt litt innlegg om treningsrutiner, og hvor du skriver om forskjellige økter, kanskje du kunne skrevet om slike «paraplyer» som Ida Wulff skriver om..? Bare noen tips syns bloggen din er så bra, men det har dessverre blitt veldig mye «det samme» den siste tiden. Kanskje du trenger litt inspirasjon ☺️ God helg ❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Takk for tips Lina, det setter jeg alltid pris på. Får se hva jeg får til i det nye året, jeg er nok mer en interiør- og hverdagsblogg enn trening-og paraplyblogger, hehe. Heldigvis finnes det SÅ mange andre bloggere som skriver om akkurat de tipsene du ønsker deg her 😀 God jul og godt nyttår <3

 7. Marlene skriver:

  Åååh, den svelen så skikkelig god ut og så kult pyntet . Du er skikkelig kreativ du og vedder på at den falt i smak til den som skulle få den ❤️ Og til slutt vil jeg bare ønske deg en riktig god jul og godt nyttår. Kos deg masse! ❤️

 8. Mette skriver:

  HeI! Kan jeg spør hvor du har kjøpt middagsbordet- og stolene dine fra, samt det svarte stuebordet? 🙂

 9. Erica skriver:

  Så du skrev tidligere at kunsten på veggene er fra Antony Gormley, men hvor har du fått kjøpt det? ☺️

Comments are closed.