MASKORAMA OG FROKOSTKOS

TREDJE SØNDAG I ADVENT

Enda et lys på adventsstaken er tent, og i dag er det jammen meg tredje søndag i advent. Allerede! Denne måneden flyr virkelig så avgårde, og i år føler jeg ekstra mye på nettopp det. Kanskje fordi vi har gledet oss litt (mye..) ekstra til julen dette året her, hvor alt har vært så annerledes? Kjenner jeg får lyst å sette på bremsene og la julen vare eeenda lengre i år, hehe. Heldigvis er vi flinke til å nyte og skape gode minner her hjemme, og så er det jo heldigvis enda ett par uker igjen av julekosen. ❤️

JULEFROKOST

Her har vi hatt ei skjønn lita kusine på overnattingsbesøk, og i går satt vi hele gjengen spente for å se finalen av Maskorama. Og det vi var mest gira på var uten tvil å se hvem det berømte trollet var! Og akkurat som jeg trodde, hoppet Ulrikke frem. Så gøy! Herregud så skjønn og dyktig den jenta er, med en så nydelig sangstemme at det er helt utrolig. Skikkelig gladlaks man bare må smile av å se på! Gleder meg allerede til en ny sesong av Maskorama, og regner med jeg ikke er alene om det? Det har uten tvil blitt et lite høydepunkt på lørdagskveldene den siste tiden! 😀

Vi startet dagen med god frokost hele gjengen, og nå blir det bare å kose seg hjemme før vi skal hjem til mine foreldre på middag utpå ettermiddagen. Mamma skal lage kalkun, som er noe av det absolutt beste jeg vet. Åh, gleder meg!! Ønsker dere alle sammen en superfin tredje søndag i advent! Har du noe hyggelig på planen? ❤️

13 kommentarer på “MASKORAMA OG FROKOSTKOS

 1. Rebecca skriver:

  Så koselig med julefrokost og familiekos! <3 Her tilbringes dagen på jobb, nattevakt hele helgen. Blir herlig med litt julefri snart! <3 🙂

 2. Tone R skriver:

  Jeg synes også desember har gått for fort! Nyter hver dag som går for å få inn mest mulig julekos og julestemning 🙂
  Veldig koselig innlegg. Deilig med lang frokost. Kos dere med kalkun. Vi spiste pinnekjøtt i går, er fortsatt mett 😉 God mandag! Klem 🙂

 3. Jeanette skriver:

  Maskorama er så gøy! Herlig konsept rett og slett. Niesen min var helt sikker på at det var hennes far som er elgen,haha

 4. Turid skriver:

  Hei Kristina! Kan jeg spørre hvor de nydelige hvite sofaputene dine er fra? Vi har kjøpt mørk sofa, som viste seg å være vanskeligere å style enn forventet.. men disse hvite er jo fantastiske!

Comments are closed.