VÅRT JULEHJEM

It’s The Most Wonderful Time Of The Year

Et aldri så lite bildedryss av vårt julehjem ❤️ I første etasje kan det nesten ikke bli mer jul, og jeg elsker det så innmari. Hadde det vært opp til meg, skulle julen aller helst vart i to måneder! I år gikk jeg for en litt annerledes vri enn i fjor, jeg hadde nemlig så lyst på litt rød pynt dette året. Så da ble det røde julesokker (verdens fineste!) og masse rød juletrepynt. Syns det ble skikkelig koselig! Får nesten litt flashback til barndommen.

HO-HO-HO

Hva syns dere? Jeg er såå fornøyd og koser meg skikkelig hjemme om dagen! Flere bilder kommer, i neste runde tenkte jeg å knipse litt detaljbilder og close-ups til dere. Og så gleder jeg meg til å vise andre etasje også hvis dere vil se? Der har vi pyntet slik vi gjorde når jeg var liten jente, med eldre julepynt og masse nisser. Herrefred så koselig det ble! Er du ferdig med å pynte til jul, eller venter du litt? Her ringes alltid julen inn første desember, tradisjonen tro. Lengre enn det, klarer jeg rett og slett ikke vente! ❤️

49 kommentarer på “VÅRT JULEHJEM

 1. Henriette skriver:

  Hei Kristina!
  Veldig fint jule-hjem du har ordnet! <3 Hvor er stjernene i vinduet fra?
  Og de nydelige julestrømpene? 🙂
  Håper du får en knallfin helg og koser dere masse!

 2. Lisbeth skriver:

  Elsker hjemmet ditt du har det så fint og koselig. Du er min største inspirasjon når kommer til interiør. her og kom det litt rødt inn i huset:) og det blir en så koselig og varm atmosfære

  • Annika skriver:

   Så fint! Du skaper virkelig julestemning ♥️ Jeg lurer på hvordan du gjør med oppheng på veggen sånn som med kransen, har dere gipsvegger og gipsanker? Henger det noe der vanligvis utenom juletiden? Vil så gjerne pynte på veggen, men orker ikke ødelegge veggene liksom

   • Kristina Andersen skriver:

    Vi har gipsvegger, ja. Der kransen henger nå, henger det vanligvis et stort bilde fast. Så, kransen ble hengt på spikerne som allerede var der <3 Skjønner godt du ikke vil ødelegge veggene. Vet det fins mange gode alternativer til spiker, prøv å google - kanskje du finner noen smarte tips 🙂 Klem!

 3. Jenny skriver:

  Så nydelig julehjem! Her har vi også pyntet så og si ferdig. Har i år latt ungene fått frie tøyler, og de har pyntet med nisser og egenlaget pynt i hver en lille krok.Ikke veldig Instagram vennlig, men veldig koselig ❤ Tror jeg for får prøve på en litt mer gjennomført pynting når de er større og ikke bryr seg lengre Ha en flott helg Kristina!

 4. Anett skriver:

  Elsker hjemmet deres ❤️❤️ Du er skikkelig dyktig!! Jeg skal få opp treet i helgen og DA er alt komplett hos oss. Ønsker deg og dine en fantastisk jul

 5. Mari skriver:

  Åå her må jeg bare legge igjen en liten kommentar om hvor NYDELIG dere har det! Og itillegg fikk jeg en skikkelig god-følelse av hvor hyggelig det må være å vokse opp i et hus med deg som bonusmamma, med alt av julepynt og julekos som finnes hos deg. Skikkelig juleeventyr! Håper dere får en fin feiring✨

 6. Helene skriver:

  Såå fint! Hvordan gjør du det med den kransen på veggen? Har du en spiker der som du fester den i? 🙂 Har så lyst på en sånn på veggen selv, men vil helst ikke ha noe på den veggen til ellers 🙂

 7. Helene skriver:

  Herregud så fint dere har det! Interiør er noe du virkelig kan meg og kjæresten kjøpte leilighet sammen i fjor (et oppussingsobjekt), må innrømme at jeg hentet myye inspirasjon fra deg håper du koser deg masse på juleteater i kveld, og at resten av helgen blir fantastisk<3

 8. Jenni skriver:

  Nydelig pyntet julehjem og er så enig i litt røde innslag, blir litt lunere liksom. Vil gjerne se 2.etg også. Juletreet ditt er helt magisk. Pleier å pynte i midten av desember, men Iår har vi pyntet tidligere og det er så koselig. Nyt helgen og kos deg med dine. Hilsen Jenni

 9. Lashana skriver:

  Those Christmas stockings are really the nicest I’ve ever seen. I love them. The way you decorate your house is always a delight.

Comments are closed.