FØRJULSHYGGE

Det beste med julen for meg er hele desember, og all førjulskosen før det faktisk er selveste julaften. Altså, dette er virkelig den beste tiden vi har! Alt er liksom hakket mer hyggelig. Bare det å våkne til magiske julelys hver eneste morgen og drikke en kopp kaffe til dette synet er noe helt eget. Nei, denne måneden er jeg virkelig i mitt ess og vi gjør noe hyggelig her hjemme hver eneste dag gjennom desember. ❤️

MINE BESTE KAKEMENN ✨🤶🏼

På lørdag var det baking av kakemenn her hjemme, og det var så hyggelig! Disse kakemennene er virkelig den beste julekaken jeg vet om, og det er så stas at oppskriften har falt så i smak hos flere av dere også. Ingenting slår myke, tjukke, sørlandske kakemenn! Ooog, til det jeg vet de fleste av dere venter på: i dag skal jeg hive meg rundt i heimen og få knipset bilder av ÅRETS JULEHJEM til dere. Som jeg gleder meg til å vise dere! Film kommer også på instagram, så der kan dere jo følge med i tillegg – der oppdateres det oftere. Stor onsdagsklem til dere alle! Vi sees igjen snart. ❤️

10 kommentarer på “FØRJULSHYGGE

 1. Tone R skriver:

  Kakene ser nydelige ut! 😀 Desember byr på ekstra mye kos her også 🙂 Jeg elsker også forberedelsene: pynting, baking, julefilm og julemusikk 🙂 Gleder meg til å se deres julehjem!! 😀

 2. Tina skriver:

  Ingen som slår ditt julehjem ❤️ Både når du bodde i leilighet og nå i hus! Ha en fin uke, Kristina ⭐️

 3. Helen skriver:

  Hva tenker du om det som er kommet frem om NAKD? De har behandlet sine ansatte utrolig forferdelig. Du har jo samarbeidet med de hyppig, tørr du ta avstand nå?

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg syns det er helt fryktelig leit det som har kommet frem :/ Skulle hatt to samarbeid med Nakd nå i desember, men det har jeg avlyst og stoppet. Så får jeg se hva de velger å gjøre og hvordan de rydder opp, om ikke det skjer store endringer, er selvsagt samarbeidet avsluttet.

Comments are closed.