HVEM DREPTE ELENA ALVES?

Psykolgisk thriller må være min favorittsjanger når det kommer til tv-serier, bare så synd jeg sjeldent finner noen som er verdt å nevne videre. Men serien jeg skal tipse dere om nå ble vi ferdige med her hjemme for ganske presist en halvtime siden, og jeg klaaarer bare ikke vente med å tipse dere. For denne er så bra at dere må se den med en eneste gang! Kan ikke huske sist vi begge har levd oss så vilt mye inn i en serie som vi gjorde i denne, herrefred noe så spennende. Så dra dyna ut i sofaen, og trykk play på The Undoing med en eneste gang. Jeg garanterer deg at du ikke vil angre!

THE UNDOING 🍿

The Undoing handler om det suksessrike ekteparet Grace og Jonathan Fraser, som begge har mektige karrierer og et tilsynelatende perfekt liv på Manhattan. Grace jobber som psykolog og Jonathan er barnekreftlege, og sammen har de sønnen Henry – som selvfølgelig går på en velkjent privatskole i nabolaget. Men en dag slår overklasseboblen sprekker og livet til familien Fraser skal brått forandre seg. Moren til en gutt på Henry sin skole blir nemlig funnet brutalt drept i studioet sitt, og spørsmålene er mange. Hvem drepte Elena Alves? Og hvem kan man egentlig stole på..?

Altsååå, jeg har ikke ord! Og jeg byttet mening cirka fem ganger i hver episode hvem jeg faktisk trodde hadde drept Elena. Denne er så god, faktisk så god at nå vil jeg lese boken den er basert på. The Undoing finner du på HBO hvor hele sesong en ligger ute, så nå vet du hva du bør bruke resten av søndagskvelden din til.. 🍿😉

16 kommentarer på “HVEM DREPTE ELENA ALVES?

 1. Connie skriver:

  Hei Kristina og god jul
  Nå satt jeg i sofaen her etter jobbhelg. Var ferdig med forrige serie på fredag og var lost etter hva jeg skulle se på. Klikket meg inn på bloggen din og her ligger serietipset som servert på sølvfat. Nå nekter jeg å rikke meg de neste timene!

  Håper du har hatt en riktig god helg!

 2. Madeleine skriver:

  Jeg elsker alle serietipsene du kommer med er halvveis i denne nå! Håper du får en nydelig dag ❤️

 3. Nina skriver:

  Åh, denne har jeg så utrolig lyst til å se!! Ønsker å spare den til jeg drar hjem til jul, og se den sammen med foreldrene mine. Derfor har jeg kanskje et litt merkelig spørsmål, haha: altså, vil du si at denne serien er «trygg» å se med foreldrene sine, sånn mtp. at det ikke dukker opp høylytte, lange og grafiske sexscener etc.? Har hatt problemer de siste årene med å finne ting å se sammen med foreldrene mine uten sånne sexscener i tide og utide – og det er jo ikke noe jeg bryr meg stort om ellers – men er bare noe jeg veldig gjerne vil unngå når jeg sitter sammen med foreldrene mine og ser på serier, hahaha. Setter utrolig stor pris på svar! <3

 4. Silje skriver:

  Kan ikke du komme med oppdatert hverdagssminke? Hvordan du tar vare på huden? Skjønnhets favoritter eller noe sånt?

Comments are closed.