DEN STORE DRØMMEN

Inneholder reklame for Bergans.


HYTTELIVET

Noen hyggelige bilder fra forrige helg, da fikk vi oss endelig en etterlengtet tur på hytta. Altså, hytte på fjellet er virkelig noe helt eget og det er ingen andre steder jeg slapper så av som det jeg gjør der. Det å pakke seg under dyna på et iskaldt soverom når man skal sove er helt nydelig, og lykkefølelsen når man våkner opp der er helt spesiell. Nei, hyttelivet er så deilig at jeg har ikke ord! Og snille svigers som lar oss låne hytta såpass ofte, der er vi heldige. ❤️ En gang ønsker jeg meg virkelig en hytte på fjellet selv, det er den store drømmen akkurat nå. En drøm som jeg håper går i oppfyllelse en gang i fremtiden, det hadde vært så stas!

PARKASEN MIN FINNER DU HER

Denne parkasen har jeg faktisk hatt i noen måneder allerede, og jeg elsker den. Bergans leverer selvfølgelig alltid på både turutstyr og klær, så det er kanskje ikke overraskende at jeg sier dette uten tvil er den høst- og vinterjakken jeg har i best kvalitet. En jakke som er så myk at det føles som å gå med en dyne, og som garantert blir å leve i maaange år fremover! Et lite tips hvis du skal sikre deg denne. Jakken er unisex og derfor veldig oversized for oss jenter, vanligvis bruker jeg medium i klær – men denne har jeg faktisk i størrelse x-small. Så hvis du ikke vil ha jakken megastor, gå gjerne ned en eller to størrelser. Og enda et tips! Blir du med i Bergans Kundeklubb får du et velkomsttilbud, hvor du får 500 kr i rabatt om du handler for mer enn 1200 kr.

VI SKRIVES IGJEN ILA HELGEN! ❤️

16 kommentarer på “DEN STORE DRØMMEN

 1. Ragnhild skriver:

  Ønsker deg og dine en riktig god helg <3
  Ps! For et nydelig blide av Målte, det hadde sikkert vært knallfint på veggen inne i hytta <3

 2. Elise skriver:

  Åååh Kristina! Jeg synes du kler så godt «rollen» i ditt nye familielivJeg digget deg som singel, med masse interiør, mote og annet gøy på bloggen, men merker så godt den deilige roen du har nå! Fortsett å inspirere og vær deg selv (som du alltid har vært)!Stor klem og god helg!

 3. Helene skriver:

  Lurer på om jeg ikke må bestille meg en sånn selv! Du er så nydelig at jeg har ikke ord og målte er bare til å smelte av! Ønsker deg en fantastisk helg<3

 4. Marit skriver:

  Så fine bilder! Og så heldige dere er som har en slik flott hytte å være på.
  Hyttelivet er herlig, håper drømmen din går i oppfyllelse, Kristina <3

 5. Jenni skriver:

  Åh, hyttedrømmen. Det er ikke mye som slår å våkne opp til roen og naturen utenfor, sette seg ut med en kopp kaffe og bare nyte. Det er balsam for sjelen det. Håper helgen deres har vært fin og at formen er bedre. Ønsker deg en fin ny førjulsuke. Klem fra Jenni

   • Jenni skriver:

    Hei igjen Kristina, det gikk litt fort i svingene i går da jeg svarte på denne kommentaren din. Så etterpå at du nevnte at jeg hadde sendt mail «nettopp», men mailen jeg sendte deg, sendte jeg på torsdag 3.12 fra @sthf.no med overskrift/emne: Hilsen fra Jenni + Adresse.
    Nå har Telenor lovet å ordne mailadressen min i dag (makan til sommel) så hvis du vil kan jeg godt sende deg en ny mail fra den adressen når den er oppe og går igjen. Herlighet du må jo tro jeg er den surra , og det er jeg vel kanskje også, he he.

 6. Jenni skriver:

  Hei Kristina, ja jeg sendte deg en Mail med info og litt bla bla . Beklager, men har litt rot med privatmailen min. Jenni

Comments are closed.