PANNEKAKEKOS OG MORGENHILSEN

Jeg skal ikke skryte på meg at det har vært mye middagslaging her hjemme den siste tiden, når man er sjuk er det siste som frister å kokkelere. Her om dagen kom kjæresten hjem med tre pakker fjordlandmiddag liksom, klar for å sikre seg middag ut uka…. 😂 Men nå er jeg endelig halvveis tilbake igjen, og er det noe jeg virkelig setter pris på i hverdagen vår så er det den koselige rutinen vi har med at vi spiser middag sammen hver eneste dag.

ONSDAGSKOS 🥞

I går ble det pannekaker til middag, snuppsi sin favoritt! Og jeg sier heller ikke nei takk, haha. Pannekaker med friske bær er bare så innmari godt, det samme er det med nutella eller rørte jordbær på toppen. Helt nydelig! Oppskriften er den Øyvind har laget hele barndommen min: 3 egg – 5 dl melk – 2 dl hvetemel – 1 ts sukker – 1 ts salt. Bland alt i en bolle, og la røren svelle en liten stund i kjøleskapet før du steker på medium varme.

GOD MORGEN

Nå er klokken 07.10 på morgenkvisten her, så frokost og ny episode stjernestøv står på planen før det er tid for skole og jobb. Det er så hyggelig med god tid på morgenen, både for store og små. Stor torsdagsklem til dere alle! ❤️

33 kommentarer på “PANNEKAKEKOS OG MORGENHILSEN

 1. Marit skriver:

  God torsdagsmorgen til deg, Kristina
  Pannekaker er en favoritt til jentene her i huset også.
  En rolig start på dagen er gull verdt, så vi står heller opp litt tidligere så vi kan kose oss litt ekstra sammen. Hater dårlig tid og kaos på morgenen, så gjør klart det meste kvelden før.
  Tre uker igjen til julaften

  • Kristina Andersen skriver:

   Helt enig med deg, heller litt tidlig opp for å kose seg litt eksra på morgenkvisten <3 Tre uker igjen, tenk det! Må bare nyte desember altså, for den fyker jo avgårde <3

 2. Helene skriver:

  Herregud så koselig det er å lese bloggen din, og spesielt i juletidene, ingen bloggere som skaper like god julestemning som deg! Har lest bloggen så lenge jeg kan huske, du har alltid vært min favoritt<3 du virker som en helt nydelig person, og måten du har tatt på deg rollen som bonusmor er bare helt fantastisk! Håper du klarer å ignorere alle de ekle kommentarene så godt det lar seg gjøre, men skjønner at det kan være vanskelig etter så mange år. Håper du får en magisk jul, det fortjener du<3 stor klem

  • Kristina Andersen skriver:

   Herlighet så koselig lesning, nå ble jeg skikkelig glad <3 Jul er jo det beste jeg vet, så utrolig hyggelig når det skinner igjennom til deg også Helene 😀 Og TAKK for fine ord, det setter jeg virkelig stor pris på - spesielt i disse dager. God førjulstid til deg <33

 3. Tone R skriver:

  Pannekaker med Nutella er farlig godt! Så utrolig koselig at dere ser julekalenderen sammen om morgningen 🙂 Det er en koselig juletradisjon. Og så koselig start på dagen, tror jeg skal starte med det her også. God torsdag 😀

 4. ChristinaA. skriver:

  Herlig! Pannekaker er en liten sin favoritt her i huset også, spiste det på tirsdag og hun bestilte GRØNNE så da måtte det bli litt konditor farge i røra Må du ha en fin førjul og kose deg med dine nærmeste, er koselig med litt inspirasjon fra deg nå om dagen, og stå på å fortsett med den jobben du gjør du er amazing

 5. Anett skriver:

  Det så utrolig fristende ut…jeg steker alltid opp noen ekstra så jeg har til frokost – med bær og revet kokos.
  Nyt den fine førjulstiden <3

 6. Renate skriver:

  Hei Kristina Ville bare tipse deg om at Chicago Fire sesong 8 er tilgjengelig på NRK nå. Men ikke tilgjengelig veldig lenge.

 7. Tina skriver:

  Så utrolig koselig innlegg, og takk for oppskrift på pannekakene ❤️ Ville bare skryte av deg og fortelle deg at jeg setter veldig pris på disse snikk snakk innleggene, veldig deilig å lese noe koselig og hverdagslig i disse tider. Jeg vet jo om mange bloggere som blogger når det passer seg, og ingen av de får så mange sure og etterlysnings kommentarer som deg Hadde nesten tatt det som ett kompliment jeg ❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Skikkelig koselig å høre det faller i smak, Tina! De aller fleste bloggere oppdaterer faktisk mindre enn meg, og flere av de har faktisk kontaktet meg selv og spurt hva som feiler leserne mine. Må si jeg lurer på det samme selv i blant, hehe! Heldigvis er 95% av dere verdens snilleste <3 Klem!

 8. Suzi skriver:

  Ser utrolig digg ut, må absolutt testes ut!
  Husker du delte en utrolig oppskrift til en god gulrotkake for noen år siden, og hver gang jeg lager det søker jeg opp oppskriften på bloggen din, men klarer ikke finne den lenger 🙁 Har du mulighet til å dele igjen? <3

 9. D skriver:

  Heldig liten jente som har fått deg inn i livet ❤️ Er selv bonusmor og synes det er veldig utfordrende, men får motivasjon til å være bedre når jeg ser alt det fine du gjør for din bonusdatter..

  • Kristina Andersen skriver:

   Vi har vært veldig heldige med hverandre, hun er verdens beste lille menneske <3 Så trist å lese du syns det er utfordrende, nå vet jo ikke jeg grunnen - men håper det kan løse seg for deg/dere. Bare så viktig å huske på å alltid sette barna først, de er jo det fineste man har 🙂 Klem til deg, D!

 10. Iselin skriver:

  Så koselig Jeg har samme juletre med lys som deg. Stjelte ideen din for et par år siden. Det er så fint! Hvor er de små sorte telysholderne dine fra?

 11. Lene skriver:

  Pannekaker med nutella og bær er jo bare det beste som finnes!! Kan jeg spørre hvor stearinlysene med tall er fra?

 12. Emilie skriver:

  Hei Kristina! Jeg sprekker av julestemning når jeg ser det fine hjemmet ditt. Så koselig å se noen som tar julepynten på alvor hehe! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de papirtrærne du har på spisebordet? Jeg har lett meg grønn etter noen sånne i år, men finner ingensteds. Håper du og dine får en super førjulstid ❤️

Comments are closed.