EN FORKLARING OG EN VIKTIG BESKJED

God første desember, fine gode dere! Her har formen min vært så laber i det siste at jeg har ikke klart å gjøre annet enn å holde senga, utrolig leit og ikke minst frustrerende. Så til alle dere som har påpekt at det har vært mye reklame her den siste tiden: jeg er fult klar over det. Planen min i november var å levere masse vanlige blogginnlegg til dere mellom reklamen, men så ble jeg syk og klarte ikke å levere det jeg ønsket. Veldig, veldig lei meg for det! Samtidig må jeg påpeke at jeg i år har hatt utrolig lite reklame her på bloggen, så jeg håper jeg kan være tilgitt når jeg i tillegg kan love at desember vil gå tilbake til langt under normalen på annonsefronten. Jeg må si det var utrolig kjipt å logge inn på bloggen i dag og bli møtt med et ras av direkte stygge kommentarer, jeg har ikke en gang orket å godkjenne alle ordene som kom – de gikk rett i søppelkurven.

Ellers har jeg ikke mye å melde, annet enn at det alle garantert er klar over. DET ER JUL ❤️ Herregud så glad jeg er for det! Og til tross for en form og hodeverk sendt rett fra helvette, har jeg klart å få huset ferdig pyntet akkurat i tide med god hjelp fra kjæresten. Nå er det så koselig her at det skal bli null problem å holde seg mest mulig hjemme i tiden fremover. Jeg elsker virkelig julen og denne tiden på året er det beste jeg vet. Så nå håper jeg bare dagene kan bli litt lettere, slik at jeg kan dele masse julebilder, julestemning og juleglede her på bloggen slik jeg har gjort i alle år. 🎅🏼💫

EN GOD KLEM

I denne tiden med alt som skjer må jeg bare si hvor utrolig viktig jeg syns det er å være ekstra snill, raus og god mot hverandre. Har man ikke noe fint å si, så får man heller holde det inni seg tenker jeg.. Kanskje må vi gå ut av komfortsonen vår og strekke oss litt ekstra for at alle skal ha det så fint som mulig, og være raus mot både deg selv og de du ser rundt deg. La oss tenkte litt ekstra på det i tiden fremover, dere! Møte hverandre med forståelse og være gode mot hverandre. Stor klem til dere alle! ❤️

132 kommentarer på “EN FORKLARING OG EN VIKTIG BESKJED

 1. Jeanette skriver:

  Synd at så mange må slenge dritt. Bedre å ikke si noe i det hele tatt da! Håper du har det bra

 2. Anita skriver:

  Hei Kristina! Så trist å høre at formen har vært dårlig. Jeg var en av de som kommtenterte at du blogget lite og med mye annonser. Det var ikke en stygg eller fæl kommentar, men jeg beklager for at jeg ikke gjorde det hyggeligere for deg å komme tilbake! Kanskje du, om det skjer igjen, kan gi en liten heads up om du er dårlig i en uke og to, om så bare en setning, så slipper du at folk lurer og at folk har en «grunn» til å slenge dritt (som ikke er greit i det hele tatt).. Håper ting blir bedre i desember, årets beste måned!

  Håper du får en fin førjulstid sammen med dine <3

  • Kristina Andersen skriver:

   Det er dessverre ikke alltid man rekker en heads up når man flater helt ut, selv om jeg selvfølgelig ser poenget ditt. MEN! Hvor mye eller lite jeg blogger burde ikke ha noe å si på humøret eller livet til andre, det blir rett og slett for vilt spør du meg :/ Takk for det Anita, håper din desember også blir kjempefin <3

 3. hehd skriver:

  Det at det er mye reklame og få gode innlegg, gjelder dessverre ikke bare for november. Du burde helt ærlig gi deg når de eneste du kan levere er de samme bildene fra kjøkkenet og stua.

   • Elise skriver:

    Fine deg har følt deg siden starten og sitter her nå, 32 år gammel og elsker å scrolle nedover å se på nydelige bilder her og instragram❤️ Hva med å samle ulike julebilder fra hus og leilighet oppigjennom årene? jeg elsker at du ikke propper på leserne masse nytt julepynt men gjenbruker og starter tradisjoner ❤️ Heia deg og heia kjærligheten

  • Mariann skriver:

   I alle dager, hehd?! Hva med at du bare slutter å lese denne bloggen, og så kan vi som liker den fortsette å følge? Jeg blir helt satt ut av at folk (du) bruker tiden sin (din) på å trykke andre ned, de (du) må da ha noe annet kjekt å finne på? Hvis ikke, ta deg en tur i frisk luft eller bak pepperkaker. God jul og sånn.

  • Astrid skriver:

   Jeg liker bildene fra kjøkkenet og stua jeg! De gir inspirasjon og god stemning. Reklame kan gi mange gode tips og er også nødvendig for å kunne leve av en blogg. Om du ikke liker det kan du jo bare slutte å følge bloggen i stedet for å skrive ukoselige/stygge kommentarer!

 4. Ida skriver:

  Føler liksom du tar en liten Ida nå, er du gravid kanskje?
  Du trenger ikke svare og det er ikke frekt ment, men har så på følelsen av det. Spennende!

  • Kristina Andersen skriver:

   Ikke Gravid, sliter med ekstrem hodepine / mingrene om dagen. Men jeg må si jeg blir fascinert over slike spørsmål, tror du virkelig jeg hadde svart ja her hvis jeg faktisk hadde vært gravid?

   • Ida skriver:

    Nei, det tror jeg ikke. Må bare få si min mening.
    Tror du skal være litt forsiktig med å svare så frekt til kommentarer som er ment for å bedre bloggen din. Ja, det er din blogg og ditt liv, men du er avhengig av oss for å drive denne bloggen. Bare en påminnelse til deg.

    • Kristina Andersen skriver:

     Hvis du mener mitt svar var frekt her Ida, hva er DITT spørsmål da? En ting er 100% sikkert: jeg er overhodet ikke avhengig av mennesker som deg for å «drive denne bloggen». Ip’en din er forøvrig nå blokkert, for mennesker som har så lite sosiale antenner som deg – ønsker jeg ikke i kommentarfeltet mitt.

    • Emilie skriver:

     Fy søren, sånne som deg skulle ikke hatt tilgang til kommentarfelt!
     Utrolig skammelig å komme i et kommentarfelt å spørre om hun er gravid når hun ikke har skrevet noe om det. Trur du hun svarer en som deg i kommentar? NEI. Så frekt å spørre om, og du må mangle mange sosiale antenner som for å spørre om det. Har vel du ingenting med.

     Hun er nok absolutt ikke avhengig av en som deg på noen måter. Hvis du tror hun er så avhengig, slutt å les bloggen hennes hver dag, så kan du jo se om noe skjer nei, går nok helt fint at du forsvinner!
     Du er flott Kristina, og reklameinnlegg er du avhengig av å ha. Helt greit å være syk også. Mange merkelige folk her.
     God desember <3

    • Mariann skriver:

     Hvordan var den kommentaren din ment for å bedre bloggen hennes? Jeg ser ikke den forbindelsen her. Jeg tror du skal være litt forsiktig med kommentarer som kan være ekstremt sårende å få. Hva om du en gang sier dette til en person som ikke kan bli gravid, eller som har mistet et barn? Du trenger ikke svare på dette, Ida, bare en påminnelse til deg 😉

 5. Sara skriver:

  Masse god bedring! Så leit at folk skal bruke energi på å skrive stygge kommentarer. Syntes du gjør en god jobb❤️ Alt hadde vært så mye lettere om folk bare kunne passet seg selv og ikke alle andre. ❤️

 6. Sandra skriver:

  Godt å ha deg tilbake igjen på bloggen, men du som alle andre har helt klart lov til å ha fri/sykedager!❤️ Gleder meg til all den gode julestemningen du lager igjennom blogg og instagram! Huset ditt er en drøm, skikkelig skikkelig fint

  • Lbb skriver:

   Forskjellen er at vi «vanlige dødelige» må gi beskjed til arbeidsgiver dersom vi er syk 🙂 Synes det blir litt lettvint å si at man ikke rekker å gi en heads up før man flater ut, for det må man faktisk gjøre når man er i arbeidslivet. Selv når man er sin egen sjef har man jo forpliktelser. Er jo en grunn til at reklameinnleggene ble publisert. Leserne/følgerne er jo en like stor forpliktelse når man er influenser? 🙂

   Mitt humør har virkelig ikke vært avhengig av dine blogginnlegg. Det selv om jeg har lagt hjemme i isolasjon pga. covid, og flatet ut selv, men jeg vurderte virkelig å avfølge bloggen din fordi det bare var reklameinnlegg nedover. Du har selvsagt lov å være syk. Det tror/håper jeg ikke noen her sier noe på! Men en snap eller instastory, hvor det også har blitt lagt ut reklame ved ditt fravær, hadde du nok fått til, og da hadde mange av dine trofaste lesere kanskje blitt fornøyd.

   Ekstrem hodepine er jo et symptom på covid. Helt ekstremt til vondt og mye hodepine har det vært. Du kjenner kanskje igjen dersom det er migrene, ellers så kan det jo være lurt å ta seg en test. Noe du kanskje allerede har gjort. Ønsker deg uansett masse god bedring <3

   • Anita skriver:

    Altså, det får da være grenser. Vi er lesere av bloggen til Kristina, ikke arbeidsgiverne hennes. Hun har ingen meldeplikt ovenfor leserne sine. Vi leser bloggen gratis og helt frivillig. Å sammenlikne det å si ifra her som å si ifra til sjefen blir for drøyt, spør du meg.

    God bedring, Kristina, og prøv å heve deg over de som er ufine. ❤️

 7. Maya skriver:

  Kjære Kristina!
  Så leit å høre at du har blitt syk! Håper virkelig formen din blir bedre, slik at du kan nyte desember ❤️
  Jeg må bare innrømme at jeg liker reklameinnlegg også jeg, da jeg setter stor pris på at du deler gode tips både når det gjelder interiør og hudpleie. Selv om det er reklame, vet jeg at du ikke ville tipset leserne dine hvis du ikke hadde vært fornøyd med det selv. Synd du skal få så mye stygge kommentarer, det fortjener du ikke! ❤️
  Når det er sagt gleder jeg meg masse til julete blogginnlegg i desember, reklame eller ei!
  Sender deg en stor klem og ønsker deg god bedring!

 8. Rita skriver:

  God bedring kjære deg!❤️ Kan virkelig ikke forstå at folk skal slenge dritt – det er din blogg og du gjør som du vil (eller som passer). Uff, jeg har ikke engang tenkt tanken på at du har levert «dårlig» selvom jeg har klikket meg inn for å se om det har kommet nye innlegg. Folk må slutte å spre negativitet. Jeg synes bloggen din er fin og inspirerende og hvis det er reklame jeg ikke er interessert i så blar jeg meg bare forbi:) Verre er det ikke! God 1. desember til deg og dine❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Herlighet for en fin kommentar, tuusen takk for oppmuntrende ord Rita <3 Og jeg tenker det samme selv, hvis en blogger har skrevet om noe jeg ikke interesserer meg for, da scroller jeg meg jo bare forbi - verre er det ikke. Stor klem! Og god første desember <3

 9. Evy skriver:

  Hei Kristina.

  Jeg skjønner at mange sikkert sprer hat og usakligheter, og for det er jeg oppriktig lei meg på dine vegne! <3
  Jeg ønsker ikke at du skal bli lei deg eller ikke ha lyst til å komme inn på bloggen din. Jeg synes bare at det er synd at du aldri ønsker å ta til deg konstruktiv kritikk heller, og at alle unnskyldninger blir bortforklaringer. Du retter ofte skarp kritikk mot lesere eller andre, men virker ikke som du ønsker det samme tilbake. Jeg har vært fast leser her i mange år, men må si at jeg synes at akkurat det er litt leit. Det gir en dårlig følelse, og jeg lurer på om det betyr at du ikke ønsker utvikling. Et slags ekkokammer er ingen tjent med, sist av alle du selv (tenker jeg, da).

  Jeg skjønner at det ikke er hyggelig med kritikk av noe slag, men det er ikke alt som er sagt med vond vilje <3 Nå har ikke jeg lagt igjen en slem kommentar her, men jeg kan ikke se for meg at alt som er sagt er ondsinnet ment, slik som for eksempel denne kommentaren.

  Husk at de fleste som klikker seg inn her gjør det fordi de synes at det du har å komme med er spennende og interessant, og mange bryr seg oppriktig om deg. Da synes jeg det er leit når du ikke virker som du er interessert i å lytte til dem hvis de har en tilbakemelding (dette baserer jeg ikke bare på innlegget her, men generelt og historisk sett her på bloggen).

  Masse god bedring til deg, håper du får en nydelig førjulstid <3 klem fra Evy

  • Kristina Andersen skriver:

   Hei Evy! Konstruktiv kritikk tar jeg uten tvil til meg, men jeg tror nok det er vanskelig for utenforstående å forstå hvor mye kritikk og usakligheter man blir utsatt for i min jobb. I blant blir man drita lei og får nok, for å si det rett ut. Jeg er bare et menneske jeg også, og jeg vil tro de fleste ville kjent på følelsen av å bli sliten av å konstant får råd til hvordan man skal gjøre jobben sin og ikke, hvor mye eller lite jeg jobber og slike ting. Altså, hva har dette å si for andre enn meg? Ingenting. Når alt kommer til alt er dette min blogg, der jeg deler de tingene JEG liker og en bitteliten bit av livet MITT. Akkurat dette tror jeg enkelte ofte glemmer. Dere er lesere og kan følge med om dere ønsker det, men det er jeg som er redaktør på egen blogg og selv velger hvor mye eller lite jeg vil dele. Hvilke tilbakemeldinger savner du svar på? God desember til deg også <3

 10. EJ skriver:

  Kan være folk har sett at du har vært aktiv på instagram, blant annet med skogtur. Da er det ikke så lett å forstå at du er for syk til et blogginnlegg. God bedring 🙂

 11. Linn skriver:

  Men Gud bedre nå må folk ta seg ei flaske julebrus og sette på en julefilm i stedet for å få ut sin egen corona/eksamensfrustrasjon i ditt kommentarfelt. Ikke et eneste sekund har jeg tenkt noe over reklameinnslagene du har kommet med! De er jo også innlegg du har brukt tid på og lagt inn energi i, og selv om det er «kjedelig» med reklame (ikke for meg altså), så skinner jo din stemme gjennom og da blir det hyggelig lesing uansett ♥️ God bedring fineste Kristina som står på og til og med presser ut innlegg når du er syk! Jeg heier på deg ♥️

 12. Jenni skriver:

  Så leit å høre at du har blitt syk og i denne tiden som er din favoritttid på året. I tillegg skal du få negative og stygge kommentarer fra folk som ikke klarer å oppføre seg. Skjønner ikke jeg, hvorfor folk ikke bare la være å klikke inn på blogger som de blir irriterte av? De fleste leser vel blogger de blir glade av og ikke for å spre eder og galle. Nei helt enig, i denne vanskelige tiden bør vi være rause med hverandre og se det gode i alt som er positivt. Håper du friskner fort til så du kan nyte din desember slik du ønsker å gjøre, med eller uten blogging. Heier på deg Kristina. Klem fra Jenni

  • Kristina Andersen skriver:

   Du er alltid helt fantastisk du Jenni, SÅ glad for at akkurat du følger med her inne <3 Vil du sende meg en mail med adressen din og telefonnummer? Har lagt så merke til deg i kommentarfeltet det siste året, og vil gjerne sende deg en liten førjulsgave fordi jeg setter skikkelig pris på alle fine ord du legger igjen. Klem <3

 13. Marlene skriver:

  Skjønner det var kjipt med stygge kommentarer. Jeg leser på mobilen når jeg er innom og derfor så dukker jeg ikke opp så ofte i kommentarfeltet fordi jeg dukker liksom opp i forbifarten, men jeg må si jeg liker bloggen din akkurat som den er.

  Jeg føler ihvertfall ikke at du reklamerer for ting du ikke har tro på. Det syns jeg folk kan sette pris på.

  • Kristina Andersen skriver:

   Her reklameres det KUN for ting jeg selv bruker og står inne for, så det er hyggelig at legges merke til. Koselig du la igjen en kommentar Marlene, håper du får en skikkelig fin desember <3

   • Marlene skriver:

    Jeg syns absolutt det kommer igjennom, og det settes utrolig pris på 🙂

    God bedring, Kristina! En ordentlig God Desember til deg, og dere også ☺️

 14. Trude Rønvåg skriver:

  Kristina <3
  Folk er så stygge, skjønner ikkje greia med det. Hadde aldri falt meg inn å snakke/skrive stygt til nokken på den måten! Du leverer HEILE året, og du har absolutt ikkje masse reklame! Og den du har er oppriktig. Aldri har eg tenkt at det har vært nokke negativt. Men tydeligtydeligvis nokken som får det bedre med seg sjøl av å skape kvalme- nokke som for meg er HEILT utrolig. Stå på videre, fortsett å være DEG! Heier på deg, og god bedring <3

 15. Mariann skriver:

  Masse god bedring søteste.Ingen ting å bry seg om de stygge meldingene,ren missunelse.De kan jo bare la være å se.Stor klem

 16. Julie skriver:

  Fine Kristina ❤️ har savnet innlegg fra deg den siste tiden, men har ikke turt å skrive til deg på Instagram eller her i kommentarfeltet i frykt for å mase eller gi deg en dårlig følelse. Vit at du er savnet når du ikke er så aktiv, men også at de fleste av oss har en forståelse for det også ❤️ Håper du er på bedringens vei og at du har en nydelig førjulstid! Det fortjener du i år som alle år for den jobben du legger ned hver eneste dag ✨ stor klem

 17. Sara skriver:

  Blir helt sjokkert over hvor mye drit folk klarer å lire av seg, tenker det må være slitsomt å gå rundt å være så negativ hele tiden. Håper du ikke lar det gå inn på deg Kristina.
  Du har en skikkelig koselig blogg og får mer og mer julestemning for hver gang jeg titter innom her Klem til deg

 18. Shanice skriver:

  Jeg kommenterer aldri på blogg og synes egentlig det er litt dumt av meg.
  Men i dag fikk jeg bare så utrolig lyst til å sende deg en melding❤️

  Da jeg så du hadde oppdatert bloggen ble jeg skikkelig glad og gledet meg til å lese (noe jeg alltid gjør, reklame eller ei!) Når skal folk begynne å forstå at dette er jobben din? Selvfølgelig har du litt reklame og selvfølgelig har du perioder hvor helsen må settes først. Altså, sånn er det jo for oss alle?
  Nei vet du hva! Folk har så utrolig lite å gjøre at jeg blir HELT rystet.

  Jeg vil også bare si at da jeg fant ut at du er bonusmamma og måten du/dere har det – så ble jeg ordentlig glad! Jeg er selv bonusmamma til verdens beste gutt på 11 år og synes det er helt magisk å få ta del i livet hans. Opplever dessverre at flertallet synes det er «uvant» med det samarbeidet vi har, det synes jeg er utrolig leit.. Jeg velger å se forbi det og heller fokusere på gjengen min og koser meg med det <3

  Masse god bedring til deg, håper formen kommer seg fort igjen. Ta vare <3
  Klem klem klem!

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg blir rystet selv jeg, men heldigvis er de fleste som leser her på bloggen bare snille mennesker – noe dette kommentarfeltet viser. Dessverre er det de 5% negative og slemme menneskene som ofte skriker høyest, merkelig med det. Takk for støtte, kjære deg <3 Og så koselig å lese om deg og bonussønnen din, herlighet. Ingenting som er en større glede i livet enn nettopp det. Klem <3

 19. Marit skriver:

  Kjære Kristina, så leit å høre at du er syk og sliter med sånn hodepine, jeg vet hvor slitsomt det er, så håper du snart får bedre dager

  Jeg skjønner godt du blir frustrert over frekke og stygge kommentarer, for det er så unødvendig. Har man noe man ønsker å si kan man gjøre det på en voksen måte. Konstruktiv kritikk er ment å være positiv, som i et ønske om å opplyse og bidre på en informativ måte som gjør deg bedre. Stygge kommentarer sier mere om den som skriver dem, enn om deg.

  Å klage over at du ikke sier ifra at du er syk, at det er for mye reklame og at du generelt har en dårlig blogg for tiden, er for meg veldig merkelig. Du har rett et privatliv og har da aldeles ikke noen meldeplikt! Latterlig at noen mener du må si ifra ved sykdom. Det er din blogg og du skriver når du selv ønsker, og om det du vil. Det er jo ikke slik at noen har betalt på et abonnement for å lese her inne akkurat
  Ingen kan like alt, men man kan faktisk bare scrolle videre eller finne noe annet å lese på om man ikke er fornøyd.

  Ang reklame så synes jeg overhodet ikke det er mye av det her inne. Helt ærlig har jeg ikke lagt merke til om det er mere enn vanlig heller, Jeg har stor forståelse for at reklame er nødvendig! Og dette er en blogg med veldig lite reklame, og derfor mere troverdig også. Dessuten synes jeg det er fint å lese om produktomtaler, tips og råd, og har ved flere anledninger brukt rabattkode fra en blogg

  Jeg liker bloggen din veldig godt, det er alltid så koselig å titte innom her. Fine bilder, fin gjeng og fint hus. og god stemning. Du er alltid så positiv og blid, og etter du traff Preben stråler du

  Ønsker deg fortsatt god bedring, Kristina
  Klem❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Denne kommentaren <33 Guri så god!! Takk for støttende og fine ord Marit, det betyr mer enn du tror 🙂 Skikkelig koselig du trives her inne, det er jo målet mitt med hele bloggen - at det skal være en fin plass å være. Håper din desember blir kjempefin <3 Klem!

 20. Tone R skriver:

  Leit å høre at du får negative kommentarer på fravær her på bloggen. Jeg savner innlegg, men tenker at det er en forklaring på fraværet eller du har tatt fri noen dager som også er lov. Tror mange glemmer hvor mye influencere jobber, vi som leser ser jo bare en liten del av jobben. Heier på deg og liker bloggen din skikkelig godt, håper du aldri gir deg 🙂 Ønsker deg god bedring og endelig er desember her 😀 O jul med din glede 🙂 <3

 21. Marie skriver:

  Kjære Kristina! Her kommer en første kommentar fra en trofast leser i mange år. Jeg er faktisk 59 år, og elsker å lese bloggen din! Den gir meg glede og inspirasjon, du har en utrolig god smak og interiør som fenger meg! Nylig klikket jeg hjem samme krydderboksene som du har på kjøkkenet ditt. Elsker de!! Jeg er så enig i det du skriver, det er din blogg og du bestemmer innhold, hvor mye reklame du vil ha osv. Vær så snill ikke bry deg om de kritiske røster, for du skal være stolt av deg selv og den jobben du gjør❤️ Og ingen kan prestere på topp alltid, det må være lov med en time-out uten at det skal måtte gjøres rede for. Ønsker deg og dine en fin førjulstid. Varm klem fra Marie ❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   SÅ utrolig hyggelig, Marie! Og takk for fine ord, vi er bare mennesker alle sammen som har våre opp og nedturer. Det kan være lurt å huske på. Stor klem til deg, håper førjulstiden din blir kjempefin <3

 22. Nathalie skriver:

  Du virker ha veldig vanskelig å ta til deg kritikk? Det er veldig mye reklame her inne hele tiden, og du virker generellt umotivert.

 23. Kjersti skriver:

  Masse god bedring Kristina! Jeg har ikke lagt merke til at det har blitt for mye reklame her – jeg har heller lagt merke til at du har blogget mindre enn vanlig og at jeg har savnet innleggene dine. Jeg håper du får en nyyydelig førjulstid med familien din, og at ikke den fysiske formen eller negative tilbakemeldinger setter en stopper for det!

 24. Lina skriver:

  Fine Kristina ❤️
  Så kjipt at du blir møtt med sånne kommentarer, akkurat det syns jeg folk kan holde seg for god til.. Som noen her etterspør, så trenger du etter min mening heller ikke å gi en «heads up» på at du er syk og blir vekk en stund. Sånn er det jo bare! Er jeg syk tar jeg bare en telefon til sjefen min, ikke alle kollegaene mine ‍♀️ Og angående reklame så syns jeg ikke det har vært så ille, er jo bare kjekt med tips så har det jo tross alt vært Black Friday og juletiden er igang, håper folk skjønner at det også er en del av jobben. Uansett så er det jo alltid like koselig å lese bloggen når det kommer nye innlegg, enten det er hver dag eller en dag i uka ❤️
  Håper du og lille familien din får en fantastisk førjulstid, det fortjener du
  Og PS…: har fulgt deg siden dag én, og føler litt at vi har vokst i takt Du virker som ei helt utrolig herlig jente, og fortsett med det du gjør: både koselig innlegg fra hverdagen og nyttige reklameinnlegg
  Stor klem fra meg ❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Annonser er jo hele grunnen til at jeg kan leve av dette, og november er høysesong – så den måneden kan jeg bare ikke ligge på latsiden. Takk for koselig og fin kommentar, kjære deg. Og skikkelig gøy at du har fulgt meg siden dag en, herregud så mange år det faktisk er. Stor klem tilbake igjen <3

 25. Stine skriver:

  Snart 30 år, men enda sjokka over hva andre får seg selv til å skrive på sosiale medier til – og om andre..

  Du, som alle andre med A4 jobber blir syk. Trist å se at du nærmest må beklage det. For min del er jeg bare glad for at du har mulighet å skrive, så vi vet du har det greit – tross sykdom.

  Tenkte faktisk på deg i går. Etter en oppvekst der jula var mere vond enn god, har jeg ikke ønsket å feire så mye i voksen alder. Dette endret seg veldig etter jeg møtte mannen i mitt liv for noen år siden. Og sakte men sikkert har jeg turt å kjøpe inn litt julepynt. Mye etter inspirasjon fra deg, og hvor koselig du får ting til å se ut. Aldri før har jeg funnet kos i feks julestjerne, men nå er den nesten blitt magisk med den hengende her. Takk for at du er du, og deler så mye av den magiske jula hjemme hos dere.

  Stor klem❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Denne kommentaren ble jeg ordentlig glad i hjertet av <3 Så fint å lese du kan kjenne på litt juleglede Stine, og ikke minst at du har møtt mannen i ditt liv. Rart hvor ekstra fint livet blir å leve da <3 Stor klem tilbake igjen!

 26. Nina skriver:

  Helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor folk aser seg opp, det er jo faktisk en del av levebrødet når man jobber som influencer, er det virkelig så få som skjønner det? ‍♀️

  Ønsker deg masse god bedring og god førjulstid sammen med klanen din!
  Gleder meg helt vilt til å se mer jul fremover, jeg har allerede bladd meg bak i arkivet ditt for å finne noen herlige juleoppskrifter som skal bakes i helga

 27. Iselin skriver:

  Jeg elsket reklamen fra kremmerhuset, men bryr meg ikke så mye om hudpleien. Da scroller jeg bare forbi, også tenker jeg ikke noe mer på det. Det er jo ikke verre enn det. På den andre siden så har jeg savnet bloggingen din, men har full forståelse for at andre ting oppstår <3 Ønsker deg en god desember! Jeg håper alle kan nye førjulstiden og spre glede.

 28. Maren skriver:

  God bedring! <3 Noen har vel bare et stort behov for å pirke på alt og lage dårlig stemning. Lurer på om de hadde sagt det samme til folk de møtte, det er så altfor enkelt å gjemme seg bak en skjerm og tastatur…

  Filmtips oppi all elendigheten hvis du orker: Bad Moms 2. Jeg dauer 😀

  • Kristina Andersen skriver:

   Alt for enkelt dessverre, merkelig hvordan dette aldri skjer på f.eks instagram 🙂 Takk for tips Maren, jeg har sett den filmen flere ganger og digger den 😀 Skikkelig feelgood!

 29. Sandra skriver:

  Synes bloggen din er en av de fineste som finnes, det er alltid like koslig å klikke seg inn her. Nydelige bilder og inspirasjon, og ikke minst er du så ekte, og man merker at du oppriktig skriver om ting som du virkelig bryr deg om! Vil bare ønske deg en nydelig desember, håper den blir like fin som du❤️

 30. Rosita skriver:

  Du er flink Kristine♥️God bedring. Jeg elsker å se på instagram din. Bryr meg ikke om det er reklame eller ikke hehehe. Skjønner ikke hvorfor bryr seg folk så mye om det?♥️‍♀️God jul

 31. Trine skriver:

  Enig med deg Kristina ❤️ Skjønner godt at sånne kommentarer tar litt piffen fra det å blogge. Det er jo litt fascinerende at folk blir så «engasjert». Skulle tro man fokuserte på viktigere ting i disse tider. Om man ser et innlegg man ikke liker, er det vel ikke verre enn å scrolle forbi Ønsker deg en god førjulstid.

  • Kristina Andersen skriver:

   Det skulle man tro, men tror dessverre folk har fryktelig lite å bedrive tiden sin med om dagen og da fører kjedsomheten til ting som dette :/ God førjulstid til deg også, Trine <3

 32. Renate skriver:

  Skjønner ikke at folk kan gjøre slik. Jeg klikker meg inn her hver dag, går bare ut igjen når det ikke er postet noe. Kunne aldri falle meg inn å skrive noe slemt/ondt til deg. Kanskje heller det motsatte! Jeg ser så frem til juleinnleggene dine og du sprer en god dose glede om deg når du blogger. God bedring og håper du får en knall førjulstid 🙂

 33. Eli skriver:

  Hei,
  Jeg har vært innom flere ganger i november. Har ikke tenkt at det var mye reklame eller irritert meg over at du var borte. Da det ikke var nytt innlegg tenkte jeg bare du var opptatt med andre ting om dagen. Når jeg leser dette synes jeg det er synd at ikke jeg la igjen en mer hyggelig kommentar, så du slapp å bare bli møtt av kritikerne. Håper du kan tenke at det helt sikkert er mange lesere som meg her, som titter stille innom uten øye for å finne feil, men heller inspo og glede

 34. Christina skriver:

  Har ikke fått med meg om det har vært mye el lite annonse innlegg jeg, kikker innom deg av og til- helt frivillig til og med! Frivillig er stikkordet her- du har en jobb du styrer selv, og det er frivillig å klikke seg inn. Om du mister lesere pga mindre blogging/mer reklame, ja hva så? Det har jo bare eventuelle konsekvenser for deg selv- fatter ikke at «vi» skal bry oss med det?? Det er jo bare å droppe å klikke seg inn om en ikke er fornøyd med produktet. Om jeg liker Fun light bedre enn Zeroh driver da ikke jeg og sender ørten klagemeldinger til Zeroh liksom foråsidetsånn.
  Ønsker deg en fin førjulstid med dine!

  • Kristina Andersen skriver:

   «Om jeg liker Fun light bedre enn Zeroh driver da ikke jeg og sender ørten klagemeldinger til Zeroh liksom foråsidetsånn.» DEN likte jeg, haha! God førjulstid til deg også, Christina <3

 35. Trine skriver:

  Gleder meg stort til å følge deg nå i desember for masse hyggelig julestemning<3 Håper du føler deg bedre Kristina, og at det ikke er noe alvorlig. Jeg er selv en av de som tidligere har gått litt hardt ut mot deg når det plutselig har blitt stille og/eller med veldig mye reklame, og jeg har angret i det sekundet jeg har skrevet kommentaren, så det skal jeg ikke gjøre igjen. Men, jeg kan ikke la være å tenke at det kunne vært veldig greit om du ga leserne dine en liten forvarsel på at nå kommer dette til å skje? Jeg sier ikke at du trenger å forklare deg ovenfor noen, jeg tenker bare at det har vært utrolig mye negativ stemning gang på gang i kommentarfeltet når du plutselig har «forsvunnet», og når du vet hvordan det blir, hvorfor ikke da gi et lite forvarsel? Tror mye av det negative du får rett og slett kommer av at det føles som en skuffelse for leserne når du lever et tilsynelatende perfekt liv, mye pga god økonomisk trygghet som kommer av at du har mange som følger deg, mange føler nok at du kanskje tar leserne litt forgitt? ‍♀️ Ønsker deg en nydelig dag og god bedring ❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Gleder meg til å dele jeg også <3 Jeg forstår mange mener at jeg burde gitt en heads up slik jeg pleier å gjøre, men slik ble det ikke denne gangen. Og som jeg har sagt før: instagram er hovedjobben min nå og der fokuset ligger - ikke bloggen. Den blir oppdatert når jeg føler jeg har noe jeg vil dele, så om det igjen går seks dager (!) uten at jeg oppdaterer, så skal ikke det være en greie. Hvor mye eller lite jeg deler kommer helt ann på hvor mye jeg har på hjertet, det kan være alt fra fire til en dag i uka 🙂 Ha en fin dag, Trine <3

   • Ragnhild skriver:

    Må være den chilleste jobben i verden! Hvis man kan tjene til livets opphold ved å legge ut bilder av soverommet og stua i forskjellige vinkler et par tre ganger i uka hadde jeg også droppa å skrive blogginnlegg for å si det sånn Er faktisk ganske sjukt at det er sånn det har blitt. Håper dere Influencere vet å sette pris på hvor heldige dere ☺️

    • Kristina Andersen skriver:

     Det skal du få lovt å mene, men du vet likevel ingenting om det – da det er et fåtall mennesker som faktisk lever 100% av dette. Hadde det vært så innmari enkelt, ville det kanskje vært flere? Ingen tvil om at jeg er heldig, men fortjener jeg hat av den grunn? Hva jeg tjener, hvor mye eller lite jeg jobber – burde strengt tatt ikke være et problem eller en bekymring for andre enn meg.

     • Marita skriver:

      Du har vel strengt tatt ingen andre jobber enn Instagram og bloggen? Ergo så er det dette du tjener til livets opphold av, om det er mye eller ei. Neida, vi vet ikke hvor krevende det er, men du vet heller ikke hvordan folk med mer samfunnnyttige jobber har det. Det ER faktisk spinnvilt at man kan leve av å legge ut bilder og annonsere for egenpleie. Og det er bra at et fåtall mennesker jobber med dette på heltid, ellers hadde samfunnet vårt fort gått ad undas!

     • Kristina Andersen skriver:

      Det skal du få lov til å mene, selv om jeg syns det er utrolig lite konstruktivt. Men HVA har dette å si for deg? Herlighet, la meg leve! La mennesker få jobbe med og gjøre akkurat det de vil, det har vel absolutt ingenting å si for deg eller ditt liv?

 36. Ingrid skriver:

  Kjære Kristina ❤️ Så leit å høre om de stygge kommentarene du har fått! Så sykt ufortjent! Elsker å titte innom bloggen din, synes den alltid er vel gjennomført jeg. Digger også mye av reklamen du legger ut. Mye gode tips jeg ofte tar med meg! Håper du ikke tar deg nær av kritikken, jeg synes du er utrolig flink og inspirerende! Heier på deg, og ønsker deg masse god bedring ❤️ Klem

 37. Janne skriver:

  Jobben din er reklame, og i mellom hører man noe om resten av tingene dine i livet. Skjønner ikke at folk leser blogger om de ikke vet det. Jeg leste blogg før men byttet til YouTube osv pga nettop all reklamen og det lite genuine innholdet som forsvant. Reklame blir bloggeren til slutt, eller penger.

 38. Charlotte Inderhaug skriver:

  Håper du føler deg bedre nå 🙂 Reklame er jo også en del av den jobben du gjør her inne, så det er fullt forståelig at det blir endel reklame når du ikke er i form til å skrive de dagligdagse innleggene i tillegg.

  Jeg klikker meg inn her med gjevne mellomrom fortsatt, etter maaaange år som fast leser, og synes det er så koselig å finne inspirasjon eller bare en liten pause i hverdagen, noe denne bloggen absolut gir <3

  Klem Charlotte

 39. Sunniva skriver:

  Veldig forståelig, man skal ikke måtte forklare hvorfor man blogger mindre noen dager! Vi lesere kan heller ikke forvente å vite grunnen, man må respektere andres privatliv.. Synes heller ikke du har for mye reklame, og at det selvfølgelig er helt greit om du så har det. De som ikke liker det, trenger jo ikke lese de innleggene
  Liker veldig godt bloggen din og inspirasjonen og den positive energien du sprer
  God bedring og håper du får en fin desember❤️

 40. Synne skriver:

  Hei Kristina! Jeg krysser fingrene for at formen din blir bedre slik at hodepine ikke ødelegger julefeiringen Når det gjelder de negative og usaklige kommentarene, forstår jeg veldig godt at de ødelegger stemningen på bloggen og gjør deg oppgitt/lei deg. Selv om man er blogger skal man ikke tåle all mulig dritt! Jeg vil allikevel komme med en konstruktiv tilbakemelding. Jeg hadde satt pris på om du ga en liten heads up (på bloggen, snapchat eller Instagram) når du er syk (eller av andre grunner tar deg en velfortjent pause). Det vil gjøre at lesere kan justere forventningene til antallet publiseringer på bloggen og ikke blir skuffet når oppdateringer uteblir. Du har rett i at ingen forgår av å klikke seg inn på bloggen og oppdage at den ikke er oppdatert, men som leser blir man likevel litt skuffet hvis man forventer det motsatte. Skuffelsen bør du for øvrig ta som et kompliment fordi det forteller at vi liker og setter pris på produktet du leverer! Til sist: masse god bedring ❤️

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg ser poenget ditt Synne, men dette er ikke den typen blogg jeg driver lengre, slik som jeg har forklart tidligere. Bloggen blir oppdatert når JEG føler jeg har noe å dele, om det er en eller fire ganger i uka vet jeg ikke. Så derfor kan jeg ikke gi en heads up eller beklage meg for fravær, da det er slik jeg driver denne kanalen nå og slik jeg ønsker å ha det. Seks dagers «fravær» vil helt sikkert skje igjen, til og med uten at jeg er syk. Skjønner det kan være kjedelig, men tiden min som 100% blogger er akkurat nå forbi. Hvem vet, kanskje det endrer seg og jeg kommer tilbake som før en gang. Men akkurat nå er ikke det verken et behov eller ønske. Klem! ☺️

 41. Silje skriver:

  Ufine kommentarer og spørsmål som går på helse hører ikke hjemme noe sted. Men har man valgt å være en influenser som hyppig oppdaterer fra livet sitt, så må man også regne med kritikk dersom produktiviteten daler. Det er bare sånn det er. Folk klikker seg inn her i håp om å lese et nytt innlegg (og gir deg indirekte annonseinntekter med trafikk til bloggen). Når det da blir stille, eller det kun kommer upersonlige reklameinnlegg, kan man forstå at folk blir sure. De vet at du tjener i bøtter og spann på å drive denne bloggen og forventer å få noe tilbake. Dette er ikke bare en dagbok du tilfeldigvis velger å dele med et stort publikum, det er business.
  Jeg skjønner godt at det er hard kost å lese spydige og sinte kommentarer. Jeg vet ikke hvor godt jeg hadde taklet det selv. Men jeg har heller ikke valgt å tjene til livets opphold ved å eksponere meg i media.

 42. Sara skriver:

  Skjønner at kritikk er kjedelig å få, bare det å publisere ting til folk man ikke kjenner er tøft.
  Men jeg er enig i at det har vært mye reklame, enig i alle som er lei av stua i forskjellige vinkler. Men at du går rett til angrep tjener ingen, verken deg selv eller leserne. Snu på flisa, vær takknemlig og gjør noe ut av tilbakemeldingene du får noter masse ideer og jobb med det i praksis, vis dem at de tar feil. Du kan få til mye bare du vil. Istedenfor å være en basic blogger som kun blogger for å tjene penger kan du gjøre morsomme spalter i nye og ne

  Lykke til!

  • Kristina Andersen skriver:

   Liker du ikke det du ser eller leser, er det garantert en haug med andre bloggere som kanskje passer bedre for deg å følge? Jeg gjør min greie, og det kommer ikke til å endre seg ☺️

 43. Iselin skriver:

  Ser at du skriver over her at du ikke blogger 100% lenger og at det kan komme innlegg alt fra en til fire ganger i uken? Dette har jeg ikke fått med meg, mulig jeg har gått glipp av er innlegg? Så trist, du er min favorittblogger! <3

 44. Anett skriver:

  Jeg har savnet deg på bloggen din – så det var så fint å «se» deg igjen❤️ Men trist å høre du har vært dårlig Håper du har det bedre nå og at du kan nyte den beste måneden (etter min mening) i året!! Gleder meg til å se flotte julebilder av det nydelige huset deres og ikke minst skjønne vofsen❤️

 45. Mari skriver:

  Hei! Så kjipt at du har vært syk, ønsker deg riktig god bedring- håper adventstiden blir så fin du hadde drømt om. Ellers må jeg bare takke deg for en nydelig og inspirerende blogg. Du har det så fint, lager så mye god mat, er så flink med julepynt og er generelt inspirerende. Det er alltid kjekt å komme inn her for å lese. Glad for at du over har fått så mye støtte, og så håper jeg du klarer å koble ut de kjipe kommentarene. Det er så mange som heier på deg og som vil deg godt, deriblant meg. ♡ Riktig god jul til deg og dine!

 46. Kri skriver:

  Ja, det er jammen ikke rart man får migrene når man leser alle de snodige kommentarene fra folk i kommentarfeltet ditt Kristina God bedring <3

Comments are closed.