MINE FEM FILORGA-FAVORITTER

Annonse i samarbeid med Filorga.


Nå har jeg gått på Filorga i snart ett år, og jeg har virkelig fått blitt ordentlig kjent med produktene. Testet, prøvd og gjort et skikkelig dypdykk i hudpleiemerket. Og en ting er sikkert: jeg har funnet mine favoritter som definitivt blir med inn i det nye året. Her finner du mine topp fem Filorga-produkter!

TOPP FEM FILORGA-FAVORITTER

Dagkrem: den beste dagkremen som finnes, med verdens lengste navn, er uten tvil Filorga Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream. Haha! Dette er en anti-ageingkrem som reduserer rynker og fine linjer, men viktigst av alt for meg: den fjerner tørrhestlinjer og fyller på med masse fuktighet til huden. Ingen dag uten denne, jeg elsker hvor mye fukt den gir og hvor digg den er på huden! Kan brukes både morgen og kveld for de som ikke har behov for egen nattkrem.

Nattkrem: når det kommer til nattkrem må jeg ha en krem som tilfører masse fuktighet, da jeg blir veldig tørr i huden – spesielt på denne tiden av året. Etter å ha testet litt forskjellige, har jeg gjort Sleep & Lift fast i kveldsrutinen min. Fuktigheten denne gir er bare helt insane! Den virker over natten, tilfører huden masseeee fukt og jeg våkner opp med en hud som er både fastere og har fått økt glød over natten. Denne klarer jeg meg ikke uten! En perfekt nattkrem for meg som trenger fuktighet og vil våkne opp med en fresh hud.

Serum: innen serum har jeg endt med å bruke Hydra-Hyal serumet fast. Dette bruker jeg to ganger daglig, etter rens og før krem. Dette er et serum som øker produksjonen av kollagen, og vi vet alle hvor gal jeg er etter nettopp det. Haha! I tillegg gir det masse fuktighet til huden, som igjen gjør at sminken sitter både lengre og finere på huden. Selv bruker jeg serumet både morgen og kveld, før påføring av krem.

Rens: her bruker jeg som alle vet livets renseskum som lett fjerner all sminke både på ansikt og øyne. Jeg elsker skum, det er så digg å massere rundt i huden og man føler seg så ren etterpå. Hundre ganger bedre enn vanlige renser i mine øyne, skum er livet! Foam Cleanser som jeg bruker både renser, fjerner makeup og gir fuktighet til huden. Denne bruker jeg morgen og kveld. På kvelden dobbeltrenser jeg alltid, slik at all sminke blir borte og huden blir 100% ren. Denne blir man hekta på etter første forsøk, tro du meg!

Ansiktsmaske: ingen masker jeg har prøvd har vært så effektiv på fuktighet som Hydra Filler Mask, jeg er helt vill etter den og har blitt fast inventar her hjemme. Man får en plettfri hud som gløder skikkelig fresht og en hud som er matet med masse fuktighet. Helt gull, spesielt nå som det er høst og vinter – da trenger man gjenre ekstra fukt. Jeg har den på i 20 minutter, og masserer inn masken når jeg er ferdig – før jeg påfører dagkrem. Denne måå alle som liker fuktighet og glød prøve!

25% RABATT OG GAVE PÅ KJØPET

Så, til en skikkelig gladmelding til alle Filorga-elskere der ute! Nå er det 25% rabatt på nesten alt fra Filorga i forbindelse med at det er Black Week hos Blivakker.no. Og, ikke nok med det! Kjøper du for over 199,- fra Filorga, får du med en Filorga Scrub & Peel 50ml på kjøpet. Her er det begrenset antall, så førstemann til mølla prinsippet gjelder. Mine fem favoritter fra Filorga finner du HER på egen samleside! Spør om du lurer på noe, så svarer jeg så godt jeg kan. ❤️

4 kommentarer på “MINE FEM FILORGA-FAVORITTER

  1. Pingback: FILORGA-GIVEAWAY OG ÅRETS SISTE RABATT - Kristina Andersen

Comments are closed.