VIPPESERUMET SOM FAKTISK FUNGERER

Annonse i samarbeid med Xlash.


Innen vippeserum så er det en jungel av produkter der ute, med så utrolig mye forskjellig. Selv har jeg testet to forskjellige merker innen dette som faktisk har fungert, det ene serumet bestilte jeg helt fra USA og betalte aaalt for mye penger for… Men, det funket! Det andre merket jeg prøvde og som også fungerte som bare rakker’n var Xlash, et merke jeg brukte i fjor – uten å vite at jeg senere skulle få et samarbeid med samme merke.

Når Xlash spurte om jeg var interessert i jobbe med de var jeg altså ikke i tvil, selvfølgelig ville jeg det! Til forskjell fra andre merker sa jeg altså ja til Xlash – noe jeg aldri før har gjort til et vippeserum. Jeg har faktisk sagt nei hele tre ganger til store samarbeid innen samme segment, rett og slett fordi serumene ikke har fungert ved testing. Men her var det lett å svare ja, da jeg allerede hadde brukt serumet over en lengre periode som privatperson og var veldig fornøyd.

Xlash er et vippeserum som gir deg øyenvipper som er lengre, fyldigere og har mer volum. Og det som skiller dette merket fra flere av konkurrentene sine, er at her trenger du ikke vente flere måneder for å se resultater. For etter cirka en måneds bruk, vil du kunne se at vippene dine både har blitt lengre og finere. Selv har jeg påført serumet hver eneste kveld i rundt seks uker, og da var jeg så fornøyd med lengden at jeg gikk ned til å bruke det mellom to til tre kvelder i uka for å holde vippelengden ved like. Serumet skal påføres på helt ren hud, etter du har vasket bort sminken. Påfør en tynn linje med xlash langs den øvre vippekanten, på lik måte som når du legger en eyeliner helt inntil røttene. Jeg påfører alltid serumet på kvelden, slik at jeg har helt sminkefrie øyne og det får virke i fred over natten. Anbefales!

FØR – ETTER

Her har dere et bilde før jeg begynte på Xlash, da hadde jeg seriøst nesten ikke vipper igjen etter å nettopp ha fjernet vippeextensions. Husker jeg syns det var heeelt krise! Dette året har jeg holdt vippene ved like med serumet to til tre kvelder i uken, men for å vise dere hvor stor forskjell det faktisk kan bli – har jeg nettopp begynt hver eneste kveld igjen. Så snart kommer det enda ett før og etter bilde, gleder meg!

25% RABATT

Har du lyst å prøve Xlash? Da kan du lese mer og bestille HER Bruk rabattkoden kristina25 – så får du 25% rabatt på absolutt alt fra Xlash ut hele denne uken. Det er fri frakt, og rask levering!

4 kommentarer på “VIPPESERUMET SOM FAKTISK FUNGERER

  1. Henriette skriver:

    Ser at adressen er registrert i Stockholm, blir det da toll på bestillingen selv om det er fri frakt?

  2. Marthe skriver:

    Har hørt at den skal være effektiv å bruke på bryn også. Vet du noe om dette? Har den selv og har brukt den noen uker, men har egentlig brukt den kun på brynene. Kanskje jeg skal smøre litt på vippene i samme slengen 🙂

Comments are closed.