KOMAHELG OG ÅRETS FINESTE FILM

Hei og god søndag, fine dere. ❤️ Her sov jeg helt til 09.30 i dag. Altså, hva i alle dager? Jeg tror ikke det har skjedd siden jeg typ gikk på videregående skole, hehe. Både jeg og kjæresten er tidenes morgenfugler som stort sett er oppe og nikker før klokken åtte i helgene, men denne helgen har vi vært helt i koma. Må si det var ganske nydelig å våkne så sent på et mørkt soverom, til regn som plasket utenfor. Søndag på sitt beste!

 THE PEANUT BUTTER FALCON

I dag vil jeg tipse dere om en av de fineste filmene jeg har sett. Den var så nydelig at jeg ble sittende å smile hele filmen, for man kan ikke unngå å bli sjarmert av Zak – filmens hovedrolle. Zak er en ung mann med Downs syndrom som er plassert på et gamlehjem hvor det kun bor eldre mennesker. Der føler ikke Zak han hører hjemme, og etter flere forsøk på å rømme klarer han det endelig ved hjelp av en gammel skjønning på hjemmet. Zak gjemmer seg i båten til Tyler, som han skal få et vennskap for livet med. Sammen legger de på flukt både fra en skummel gjeng Tyler har ertet på seg, og en pleier på gamlehjemmet som er fast bestemt på å få Zak tilbake der hun mener han hører hjemme. Men Zak er uenig og har en stor drøm i magen han har planer om å følge..

Jeg eeelsker denne filmen! Og vil ikke fortelle mer av handlingen, så spoiler jeg heller minst mulig tenker jeg. Denne er så fin og god at man blir varm langt inn i hjerterota altså, og vi skulle virkelig hatt flere filmer som denne.❤️ The Peanut Butter Falcon leide jeg hos iTunes, men den kan helt sikkert sees flere steder. Lov meg at du snurrer denne, da! Du kommer ikke til å angre. 😌

14 kommentarer på “KOMAHELG OG ÅRETS FINESTE FILM

 1. Jeanette skriver:

  Jeg og sov til 9:30 i dag,sykt digg! Er jo lov når det er helg. Tenker hver helg at NÅ skal jeg sove lenge,men så ender det med at jeg likevel våkner grytidlig . Så derfor var det ekstra godt at jeg faktisk sov litt lenge i dag!

 2. Stine skriver:

  Åååh, jeg bare elsker den filmen <3 En fantastisk film alle burde se 🙂 Jeg så den på Viaplay, så man får sett den er!! 😀 Ønsker deg en super fin uke <3

 3. Stine skriver:

  Åååh, jeg elsker den filmen <3 En fantastisk film alle burde se 🙂 Jeg så den på Viaplay, så man får sett den der!! 😀 Anbefaler deg også å se The Perks of being a Wallflower, den er såå fin – du får sett den på Viaplay :):) Ønsker deg en super fin uke <3

 4. Marit skriver:

  Takk for filmtips, den skal ses i kveld!!
  Lurte på om du kommer til å komme med julekalendertips til kjæreste? <3

 5. C.D skriver:

  Hei, lurte på om du kjøpte den Filips trådløse støvsugeren? Isåfall, hadde vært kult om du laget et innlegg om den du som er dronning av vasking og rydding Vurderer å kjøpe selv 🙂

Comments are closed.