ÅRETS JULEPYNT

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset.

NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN . . .

Sorte julestjerner her / Adventsstake her.

Hei fra meg og min lille julekrok jeg stadig drømmer meg bort i..❤️ Nå er det ikke lenge igjen til vi endelig kan pynte til jul, og jeg tror jeg snakker for de fleste av oss når jeg sier at i år gleder vi oss ekstra mye? Julen i år skal jeg gjøre så magisk jeg kan for meg selv og de rundt meg, og jeg kan ikke vente med på pynte hjemmet vårt skikkelig koselig for min fine, lille familie. I år som alle årene før der, så har jeg unnet meg litt ny julepynt fra Kremmerhuset. Er det noe Kremmerhuset kan, så er det jul – så hvert eneste år finner jeg nye ting jeg bare må ha i julesamlingen min. De har så fantastisk mye fint, til en veldig fin pris. Så da tenker jeg det er helt innafor å unne seg litt nytt! ✨🎅🏼

Kanelhus her.

Ønsker du deg et hjem som lukter like mye jul som det ser ut? Da er disse kanelhusene noe for deg, jeg er helt frelst! Det har en helt magisk lukt med blanding av kanel og jul, og ikke minst er det skikkelig dekorativt. Gleder meg til å ha lys i dette hver eneste kveld i hele desember.

Julekrans her.

Den ultimate dørkransen i mine øyne, denne er så fiiin med både snø og kongler. Vi har dobbeldør hjemme, så jeg kjøpte to – en til hvert vindu. Kransen kan også henges på veggen, eller brukes som dekorasjon på f.eks spisebord. Heeelt nydelig! Og ikke minst en ting som varer år etter år.

Adventsstake her / Dåhjort her.

Denne skjønningen finner du her.

Altså, dette er bare den skjønneste jule-elgen jeg noen gang har sett! Så den klarte jeg ikke la være å dra med meg hjem, haha!… Se de øynene og den lille topplua, da! Denne skal få plass i gangen hjemme, så kan den sjarmere oss hver eneste gang vi kommer hjem.

Julekuler her.

Ingen kan julekuler som Kremmerhuset, herreguuuud de har så mye fint innen denne kategorien atte hjælp! Og når prisen er så kjekk kan man slå seg litt løs uten å komme hjem til kjæresten med tom felleskonto, haha! Årets favoritter hos meg er reinsdyr i glasskule, rød fløyelkule, tinnsoldaten og drop julekule i rødt.

Snøball-godis her.

Livets julegodis, tro du meg! Disse skulle jeg helst sett at ble solgt i sånne en kilos bokser, men i følge Preben hadde vi begge to trillet inn i det nye året da. Så kanskje like greit, haha! Disse er uansett helt nydelige og skal definitivt være fast inventar i julesnacksen vår. Dette er forøvrig også en perfekt vertinnegave, så gøy å både gi bort og få.

HO-HO-HO

Alle mine julefavoritter og mer finner du hos Kremmerhuset. Og er tingene utsolgt på nett, finnes de muligens i din lokale butikk. ❤️

11 kommentarer på “ÅRETS JULEPYNT

  1. Jenni skriver:

    Så masse fint. Håper du viser frem inngangspartiet når det er klart. Husker du lagde så fine trær i fjor. Et julepyntet inngangsparti er så koselig. En fin uke ønskes deg.

Comments are closed.