KRISTINA’S JULEKAKER

Det nærmer seg desember, og dette året skal jeg igjen dele masse gode oppskrifter med dere. Men, noen slagere blir jeg aldri lei av og jeg vil gjerne tipse dere om disse på nytt. Om du ønsker å prøve deg på klassiske kakemenn, verdens beste cookies, min far sine peppernøtter eller noe litt annerledes – må du gjerne prøve ut noen av disse oppskriftene mine i desember. Kanskje du finner deg en ny favoritt til årets julekakebaking, eller kanskje du har prøvd noen av disse fra før? 🎅🏼

Julecookies her.

Kakemenn her.

Brente mandler her.

Nutella fudge her.

Peppernøtter her.

Kokosmakroner her.

Julebrownies her.

Q: Hva er din beste juleoppskrift? Del gjerne i kommentarfeltet på dette innlegget! Så kanskje jeg prøver å lage den når første desember endelig er her! ❤️

11 kommentarer på “KRISTINA’S JULEKAKER

 1. Tone R skriver:

  Elsker at du tar julen inn hit allerede! 🙂 Skal prøve meg på peppernøttene og kakemenn.
  Mamma og jeg har i alle år hatt tradisjon å lage julegodter sammen. Vi baker ikke så mye, lager mest konfekt. Gleder meg til mer inspirerende juleinnlegg fra deg 😀

 2. Anette skriver:

  Her bruker du nok engang gamle bilder fra tidligere innlegg samt at du har levert elendig blogging over tid nå. Litt av arbeidsmoral.

 3. Kristina skriver:

  Disse her anbefales på det sterkeste! Helt maaagisk gode. Supert at de kan fryses ned og like gode etter tininghttps://www.detsoteliv.no/oppskrift/gule-bomber-suksesskaker

 4. Jenni skriver:

  Disse bildene gav meg vann i munnen og jeg fikk lyst til å bake alle slagene. I tillegg er min julefavoritt Sarah Bernard (litt usikker på skrivemåten) så den må nok på bordet i år også. Elsker å klikke inn her og få juleinspirasjon og får skikkelig feelgood følelse av å lese bloggen din. Håper helgen har vært fin. Klem fra Jenni

Comments are closed.