VI ER HEKTA HELE GJENGEN

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


Jeg er hekta. Familiemedlemmer er hekta. Nabo’n kunne ikke få takket meg nok for tipset. Og langt over halve vennegjengen min bruker det. Jeg snakker selvfølgelig om Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver. Hva ellers? Det er virkelig få ting i denne verden jeg blir skikkelig fan av, typ så fan av at jeg aldri slutter med det eller dropper den rutinen. Jeg er jo en person som liker å prøve ut nye ting, bytter gladelig ut merker på shampo og balsam en gang i måneden og finner stadig nye ting å putte i smoothien min. Men kollagenpulveret? DET er en sak som er kommet for å bli, og en av de få tingene jeg er totalt avhengig av.

MORGENKOS MED KOLLAGENKAFFE

Jeg gidder ikke en gang prøve å legge skjul på min evige elsk for Oslo Skin Lab og livets kollagenpulver, for det er jeg sikker på at dere som leser bloggen min og de som er rundt meg på daglig basis vet veldig godt. Haha! Og i disse kjipe tider, er det uten tvil enda viktigere for meg å ta ekstra godt vare på meg selv og gjøre ting som får godfølelsen frem. En god frokostrutine hvor jeg alltid har kollagen i kaffekoppen min, en treningsøkt på treningsrommet her hjemme, gode hudpleierutiner før leggetid og generelt sett bare gjør ting som får meg til å føle meg bra. Det er så viktig, det! Og uten tvil enda viktigere i disse dager, da prøver jeg å være ekstra snill mot meg selv.

Hva jeg har merket med The Solution? Laaa meg fortelle, hehe! Først merket jeg at jeg fikk en skikkelig fresh glød i ansiktet, typ sånn man får etter en svindyr ansiktsbehandling. Etter cirka åtte uker merket jeg at linjene jeg har under øynene var blitt merkbart mindre, i tillegg til at huden på hele kroppen ble veldig mye mykere. Dette kollagenpulveret er totalt fri for smak, og du skal daglig blande en pose i enten mat eller drikke. Selv blander jeg det i kaffe, vann eller smoothie. Smaker ingenting og kan ikke bli stort enklere!

LES MER HER

Jeg hyller The Solution så innmari, og er det en ting jeg mener alle som er opptatt av hud skal unne seg – så er det uten tvil dette. Det er ektremt få kosttilskudd man får synlige resultater av og som virkelig funker, jeg har både bestilt, kjøpt, fått og prøvd så mye svada gjennom årene at dere aner ikke. Og det er også en grunn til at jeg ytterst sjeldent skrive om kosttilskudd på bloggen: det er så utrolig få ting som faktisk funker. Men det gjør Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver så til de grader, og jeg skal fortsette på dette i årevis fremover – uavhengig av samarbeid eller ei. Med hånden på hjertet: dette fungerer. Sånn virkelig.

Er du i slutten av tyve-årene og har lyst å prøve The Solution? Klikk her for å få 60% rabatt (!!) på første bestilling og 30% på de neste leveringene. Pakken kommer direkte i postkassen din og det er ingen bindingstid. ♥

24 kommentarer på “VI ER HEKTA HELE GJENGEN

 1. Hmm skriver:

  Utrolig flaut dette….. hvordan enkelte bloggere ennå kan stå for at «kollagenpulver» hjelper på huden det er nok andre ting som gjør disse forandringene for huden du snakker om!

  Hvordan kan du fortsatt mene dette, når det er BIOLOGISK UMULIG at kroppen tar opp TILFØRT kollagen? Og nei, før og etter bilder og undersøkelser holder ikke, for det kan være andre grunner til, f.eks. Mer vann! Ikke dette pulveret som kroppen UMULIG kan ta opp selv!

  Menmen. Du får fortsette å tro på tvilsomme undersøkelser og de som har laget pulveret, de er nok ikke biologer med doktorgrad og mer til!

  Kun noen stusselige mennesker som fortsatt kjemper for å tjene penger på å lage et slags vitaminpulver som har null effekt. Huff. Flaut.

 2. Hmm skriver:

  Kan ikke telle på henderne hvor mange ganger læreren min (BIOFYSIKER) nevnte da jeg studerte hvor tull kollagenpulver er, og at vi ALDRI måtte påvirkes av så dumme bloggere som reklamerer for slikt.

  Du er en fantastisk flott jente, men rett og slett utrolig provoserende denne reklamasjonen..

  • Kristina Andersen skriver:

   Jeg har merket effekt på huden min og kan derfor være sikker på at det fungerer for meg. I tillegg har kollagenet som blir brukt i The Solution vært gjennom svært grundige studier for å kunne konkludere effekt. Disse er ikke utført av Oslo Skin Lab, men av Collagen Research Institute (CRI) vedUniversitetet i Kiel. Metodene som er brukt i studiene er de samme som man bruker for legemidler. I tillegg er resultatene avlest med maskiner. Studiene er deretter gjennomgått av andre forskere og deretter publisert i kjente medisinske databaser. Studiene som er utført på kollagenpulveret i The Solution holder dermed det man kaller selve gullstandarden for vitenskapelig forskning. Det finnes de som betviler at inntak av kollagen kan bidra til å forbedre huden innenfra, slik som selveste BIOFYSIKERlæreren din, og det må han jo få mene. Resultatene fra studiene dokumenterer noe annet, mens de som er skeptiske har jo ingen studier som viser det motsatte? 🙂

 3. J skriver:

  Ref. tidligere kommentar fra en annen leser om at det er mye reklame. Det blir dessverre litt vanskelig å scrolle forbi de innleggene når det er så få andre innlegg å lese. Håper det blir mer hverdagsting her snart

 4. Helene skriver:

  Er du virkelig seriøs nå? SÅ mye som kollagenpulver har blitt slaktet! Kollagenpulver har per nå ikke dokumentert effekt i store, vitenskapelige studier. Jeg stiller meg helt uforstående til at du velger å fortsette dette samarbeidet, og du mister all troverdighet hos meg ihvertfall.

  • Kristina Andersen skriver:

   Seriøst er jeg uten tvil. Ville vel heller sagt det er mindre troverdig hvis jeg hadde stoppet på dette og endret mening kun fordi det har vært kritikk på produktet. Jeg står 100% for meningen min her 🙂

   • Stine skriver:

    De betaler deg tydeligvis godt for å reklamere for de.
    Betyr jo ikke at du bruker dette selv om du reklamerer for dette. Du kan jo lyve for den saks skyld.. Hva vet vel vi.

 5. Linda skriver:

  Hei Kristina,
  Jeg så på storyen din en interiør stearinlys holder ( 3 stearinlys oppå) – sorry, skikkelig dårlig til å forklare.. Haha! Men den står i stuen. Hvor er den fra?

  Jeg har nemlig kjøpt meg hus, har du noen samarbeidspartnere med rabatt hos interiør butikker? Du har så mye fint og enkelt 🙂

 6. KK skriver:

  Hvor mye tjener du på dette samarbeidet? Det må være gull og grønne skoger i og med du kan lure leserne dine trill rundt på denne måten. Jeg ser deg rett som det er i og med du handler i en butikk hvor jeg jobber. Jeg kan konkludere med at du har MER rynker enn noen gang. Spesielt rundt øynene..

  • R skriver:

   Du bør kjefte dine foreldres hud full over den manglende oppdragelsen du fikk av dem, KK! Hvor frekk er det mulig å bli, liksom?!

  • Ida skriver:

   Er det mulig?? Jeg er enig med de fleste i kommentarfeltet her og ikke spesielt fan av denne type reklame, men denne kommentaren her er virkelig ufyselig. For en skikkelig ufin ting å si! Ikke at du kan se rynker (eller at det er fælt) men at du sitter der bak din anonyme konto og overvåker et menneske som bare gjør jobben sin. Æsj!

 7. Tine skriver:

  Jeg er meget skeptisk til at det skal reklameres for noe som det er dokumentert og forsket på at ikke har effekt.
  Men, jeg blir dog mer provosert av å lese kommentarfeltet og hvordan folk ordlegger seg. Det er helt greit å ha en annen mening, og ikke ha tro på produktet (meg selv inkludert) Men jeg syns det er unødvendig å kommentere ufint av den grunn! Vær nå i det minste saklig om en må ytre sine meninger!
  Jeg syns det er flott at du er fornøyd med produktet, og at det gir resultater hos deg
  Ha en super dag, Kristina! ❤️

 8. Camilla skriver:

  For noen smakløse kommentarer her… Herlighet.. Blir oppgitt! Håper du ikke lar de gå inn på deg❤️. Har alltid likt deg og bloggen din så godt. Stå på! Håper du og dine får en fin førjulstid.

 9. Henriette skriver:

  Jeg bruker det, og jeg har merket forandring på huden. Så de som ikke vil tro på det får la være å tro og bruke det da. Men jeg har se effekten selv. Og jeg er fornøyd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *