MIN SPAGETTI BOLOGNESE

Spagetti bolognese er en skikkelig favoritt her hjemme. Jeg elsker jo alt av pasta, så jeg gleder meg alltid til dette står på middagsmenyen! Bolognese finnes det utallige oppskrifter på, noen avanserte og noen mindre avanserte. Min oppskrift går definitivt under sistnevnte, hehe. Men den er supergod, og faller i smak hos både store og små! Og med tanke på at jeg får spørsmål hver eneste gang om oppskrift når jeg legger ut bilde av bolognesen på ig-story, tenkte jeg å dele med dere. En rask, god og enkel hverdagsmiddag! ☺️

TIL TO-TRE PERSONER TRENGER DU:

en pakke karbonadedeig – en gul løk – 2 ss tomatpure – en boks hermetiske tomater – 1 dl kjøttbuljong – 0,5 ts sukker – 3 hvitløksfedd – salt og pepper – olivenolje – fersk spagetti – salat – ost

SLIK GJØR DU:

Ha litt olje i en stekepanne, som du surrer finhakket løk og karbonadedeig i. Ha så i alle ingrediensene, kok opp og la bolognesen småkoke i et godt kvarter. I mens kan du koke spagettien, kutte opp en frisk salat og raspe ost. Rett før kjøttsausen er ferdig, smaker du til med salt og pepper. Server, og nyt rykende varmt!

HÅPER DET SMAKER 🍝

Jeg vil virkelig anbefale å kjøpe fersk spagetti til denne middagen, det gjør retten så utrolig mange hakk bedre spør du meg. Raspet ost og en grønn salat er jeg også veldig glad å ha ved siden av! Håper det smaker ❤️

9 kommentarer på “MIN SPAGETTI BOLOGNESE

  1. Nina skriver:

    Pasta er jo såå digg og lettvint i en travel hverdag, men nå har jeg derimot gått litt lei av min versjon så denne skal jeg definitivt teste ut! Takk for oppskrift
    Et lite tips fra meg (for den som liker det), hvitløksbrød ved siden av! Den aller beste er den fra First Price syns jeg

Comments are closed.