EN LITEN MAKEOVER PÅ SOVEROMMET

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset. 


KALDE HØSTNETTER I NYTT SENGETØY

SENGETØY HER

Finnes det noe diggere å innta et iskaldt soverom på kvelden, og krype ned i nyvasket, mykt sengetøy? Jeg blir varm i hele kroppen av bare tanken, fordi det er en av de absolutt beste følelsene jeg vet om. Faktisk er jeg så glad i nyvasket sengetøy at jeg gjerne kunne vasket det annen hver dag, men jeg klarer heldigvis å stagge meg til en gang i uka. Og den kvelden, da gleder jeg meg alltid ekstra mye til å legge meg… ❤️

HØYKVALITETS ØKOLOGISK BOMULL

Kremmerhuset har nettopp lansert en helt fantastisk kolleksjon med sengesett, i 100% økologisk bomull, som er helt nydelig å sove i. Jeg har valgt en lun grønnfarge på både sengesett og hotellputer som heter julia grønn, den er så fin! Så har jeg kombinert to ekstra puter fra sengesett Celine i fargen grønn. Syns det var så fint sammen! Dette med sengesett er noe dere garantert vet at jeg elsker å kjøpe nytt av ett par ganger i året, for nytt sengesett må uten tvil være den enkleste og raskeste måten å fornye soverommet på. Det er så gøy med en forandring i blant, og på nettopp soverommet er det altså ikke mye som skal til.

Kremmerhuset har nå 50% på alle sengesett for alle medlemmer, både i nettbutikk og i butikk. Så her har du en god mulighet til å gjøre et aldri så lite kupp. Dette er jo også et perfekt julegavetips, nytt sengesett er noe jeg vil tro alle blir glad for! Ikke sant? ☺️ PS! Sengesettet kommer kun til enkeltdyner, på bildene er dynene brettet på langs – det er altså ikke dobbeldyner.

Asjett HER / Kopp HER / Juleskjeer HER

Så måtte jeg selvfølgelig snike med litt jul også, hehe. Altså, er ikke disse juleskjeene det fineste du noen gang har sett? De er så julete og fine at jeg har ikke ord! De kommer i en søt gavepakke som inneholder fire juleskjeer, hvor alle har forskjellige juleanheng. Elsker de! Og det er jeg tydeligvis ikke alene om, for disse er utsolgt på nett – men fortsett på lager i enkelte butikker. Og juleservicet, da! Noe så koselig. Gleder meg skikkelig til å dekke opp til julefrokost her hjemme med dette nydelige settet.. Nå er det heldigvis ikke lenge igjen til vi kan begynne å pynte, og det gleder jeg meg så til! ✨🎅🏼

NYT SØNDAGEN, GODTFOLK! ❤️

16 kommentarer på “EN LITEN MAKEOVER PÅ SOVEROMMET

 1. Milena skriver:

  Hei! Så i et tidligere innlegg at dere har sofaen Söderhamn fra IKEA. Ser dere har svarte bein på sofaen. Er disse kjøpt på IKEA, eller et annet sted?☺️

 2. Jorunn skriver:

  Halvparten av innleggene dine er reklame, hvis man scroller ned. Skjønner du må ha inntekt, men synes det er synd når bloggen blir så «kjøpt og betalt»..

 3. Oda skriver:

  Hei Kristina!
  Så veldig fint rom! 😀 Siden du er juledronning, så lurte jeg på om du kunne tipse litt om hvor man finner de fineste julestrømpene? Jeg har lett og lett, men finner ingen som er av interesse..
  Gleder meg til du tar oss inn i ditt juleeventyr!

 4. Thea skriver:

  Er sengesettet du har på til dobbeltdyne, eller ligger de bare på tvers? Jeg finner nemlig ingen til dobbeltdyne på nettsiden til Kremmerhuset.

 5. Mariann skriver:

  Selges sengesettet kun med dynetrekk eller er det pute- og dynetrekk i samme pakke? Synes nettsiden kan være litt misvisende siden strl på dynetrekket står men ikke på putetrekket..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *