JULEGAVEN JEG GIR HVERT ÅR

Annonse i samarbeid med fotoknudsen.


Det finnes en type julegave jeg er sikker på at ingen går lei av. Og en type gave jeg er sikker på at alle blir glad for. En gave som treffer rett i hjertet, og som mottakeren får glede av år etter år. Jeg snakker selvfølgelig om en personlig julegave, som jeg har gitt til forskjellige familiemedlemmer hele fem år på rad. Den fineste julegaven man kan gi til noen man er glad i en i mine øyne en fotobok fylt til randen av gode minner, øyeblikk man ikke vil glemme og små, koselige notater ved siden av bildene.

JULEGAVEN SOM FORTSETTER Å GI 🎁

I år som i fjor og året før der igjen, har jeg laget fotobok hos fotoknudsen.no. Det er en skikkelig god følelse å gi bort en julegave man virkelig har lagt hjertet og masse omtanke i, men det er også en god følelse å faktisk ta vare på alle de fine bildene jeg har tatt. Jeg er en av de som ikke bare vil ha de liggende på iphonen, det å få de ned i et album er så utrolig mye mer hyggelig! Mine fotobøker blar jeg titt og stadig gjennom, jeg blir rett og slett glad i hjertet av det ❤️ Huskere dere i fjor, når jeg lagte «vårt første år» fotoboken til kjæresten min? Dette året ble «vårt andre år» til og jeg tenker å fortsette med dette hvert eneste år fremover. Så koselig å få alle de fine minnene våre ned på papir!

Det å lage og gi bort personlige julegaver er virkelig så utrolig hyggelig og jeg ønsker å inspirere dere til å gjøre det samme. De fleste av oss er så heldige at vi har alt vi trenger og enda litt til, så det er ofte vanskelig å komme på hva man faktisk ønsker seg til jul. Men det å gi bort en personlig julegave er virkelig en sikker vinner, uansett! Jeg har laget fotobok til mine foreldre også flere ganger, fra familieferier vi har hatt sammen og de har blitt så glade. Papsen blar ofte gjennom bøkene jeg har laget, og det gjør meg så glad. Nei, en slik julegave er virkelig en gave som aldri slutter å gi.. 🎁

EN HERLIG RABATT TIL DEG

I tillegg til fotobok, må jeg tipse om en annen slager vi har laget i julegave dette året. Fotokalender, som er perfekt å gi til f.eks foreldre og besteforeldre. Legg til familiens bursdager og andre viktige merkedager i kalenderen, samt dine egne fine bilder. Et lite tips her: oppgrader til ekstra matt papir på kalenderen, det blir finest syns jeg! Julekortene har vi også allerede laget hos fotoknudsen, og jeg gleder meg så til å dele disse ut. Alle disse julegavene kan du selv velge hvordan du vil lage, enten du er på farten eller vil kose deg litt ekstra med det hjemme. Du kan lage julegavene dine på fotoknudsen sin nettside, eller laste den den supersmarte mobilappen. Hva enn du foretekker, begge deler er enkelt og lett å forstå seg på.

Så, til gladnyheten! I år som i fjor og året før der igjen, får dere en fin rabatt hos fotoknudsen på personlige julegaver. Rabattkoden KRISTINA gir 40% på kalender og julekort, og 30% rabatt på resten av julegavene til fotoknudsen. Den varer fra i dag, til og med 22.11.2020! 🎅🏼✨

18 kommentarer på “JULEGAVEN JEG GIR HVERT ÅR

Comments are closed.