GLEDEN AV Å VÆRE HJEMME

I denne spesielle tiden kjenner jeg ekstra på at jeg er glad for at jeg alltid har kost meg så hjemme. ❤️ For meg trenger det nødvendigvis ikke skje så mye, og slik har jeg alltid vært. Hverdagslykke i min verden er uten tvil gode middager man lager selv, tid sammen i eget hjem, gode samtaler og filmkvelder under pledd i sofakroken. Det er slik jeg liker å ha hverdagen min og jeg storkoser meg med det. Og det er ingen tvil om at det kommer godt med i disse dager hvor man nettopp skal være mest mulig hjemme.

Dette med å tilbringe mye tid i eget er virkelig så hyggelig som man selv gjør det til. Og er du en av de som blir rastløs og stresset av å være for mye i eget hjem, hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av kveldene og dagene for å gjøre ting litt mer koselig? Planlegg filmkveld med kjæresten, bruk naturen og gå friske turer ute, bak rundstykker for ekstra god kveldsmat, bruk tiden til å organisere og gjøre det ryddig hjemme, sorter i skuffer å skap, finn frem de gode gamle brettspillene, prøv deg på nye middagsoppskrifter og overrask barna med kinokveld i sofakroken. Det er virkelig ikke så mye som skal til for å gjøre den nye hverdagen vi nå er i hakket mer hyggelig. Jeg elsker å være hjemme, jeg! Så for meg er det ikke store forskjellen, og der er jeg heldig.

HELGEN SOM GIKK

Helgen som var har virkelig vært helt nydelig, og jeg har kost meg maks! Fredag hadde jeg og kjæresten datenight her hjemme, med reker til kvelds og seriemaraton helt til det var sengetid. Slike kvelder er bare det beste! Lørdag var vi ute på tur i skogen, hadde med oss kakao i sekken og grillet pølser på bål. Så lagte vi hamburger med søtpotetfries til middag, før kjæresten fikk besøk av gutta og jeg hadde en skikkelig spakveld for meg selv. Så deilig! Og søndag satt vi i gang med og gjorde ferdig vår nye bod på baksiden av huset. Snakk om å være effektive, hehe. Vi isolerte, platet og snekret opp hyller, og jeg var faktisk med på absolutt alt. Fordelen med å ha en byggmester til kjæreste er at man lærer seg ting selv også, hehe. Vi rakk akkurat å sette inn både hagespill, solsenger, uteputer, palmer og blomsterpotter før det ble mørkt, og det var så deilig å få et sånt rom med skikkelig system. Det gleder ryddesjela mi! Og utrolig nok er Preben like glad i system og orden som det jeg er, så der er jeg evig takknemlig. snakk om å vinne i kjærestelotteriet, si! 😂🙋🏽‍♀️

NY UKE – GLEDER MEG!

Her startet jeg mandagen 06.00, fikk tømt mailboksen og jobbet i ett par timer, før det var inn på treningsrommet for å kickstarte uken med enda en treningsøkt. Helt herlig start på morgenen! Planen for mandagen er å jobbe noen effektive timer til hjemme, før det blir koselig middag med mine to favoritter og hygge resten av denne dagen. Denne uken blir fin, det er jeg sikker på! Stor mandagsklem til dere alle.❤️

19 kommentarer på “GLEDEN AV Å VÆRE HJEMME

 1. Tone R skriver:

  For et flott og viktig innlegg! Du setter ord på det som er så viktig når vi er inne ondene pandemien. Lag din egen lykke! 🙂 det trenger ikke koste mye, hverdagslykke er det du skriver om. Takk for at du deler din positivitet og kreativitet! 🙂

 2. Lyv skriver:

  Ettersom Preben har et barn fra før, kunne du vise hvordan barnerommet ser ut? Kunne gjerne tenkt litt tips til oppbevaring f.eks, og det ser jeg for meg du har der også

 3. Anett skriver:

  Høres veldig koselig ut!! Har du en god rundstykkeoppskrift å dele? Kos deg videre i ditt utrolig vakre hjem <3

 4. christine skriver:

  Hei Kristina! Gleder meg masse til desember og ditt juleunivers 🙂 Ønsker bare å gi en liten oppfordring nå som det nærmer seg julebonanza: De aller fleste skal sikkert kjøpe gavelapper og julepostkort for å markere gaver eller gi julehilsen til sine nære og kjære. Jeg håper så sterkt at du kan oppfordre andre til å kjøpe gavelapper og/eller postkort fra veldedige organisasjoner / hjelpe organisasjoner. De er kanskje ikke «stilriktige», men så utrolig koselig det kan være når de som mottar gavene sine ser at det er kjøpt fra dyrebeskyttelsen, kreftforeningen, unicef, frelsesarmeen/kirkens bymisjon og lignende. 🙂

Comments are closed.