20% RABATT HOS NAKD

Annonse i samarbeid med Nakd.


Nå får mine lesere 20% rabatt på hele nettbutikken Nakd.com ved bruk av rabattkoden Andersen20. Koden varer en uke, altså frem til førstkommende søndag. Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur. Så her kommer noen av mine favoritter til både høst og vinter! 😄 Og er det en ting jeg mener du absolutt må bestille hjem, så er det den nederste parkasen…. Herregud for en jakke!! ❤️

Genser her.

Superfin strikkegenser som ikke er for tjukk i stoffet, men likevel holder deg varm og god. Den er høy på halsen som er noe jeg eeelsker. Jeg har størrelse medium i denne genseren, men angrer på at jeg ikke tok large. Så, vipper du mellom to størrelser, gå gjerne opp en size på denne.

Skjerf her.

Jeg kan ikke få skrytt nok av de fantastisk fine skjerfene Nakd selger! De er i akkurat like god kvalitet som de svindyre merkene jeg har fra før av, og minst like fine. Et aldri så lite tips fra meg!

Genser her.

Basicgensere som dette får jeg aldri nok av, jeg bruker de til absolutt alt. Og denne er ekstra fin med de litt puffy ermene, elsk! Jeg har medium i min, den er normal i størrelsen.

Genser her.

Denne har jeg siklet på i flere uker, og endeliiig fikk jeg den i størrelsen min. Helt nydelig strikkegenser med fine skulderdetaljer. Jeg har størrelse medium/large.

Sko her.

Er det noe jeg er storfan av i tiden fremover, så er det uten tvil ankelboots med litt høyde på hælen. Og disse er helt nydelige! Skikkelig gode på foten, og helt normale i størrelsen.

Skjerf her.

Enda et favorittskjerf! Hvor fint er ikke dette?

Parkas her.

Med hånda på hjertet: årets med komfortable og freshe parkas. Herregud, jeg hoppet i taket av glede når denne kom i posten og passet perfekt! Endelig en boblejakke som man ikke føler seg som en vandrende bompibjørn i, denne er nemlig slank i modellen og ikke så ekstremt puffy som jeg føler de fleste slike bobleparkaser er. Nei, denne håper jeg varer evig, hehe. Jakken er oversized, og jeg har størrelse 36.

7 kommentarer på “20% RABATT HOS NAKD

  1. Siv skriver:

    Har du link til Teddyjakka du viste på Instagram? Og lurer på hvilken størrelse jeg skal bestille? Bruker 36/38 og noen ganger 40. Liker at den er litt romslig så jeg får et ekstra plagg under.

  2. Marthe skriver:

    Kan vel ikke helt sammenligne «dyre» ullskjerf med skjerf i polyester og akryl? Funksjonen blir jo heelt forskjellig. For all del, kanskje man ikke kan si så mye på kvalitetsforskjell, der er jeg ingen ekspert, men ull er vel uansett et mer delikat materiale som man må være mer forsiktig med?

    Sorry hvis jeg kom veldig med pekefingeren her, men følte bare det ble så feil å sammenligne, hehe.
    Håper uansett du har en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *