UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor ofte spiser du snop?

Det varierer noe helt ekstremt. Jeg prøver å holde sånt til helgene, men det blir dessverre ofte at jeg skeier ut i hverdagen også. Dette er noe jeg virkelig vil slutte med, fordi jeg syns enkelte ting er ekstra hyggelig å holde til helgene – så blir de kveldene litt ekstra spesielle. Jeg og kjæresten kunne tatt gull i kosekvelder, det er jeg bombesikker på….😂

Kommer det julefilm anbefalinger i år?

Selvfølgelig! Ingen desember uten. Har dere forresten noen gode (gjerne nye) julefilmer å dele med meg?

Har du vurdert å starte med youtube?

Jeg har en egen youtube-kanal, men har aldri vært noen youtuber altså. Syns det har vært veldig gøy de gangene jeg har filmet, men føler vel egentlig den tid er forbi for min del. Blogg, instagram og snapchat holder i massevis for meg, og skal jeg først dele video – så syns jeg igtv er veldig gøy.

Hvor mye bruker dere på mat i måneden?

Vi har felleskort som vi setter inn 10.000 kroner på i måneden. Så dette går til mat, og andre aktiviteter som skjer utenfor hjemmet som restaurantbesøk, kino, bowling og slike ting. Føler matbudsjettet vårt er hakket for høyt altså, men vi drikker sjeldent alkohol noen av oss og er ellers veldig fornuftige – så jeg tenker det får gå greit likevel.

Hvilken pulsklokke har du?

Klokken er fra Fitbit, men hva modellen heter aner jeg ikke. Kjøpte den utlukkende for å telle skritt, og den jobben løser den supert! Hehe.

Kan du vise det nye matsystemet ditt? Goals!

JA, gjett om da! Jeg gleder meg så til å vise dere livets kjøkkenskap, hehe. Skal bare få de siste boksene på plass, så kommer det selvfølgelig bildedryss. Jeg elsker virkelig rydding og organisering så mye at det går nesten rundt for meg, og jeg er så glad jeg kan inkludere det litt i arbeidshverdagen min også. Akkurat nå ser jeg for meg at drømmejobben min må være å få organisere andre sitt hjem, det hadde vært så fantastisk gøy! Liten drøm i magen der, ja!

Har du faste rutiner i hverdagen?

Jepp. Jeg er et rutinemenneske uten like og er helt avhengig av rutiner med den jobben jeg har. Når man har hjemmekontor tror jeg det er ekstremt viktig å være streng med seg selv, ha faste tider man står opp og prøve å ha en plan for når man skal avslutte hver eneste dag. Rutiner er noe jeg virkelig elsker.

Har du begynt på julegavene?

Om jeg har begynt? Jeg er ferdig, haha! Ble ferdig med de siste to gavene i går, og koste meg i går kveld med å pakke inn alle sammen. Målet er alltid å bli ferdig før første desember er her, jeg syns det er så kaotisk i butikkene da og jeg ønsker virkelig en julemåned uten stress, jag og mas. Selv om jeg alltid handler noen ekstra små-julegaver også i desember, da ❤️ Det er jo så koselig å traske rundt i julegatene med en kopp kakao i hånden og fohåpentligvis snø som daler ned.

31 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. HBB skriver:

  Imponerende at du allerede er ferdig med julegavene, selv om du er over snittet glad i jula! Hvordan går du fram for å finne den perfekte gaven til de som har alt, og ikke ønsker seg noe? Jeg vil så gjerne gi noe som betyr noe, og som mottakeren vil sette ordentlig pris på. Men synes det i noen tilfeller kan være vanskelig, uansett hvor mye hjernen vris. Tips mottas med stor takk!

 2. Lillian skriver:

  Fritt fram for å komme og organisere alt her hjemme altså! Kan til og med stille opp på film, så mye ønsker jeg et godt og velfungerende system

 3. Astrid skriver:

  Anbefaler The Home Edit på nettflix og instagram. De er helt rå på organisering så tenker det kan være noe for deg 🙂

 4. Anonym skriver:

  Så fine svar og all ære for at du allerede er i havn med gavene Kunne du kanskje laget ett innlegg med tips til hva man kan kjøpe og hva du selv ønsker deg?

 5. Rebecca skriver:

  Du må se høytidlig din på netflix (holidate)! Ikke en typisk julefilm, men en gøy romantisk komedie

 6. Oda skriver:

  Julefilmer? My time to shine! ✨ Neida Bare ekstrem juleentusiast her. Med forbehold om at de fleste av disse ikke er nye, er disse mine favoritter:
  – Joyeux Nöel: nydelig film om en julaften i skyttergravene under første verdenskrig der soldatene spontant legger ned våpnene for én kveld og ender opp med å feire sammen. SÅ fin. Gråter hver gang.
  – Notting Hill, Love Actually og The Holiday: need I say more? Samme gjelder selvfølgelig Tre Nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen.
  – Med Grimm og Gru: «rockemusikal» fra 70-tallet som går på NRK hvert år i jula, nydelig musikk og søt handling, oppvokst med denne!

  Av de reelt nyere filmene så jeg «Let It Snow» på Netflix i fjor. Den har fått dårlige kritikker, men jeg syns den var supersøt og absolutt verdt å se. Ellers har jeg faktisk ikke sett Last Christmas (med Emilia Clarke) som kom ut i fjor, men den er på to watch-lista Samme med The Spirit of Christmas!

  • Kristina Andersen skriver:

   Såå herlig med masse tips Oda!! Har tatt bilder av kommentaren din og skal uten tvil sjekke ut de jeg ikke har sett fra før. Joyeux Nöel hørtes jo helt nydelig ut av beskrivelsen din <33 Og The Holiday og Love Actually ELSKER jeg, må sees hvert eneste år <3

 7. Linda skriver:

  Hei!
  Du som er så flink til alt du gjør – du kan jo lage noen små videosnutter av organisering – og kanskje noen vasketips også? Det ser ut som du har et strøkent hjem, og tips til hvilke vaskemidler og kluter du bruker på forskjellige overflater kan jo også komme godt med 🙂 Du er jo like god som hun Synnøve med sitt eget ryddeprogram 😀

 8. Maria skriver:

  Jeg er også keen på å bli ferdig med alle gavene tidlig, men er så vanskelig å kjøpe når ingen ønsker seg noe Kan du komme med tips, til kjæreste, søster, mamma osv?

 9. Mia skriver:

  Så utrolig deilig å være ferdig med julegavene. Da får man jo faktisk tid til å nye det og ikke stresse✨ men jeg lurer på hvordan det da funker med bytting og slikt hvis det skulle vært feil størrelse eks. Får du forlenget byttelapp? Takk for svar ❤️ gleder meg til juleoppdateringene dine

 10. Jeanett skriver:

  Det er bare å komme og organisere hos meg! ‍♀️ jeg har to små barn, så selv om jeg gjerne vil… strekker ikke alltid tiden til

 11. Astrid Reidun skriver:

  Hei. Så flaggermusen. Veldig kjekt, er også veldig glad i dyr. Men er så redd det blir en til pandemi.. Pass på!

Comments are closed.