UKENS MATHANDEL

Denne uken startet med den faste turen på butikken for å ukeshandle. Det er så deilig å få det unnagjort på mandager! Alle middager frem til helgen er planlagt og handlet inn, så jeg håper jeg for en gangs skyld klarer å unngå matbutikker igjen før fredag. Jeg har nemlig en merkelig tendens til å havne der både en og to dager ekstra likevel..

UKENS MIDDAGSMENY

Mandag: spicy wok med ris.
Tirsdag: søtpotet- og gulrotsuppe.
Onsdag: fiskeboller i hvit saus.
Torsdag: kjøttkaker i brun saus.

KLAR FOR EN NY UKE

Ellers ble det påfyll av pålegg, melk, brus, brød, snacks og slike ting som er kjekt å ha. Og de pastagreiene i bakgrunnen der aner jeg forøvrig ikke hvorfor jeg dro med meg, men de var både på tilbud og så gode ut – så da ble det sånn! 😂 Noen tips til hva de brukes til? Eller kanskje de bare spises som de er? Jeg prøver også å være flink til å starte alle dager med smoothies for tiden, så da ryker det fort mye grønnsaker og skyr med. Ellers er eggsalat med reker en favoritt om dagen, samt grønnsaker med dipp og jalapeno smøreost på knekkebrød med masseeeee paprika og agurk. Mums!!

32 kommentarer på “UKENS MATHANDEL

 1. Tone R skriver:

  Inspirerende innlegg! 😀 Tipp topp med middagstips! 🙂 Deilig å gjøre storhandel. Jeg prøver også på det, men ikke alltid jeg klarer… ofte fordi jeg ønsker noe annet til middag enn det som står på planen..

 2. Anett skriver:

  ååååå, fiskeboller i hvit saus… barndomsminner – det skal jeg garantert lage denne uka…spørs om mann og barn er like begeistret 🙂

 3. Marie skriver:

  Hei! Jeg har et spørsmål som ikke er relatert til dette innlegget; er du fornøyd med gulvet på treningsrommet? Er det hardt og stabilt nok til å for eksempel ta ta knebøy uten at du føler at du «vakler» på gulvet? Hadde satt stor pris på svar 🙂 mvh fast leser

 4. Mia skriver:

  Nå skal jeg gi deg den beste oppskiften på de pastagreiene du kjøpte, lov meg at du prøver 🙂
  1 gul løk
  1-2 fedd hvitløk
  Sopp
  Spinat
  Matfløte
  1 buljgjong (kjøtt/kylling/grønnsak)
  Parmesan
  1 pk med torteninipastaen
  Krydder (chilli, salt, pepper og annet krydder du liker)
  Kutt løk og hvitløk, stek i olje, tilsett en spiseskje med smør og stek sopp og spinat. Tilsett en boks med matfløte og buljgong og la det putre litt. Sett på pastaen, men ikke kok for lenge da de skal blandes med sausen. Tilsett parmesan i sausen etter eget ønsket. Bland tortenini med sausen, og du har verdens beste pastarett <3 kan serveres med hvitløksbaguetter.
  Stor klem

 5. Goda skriver:

  Hei! Har en utrolig god oppskrift for pasta du he kjøpt!
  Varm opp en stekepanne med olje, stek skivet sjampinjong til den er gyllen. Tilsett løk og hvitløk, og la det steke til løken er blank. Ha i kremfløte og hønsebuljong, la det hele småkoke i 5–10 minutter. Riv sitronskall på den fineste delen av rivjernet (bare det gule). Smak til med salt, pepper og revet sitronskall. Vend inn vårløk rett før servering.
  Server sammen med ruccola og tomat salat.
  Posten koker du bare vanlig i lettsaltet vann. Utrolig godt!

  Ha en fin mandags kveld ☺️

 6. Charlotte skriver:

  Ingen skam å kjøpe First Price da. Ser hvordan du har plassert alt riktig med logoen opp unntatt gulrøttene. 🙂 .

 7. Tori skriver:

  Hekta på tortelloni fortia, så digg! Kan jo spises til lunsj eller kvelds, trenger ikke brukes til middag. Spiser de ofte bare som de er med ketsjup eller så koker jeg de litt sammen med havrefløte og pesto, og spiser sammen med ruccula/spinat om jeg har. Kan jo bruke kylling, spekeskinke etc. som en vil ha litt mer mat. Enkelt og greit.

 8. Silje skriver:

  Prøv dette med pastaen med basilikum; kok opp pasta, og bland deretter med plommetomater, mozzarella, spekeskinke, ruccola og pinjekjerner! Lover, du vil ikke angre:D

 9. Linn skriver:

  Åh, takk for mange gode tips og inspirasjon! Elsker disse innleggene Jeg er så matlei for tida, men nå fikk jeg et par nye ideer

 10. Julia skriver:

  De «pastagreiene» er knallgode! Fast middag hos oss når det må gå skikkelig kjapt. Favoritten hos oss: Kok de få minuttene det står og ha oppå pesto/cherrytomater/fetaost og evt annet stæsj du liker. Mums!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *