SNIKKSNAKK, JENTEKVELD OG HELG

KOSELIGE HØSTKVELDER

Dette har vært en SÅ fin uke, med masse spennende jobb, jentekvelder og selvfølgelig tid sammen med kjæresten min ❤️ Regnet har stort sett plasket ned her hver eneste dag, men det gjør meg faktisk ingenting – jeg blir så ekstremt mye mer produktiv og fokusert når det regner. Er det flere som kan kjenne seg igjen? Når været er så dritt og grått ute, så frister det lite å ut og man roer seg kanskje litt mer ned. Syns det er så koselig, jeg! Selv om jeg elsker soldager også, det betyr jo en fin tur i frisk luft hver eneste dag og det er noe jeg setter skikkelig stor pris på i hverdagen. Uansett så er høsten så fin, og uten tvil min favoritt årstid.

JENTEKVELD OG ENDELIG HELG

På onsdag hadde jeg besøk av Line og Celina her hjemme, og herrefred så glad jeg er i de to! Gleder meg alltid til disse jentekveldene vi er så flinke til å prioritere, og vi kunne seriøst mast hull i hodet på hverandre i et helt døgn om vi fikk muligheten.. Haha! Nå skal jeg ha ett par timer til med hjemmekontor, før det er tid for helg sammen med mine to favoritter. Det skal bli deilig, det! Og i morgen kommer det to skjønne snupper på besøk her, da skal vi feire Halloween så godt det lar seg gjøre med skumle muffins, popcorn og godis. Gleder meg! Hva er dine planer for helgen? ❤️

18 kommentarer på “SNIKKSNAKK, JENTEKVELD OG HELG

 1. Amalie skriver:

  Så nydelige bilder!

  Lurer på hvor det fine juleinnpakningspapiret du viste på Instastory for noen dager siden er fra? Det var så fint!

 2. Therese skriver:

  Hei! Er det slik at du aldri kommer til å vise frem den lille snuppa du er stemor til her på bloggen? Det hadde vært så hyggelig å fått sett mere av familielivet deres her inne og

  • LH skriver:

   Helt ærlig så har jeg null behov for å ta del i familielivet til Kristina (med all respekt til deg og dine, Kristina, hehe).. Du må huske på at bonus-barnet til Kristina har to foreldre som skal samarbeide om oppdragelse og det som er, jobben til Kristina bør ikke være en av tingene de må samarbeide om. Hadde jeg hatt et barn som fikk en offentlig bonusmor, ville jeg virkelig satt pris på at mitt barns privatliv ble vernet om 🙂

 3. Tone R skriver:

  Koselig innlegg. Det er ekstra koselig å kose seg inne når regnet plasker ned ute 🙂 Høres ut som du har hatt en super uke! Jeg elsker høsten, tenne i peisen, masse levende lys, gode varme gryter eller supper:) God helg Kristina!

 4. Lena skriver:

  Hei Kristina!
  Vi skal legge nytt gulv i huset, og vi er på jakt etter noe fint.. Syns dere har veldig fint gulv i stuen. Er det parkett eller laminat? Og hva heter typen, eventuelt fargen?

  Ha en fin helg!

 5. Jenni skriver:

  Hjemmet deres er så vakkert at jeg har ikke ord og du er bare rå på interiør og å gjøre det koselig. Er sikker på dere hadde en fin Halloweenfeiring hjemme i år, litt rart å ikke få små forventningsfulle barn på døren. Håper helgen deres har vært fin og ser frem til se inspirerende juleinnlegg her inne om ikke lenge. Fin uke ønskes deg. Klem Jenni

 6. Hilde K. Moen skriver:

  Nydelig stue med fine farger. Har akkurat hentet fargekart for å male min stue.
  Hva heter fargen du har brukt?

 7. Hilde K. Moen skriver:

  Hei nydelige farger i stuen din. Har akkurat hentet fargekart for å finne farge til min stue. Lurer på hva fargen i din stue heter. Likte den veldig godt.

 8. Mari skriver:

  Så kjekt å ukeshandle:) men det blir forandret av meg tipp å ofte før hos meg fordi andre ting fristet men d har jeg sluttet med. Den pastaen er nydelig:) den er fersk så den passer godt å spise tidlig i uka med grillet kylling eller god laks til for eks:)+ pesto å noe grønt kanskje?:) den er sikkert god som lunsj og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *