BORDEKKING TIL JUL

Annonse i samarbeid med Kremmerhuset.


Er det en ting jeg har lært meg gjennom årene som har gått, så er det at skal man ha den fineste julepynten – må man være tidlig ute. Det nytter ikke saumfare butikkene dagen før første desember, for da har dessverre gribber som meg vært der og nappet med seg alt det beste for lengst…. Haha! Kremmerhuset har alltid vært min favorittbutikk når det kommer til julepynt, de har så mye fint at jeg sliter med å stagge meg og vil helst ha absolutt…. alt! Herrejemeni sier jeg bare, hvor skal dette ende? Flaks for meg at jeg har et stort hus, for her er det plass til masseeeee! 😂

SLIK BLIR VÅRT JULEBORD

SPISEBRIKKE HER & GIRLANDER HER

Akkurat slik blir vårt julebord, dette dekket jeg opp i går og syns det var så koselig at det skal få stå ut dagen i dag også. Jeg elsker å dekke langbord med girlander, disse er med snø og kongler på – så fantastisk fine at jeg har ikke ord! Og for vårt bord som er ganske langt, kjøpte jeg fire stk for å fylle hele bordet. Nettopp girlander fikk jeg kun tak i én av i fjor, så i år var jeg heldigvis tidlig ute og lærte av mine feil. Disse skal vi ha i mange år fremover, slike ting er så tidløst og julete nydelig at det kan brukes igjen og igjen.

VINGLASS HER & VANNGLASS HER

Disse fine vin- og vannglassene har jeg siklet på siden det kom i butikk, og endelig er det vårt! Vi har til ti personer, slik at vi kan invitere til middag og ha samme til alle. Det har jeg savnet, men det er slike ting som kommer litt etter litt når man nettopp har kjøpt nytt hjem sammen. Det fine gullbestikket har vi til åtte personer, så jeg tenkte å sette opp to til sett på ønskelisten min, så har vi fulltallig der også. Dette er forresten på tilbud til 99,- akkurat nå, for alle som er medlem av Kremmerhuset sin kundeklubb.

MIDDAGSTALLERKEN HER / LITEN TALLERKEN HER

Dette servicet er altså så magisk fint i den nydeligste grønnfargen jeg noen gang har sett. Endelig noe annet enn hvite tallerkner, det var så mye mer koselig å dekke opp med noe som har litt farge i seg! Disse tåler forresten både mikrobølgeovn, ovn og oppvaskmaskin. Linservietter med serviettring i gull får også plass på årets julebord, og jeg gleder meg så til jeg kan dekke dette på vår første julaften sammen. Og med det mener jeg at alle kommer hjem til oss, både svigers og min familie! Herregud, det kommer til å bli den beste julaften jeg noen gang har hatt. ❤️

HO-HO-HO ✨

Ellers har jeg valgt å style bordet med telysestaker, de glitrer så fint og er bare så utrolig koselige! Noen julekuler fra Kremmerhuset har jeg også lagt over girlanderen, det må til når man skal dekke et ekte julebord. Så nå er jeg spent! Hva syns dere? Jeg er såå fornøyd! Og teller virkelig ned dagene til jeg kan dekke julebord og pynte til jul, sånn på ekte…..❤️ Og en ting til! Alt jeg har dekket bordet vårt med finner du på samlesiden min. Klem fra meg!

45 kommentarer på “BORDEKKING TIL JUL

 1. Tone R skriver:

  Dette var bare rå-lekkert!! 😀 du har virkelig teft for interiør! 🙂 Det er så koselig at du har begynt med litt juletips, gleder meg til masse mer!

 2. Kristine skriver:

  Hvor mange girlandere har du på bordet?☺️ Sjekket nettsiden og det sto den var 7cm høy? Så da må man vel ha en del til bordet? Jeg har det samme ☺️

  • Kathrine skriver:

   Hei. Hva heter dette bordet og hvor får man tak i det? jeg er så kresen på hvordan jeg vil ha det hjemme, og sliter med å finne riktig interiør for meg. Men falt endelig for det perfekte bordet, og det var dette her! Men hva slags bord er det?

 3. Tone skriver:

  Men nå er det jo desverre bare lov med 5 gjester! Uff. Håper det blir lov med flere til jul. Vi pleier å være 13 stk. Hva tenker du om jula og maks 5 gjester?

  • Anita skriver:

   Kristina, Preben og eventuelt barnet går som 1. Foreldrene til Kristina går som 1 siden de bor sammen, svigers går som 1 siden de bor sammen (?) og knollen er 1. Det er lov med flere om gjestene som kommer er i familie og bor sammen. For eksempel kan en familie med to voksne og fire barn komme på besøk til deg. Men du kan ikke invitere seks personer som IKKE har tilhørighet til hverandre.

   • Siri skriver:

    Om alle tenker slik vil nok smitten fortsette å øke.. Du kan ha 5 gjester, altså 5 ulike personer som ikke hører til i samme husstand. Du kan ha besøk av to ulike vennepar, men ikke ett tredje. Men om du inviterer en husstand på feks to voksne og fire barn er det greit.

 4. Marmar skriver:

  Hei, jeg må bare, får helt noia av å se sånt. Kniv og gaffel ligger på feil plass. Kniv ligger alltid under glasset, med skjæresiden inn mot fat. Det skal ligge slik man spiser, uavhengig av om man er skjeivhendt. Dekker man med dobbelt sett bygger man utover. Skal du ha suppeskje, ligger den ved kniven. Bordet var veldig fint ellers, men særlig julete var det ikke for min del.

   • Marmar skriver:

    Åh, hjelpe meg..hva var stygt med kommentaren? Dette er jo sånt som man lærer på barneskolen. Det var dessuten ikke sånn ment, dessuten er det ikke alle som vet hvor skjeer og dobbelt bestikk skal om man dekker med mer. Jeg syns bordet var pent dekket noe jeg skrev. Og jeg skrev også at jeg personlig ikke syns det var særlig julete, det må man ha lov til. Alle må ikke ha din mening. Men som et festbord var det pent. Man kan ikke ta seg nær av konstruktiv kritikk.

  • Carina skriver:

   Hei Marmar, jeg må bare, får helt noia av å se sånt. Du skriver skjeivhendt feil. Det heter keivhendt. Faktisk sier man ikke keivhendt heller lenger, men venstrehendt. Resten av teksten stemmer sikkert sånn ellers, men særlig nødvendig var det ikke for min del.

   • Marmar skriver:

    Kommentaren min vedr dette kom et annet sted. Autokorrekt som skrev. Venstrhendt er også riktig beklager så meget. Nå er det nok ikke kongen som kommer på besøk, men jeg hadde satt pris på å fått vite at jeg gjør noe feil og lært noe nytt i tillegg. Jeg skrev vel ikke kommentaren for din del heller. Og bordet var jo pent dekket så jeg ser ikke helt hvorfor det Er så gale.

 5. Seli skriver:

  Hei, veldig fint bord

  Men jeg så du la ut bildet av skuffen på badet her om dagen på Instagram. Sendte deg melding og lurte på hvor skuffeinndelingen var fra og om du eventuelt har en link??
  Pusser opp badet og jeg finner ikke noe fint.. Den du la ut hadde passet perfekt!!

 6. Iselin skriver:

  Veldig fint <3 Elsker selv kremmerhuset! Syns det er så fint at du legger ut inspirasjon så tidlig! Da har jeg faktisk mulighet til å gå til innkjøp av dette eller noe lignende. Ha en fin dag <3

 7. Christel skriver:

  Så utrolig koselig og fint det varGleder meg til og se når pyntingen til jul virkelig starter her inneKlør i fingrene selv,skulle helst ha pyntet igår.

 8. Trine skriver:

  Takk for inspirasjon, nydelig bord Gleder meg SÅ til masse julestemning her inne, uten tvil den beste årstiden for denne bloggen Må også si jeg blir litt trist av å lese enkelte kommentarer over her, skjønner at det er trist å ikke kunne feire jul med alle de man er glad i, men tenk så heldige vi faktisk er som har så mange å være glad i? Hva med de som sitter alene hver eneste jul? Når folk klager på at de «bare» får invitere 5 gjester hjem til jul så tenker jeg at enkelte folk har det virkelig for godt. Vær heller takknemlig for at man faktisk har hele 5 stk å invitere ❤️

 9. Anett skriver:

  Kjære fine deg, kan du være så snill å komme til meg å dekke bord? Gjerne pynte huset også 🙂 Utrolig flink er du!!

 10. Lisa skriver:

  Hei, kunne du tenkt deg å dele flere rom i huset deres? Vi ser jo ofte stue, kjøkken og soverom. Men huset er jo på 500 kvm. Er det noe du kunne vurdert?

  • Kristina Andersen skriver:

   Alle rommene her er ikke ferdig / gjort noe med, noe som igjen betyr at jeg ikke føler behov for å dele de. Men det er sant det du sier, jeg viser LITE av huset egentlig. Ig story ser dere ofte mer 🙂

 11. Therese skriver:

  Så utrolig fint! 🙂 Elsker juleinspirasjonen din! Men synes det er så vanskelig med mye bordpynt når man i tillegg skal ha mat på bordet. Blir jo ikke plass! Noen tips her?

 12. Gunda skriver:

  Det heter venstrehendt, evt. kje(i)vhendt, uten «s». Ellers er det vel riktig at kniv og gaffel ligger slik venstrehendte bruker dem, på bildet.

  • Martine skriver:

   Det er da IKKE riktig, vet du meg hva. Ta et kjapt googlesøk så ser du at gaffel skal ligge tii venstre og kniv til høyre.

  • Marmar skriver:

   Autokorrekten som skrev for meg, beklager dette. Nei, borddekking har ingenting med hvordan man spiser, høyrehendt eller ei. Det er et fagfelt. Det er bare å Google borddekking.

 13. eli skriver:

  Synes det er så kjekt dersom du begynner med litt juleinspo tidlig <3 jeg bor i ny leilighet og vil gjeeerne ha inspo før jeg selv ønsker å pynte til 1. des 😀

Comments are closed.