KALENDERTIPS TIL MOR

Jeg gleder meg så til jul at jeg sliter med å stagge meg om dagen. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg pyntet hele huset allerede til helgen med juletre og hele pakka. Meeeen, det får vente enda litt til! Det jeg lurer på er om dere syns det er innafor at jeg sniker inn litt julestemning her og der, allerede nå? Det var nemlig en person som etterlyste nettopp julestemning på bloggen min her om dagen, og det var tydeligvis alt jeg trengte! 😂

I dag tenkte jeg å dele tips til julekalender til mor og/eller svigermor. I julen elsker jeg virkelig å gjøre ekstra stas på de rundt meg, og vise hvor stor pris jeg setter på de. Noe av det beste jeg vet er å gjøre andre glad, det er en så fantastisk fin følelse! Og mødre? De kan vi aldri sette nok pris på. Min mamma er helt fantastisk og fortjener hele verden. Det samme er svigermor. Så i år får de hver sin julekalender fra meg. ❤️

KALENDERTIPS
TIL MOR & SVIGERMOR 🎁

Ansiktsmaske, flaxlodd, fotmaske, lakris, kort med fine ord, bodylotion, telys, ullsokker, småsjokolader, en koselig julekopp, konfekt du har laget selv, gavekort på kino sammen, hjemmelaget pose med kakao og marshmallows, strikkeoppskrift, liten vinflaske, lapp med invitasjon til adventsmiddag hjemme hos deg, fremkalle et fint familiebilde og sette i ramme, kryssordblad, duftlys…. og har du barn? Et lite gavekort på at mamsen kan få lov å sitte barnevakt, haha!

Det trenger med andre ord nødvendigvis ikke koste så mye, undersøker du litt i forkant og sjekker litt priser – kan du fint lage en koselig pakkekalender som ikke koster flesk. Det er uansett tanken som teller, så du kan gjøre det så billig eller dyr som du ønsker.

EN GLEDE
ANNENHVER DAG ✨

Jeg gleder meg så til å gi disse bort! Og et lite tips til deg som kanskje har lyst å lage julekalender. Lag 12 pakker, med en gave annenhver dag. Dette syns jeg er helt genialt, så kan man heller kjøpe litt mer ordentlige ting – i steder for at det blir en haug med pakker som fort kan inneholde masse dill. Med tolv pakker får man liksom muligheten til å legge sjela i gavene, og det syns jeg er så hyggelig! Nei, nå må desember snart komme.. Jeg klarer seriøst ikke vente lengre! ❤️

58 kommentarer på “KALENDERTIPS TIL MOR

 1. Stine skriver:

  Takk for tips! Lager kalender selv til storesøsteren min og tenkte å kjøpe en kurv til å ha pakkene i, men de papirposene var jo geniale! Hvor er de fra?:-)

 2. Anna skriver:

  JA TAKK til julestemning på bloggen allerede nå! Gjerne tips av innpakkning av gaver å tips og triks fast leser av bloggen din men i desember er jeg innom her litt for mange ganger i løpet av en dag for å suge inn all julestemningen som du lager til

 3. Pernille skriver:

  Så fine tips! Kan du lage en tilsvarende innlegg om kaldertips til kjæresten? 🙂
  Synes gaver til gutter generelt er vanskelig.

 4. Karoline skriver:

  Så heldig mor og svigermor! Takk for fine tips ❤️ Kan jeg spørre hvor de fine lysene er fra?

 5. Tone R skriver:

  Jeg er helt klar for flere juleinnlegg! 🙂 Jeg må fordele innkjøp over flere lønninger, så jeg har allerede begynt med julekalender og julegaver. Julekalender er så koselig, mine foreldre får hver sin kalender fra Pascal.. mens min samboer og lillebror får hver sin bruskalender. 24 forskjellige brus. 🙂 Gleder meg til å gi bort. 🙂

 6. Ine skriver:

  Kjør julestemning på bloggen!
  Ønsker meg tilsvarende innlegg med tips til julekalender’n til kjæresten!

 7. Rebekka skriver:

  Elsker slike innlegg som jeg kan ta inspirasjon fra til julekalenderen jeg lager til mamma og mine søstre <3 Synes det er greit at slike innlegg kommer litt "tidlig" slik at man slipper unna julestresset i desember, og får gjort alt klart i ro før desember kommer.

  Jeg lurte på hvor gavepostene, kortene og posene til gavene + klistremerket med tall på er fra?
  Stor klem <3

  • Kristina Andersen skriver:

   Enig med deg, Rebekka! Er såå deilig hvis man kan ha det meste ferdig før desember, så kan man nyte julen skikkelig 😀 Posene hadde jeg faktisk fra i fjor, men Kremmerhuset har liknende inne nå. Tall fra Søstrene Grene 🙂

 8. J skriver:

  Sykt koselig! Mamma og jeg skal lage til hverandre i år og ha annenhver dag ekstra koselig blir det siden jeg er hjemme fra studier i hele desember og da kan vi se hverandre pakke opp også har allerede planlagt mye av det som skal i hennes og egenpleie, godis og flaxlodd er jo så koselig å få!

 9. Pia Marie skriver:

  Endelig!! Jeg er akkurat som deg!! Juleradioen har vært på i bilen en uke allerede! Har bare tre julegaver igjen og jeg gleeeeder meg så.
  Jula er herlig!

 10. Maya skriver:

  Ja, takk til litt julestemning innimellom! Det er jo såå koselig med jul og alt som hører med ❤️ Det er også kjempekjekt med både kalendertips og julegavetips. Jeg har planer om å være ferdig med alt av julegaver og pynting innen 1.desember, så da er det supert å få noen tips fra nå av, selv om vi bare er i oktober enda

 11. Tora skriver:

  Så gode kalender ideer Jeg gir en gave for hver adventssøndag, da kan man også gi litt mer ordentlige ting og det er noe å glede seg til hver helg❤️

 12. Hekla skriver:

  I min familie er det vanlig å gi gave hver søndag i advent, sånn det blir 4 gaver i løpet av desember! Ellers lager mamma pepperkakekalender, som både ser fin ut og smaker helt nydelig

 13. Victoria Iselin skriver:

  Altså. Vet ikke om jeg tør å legge igjen den kommentaren her, men… Jeg var FERDIG med pakkekalenderen til både søster og samboeren min…. I midten av sept, haha, jeg orker ikke! Kjekt å være tidlig ute. Litt salg og slikt ikke noe glad i jul, men liker å glede andre

 14. Madeleine skriver:

  Så utrolig fint å gjøre for de man er glad i! Veldig inspirerende! Nå vil jeg også lage kalender til mine foreldre Likte så godt posene du hadde, hvor har du kjøpt de? Er så inspirerende å følge deg og spesielt nå mot jul, du er jo helt rå på jul og pynting generelt!

 15. Anita skriver:

  Hadde du spurt meg for to år siden hadde jeg tatt pause fra bloggen din frem til desember, da jeg ikke var særlig glad i julen pga mye styr og stress. Men, så fikk jeg meg en samboer som elsker julen og i fjor gikk vi berserk og leiligheten var pyntet før desember kom Nå sliter vi med å holde oss unna pepperkaker, julebrus og julemusikk, så vi har avtalt at vi kjører på i midten av november Gleder meg som et barn!

  Så, ja takk til mer julestemning her inne lenge før desember! Huset ditt gir jo garantert julestemning, og er kanskje noe av det fineste jeg har sett mtp julepynting! Ha en fin høst videre, fine du

 16. BM skriver:

  Ååå så snill du er!!! Heldige dei❤️ Du er så flink!!!!!! Er det lov å Spørre hvor fu har kjøpt kransen du la ut på snap? Eller har du laget? Isåfall vil du dele fremgangsmåte? gleder meg til julebonanza på bloggen!! Ha en fin dag gode du!!

 17. Linn skriver:

  Hei! Kan du vise litt mer av hvordan du har laget system i skuffene dine på badet som du viste på instastory her om dagen? Er det en stor romdeler eller er det flere små bokser? Hvor er de fra?

 18. Linda skriver:

  Elsker slike innlegg! Gjerne legg ut et lignende innlegg til kjæresten <3 Er i gang med kalender, men trenger litt inspirasjon 🙂 Er litt som deg, som liker å bli tidlig ferdig – spesielt i år. Vil helst holde meg unna masse folk i butikkene i desember. Så eeeelsker at du også er tidlig ute!

 19. Anita skriver:

  Jeg trålet butikkene for en forsmak på julestemningen i dag og det leverte! 😀 Så, ja takk til julestemning på bloggen! Har selv begynt å glede meg til julepyntingen. Fikk stagget behovet litt med å pynte litt til høst og Halloween her hjemme først. Haha. Det hjalp i hvert fall litt! Veldig tidlig i år så kjøpte jeg blanke fyrstikkesker for å lage julekalender, så nå er kalenderen min på god vei. De små fyrstikkeskene dekorert med lin og hamptråd i natur og rødt rommer et par små sjokolader, én til hver for meg og min samboer tenker jeg, eller en lapp med en slags aktivitet. Kanskje en fin blanding! 🙂 Tenker den skal kunne brukes brukes år etter år. Det gledes altså veldig til jul her i gården også! <3

Comments are closed.