RABATT PÅ DE FINESTE GULVTEPPENE

Annonse i samarbeid med Fargerike Corona.


Det virker som dere som følger meg ikke blir lei av teppene mine, og spør stadig hvor de er fra, om jeg kan fikse ny rabatt og alt som hører med. Derfor kan jeg nå glede dere med at en ny rabatt på tepper fra Fargerike Corona har kommet deres vei, og verdens fiiiineste (og mest slitesterke!) gulvtepper blir nedsatt i pris kun for dere. Dette er samme rabatt som vi bruke når vi kjøpte teppene, og den kom virkelig godt med!

Selv har vi to av disse teppene nede i begge stuene, samt akkurat samme teppe på soverommet vårt – men dette valgte vi å legge vegg til vegg. Tidligere har jeg hatt parkett på soverom, og la meg bare si en ting: jeg skal aldri tilbake igjen. Følelsen av å våkne på et kaldt soverom og det første som møter deg når du setter ned føttene er et lunt og deilig teppe er virkelig helt nydelig. Anbefales! Vegg til vegg-teppe på soverommet er ikke bare utrolig deilig, men også helt fantastisk fint.

VEGG TIL VEGG TEPPE

Store tepper i akkurat den størrelsen man ønsker er vanskelig å finne, det samme er tepper i ordentlig kvalitet som holder seg fine år etter år. Teppe på kapp ble jeg faktisk gjort kjent med fra ei venninne som hadde nettopp de teppene vi selv endte med å bestille, og jeg har virkelig aldri angret på valget. Du lurer kanskje på hva teppe på kapp betyr? På kapp vil si at du selv bestemmer målene du vil ha på teppet, legger inn bestilling og får tilpasset gulvteppet akkurat slik du ønsker tilpasset dine gulv. Lite, stort eller helt gigantisk – det har ingenting å si, med disse teppene får du eksakt den størrelsen du selv ønsker.

Gulvteppet vi har valgt består av smartstrandgarn, som beskytter optimalt mot flekker og skitt. Det er umulig for sølte produkter å trekke inn i kjernen av fibrene på teppet, og skulle uhellet først være ute, så tørker du forsiktig over med en klut med lunkent vann. Enklere kan det ikke bli! Og hvis flekkene skulle sitte ekstra bra, kjøper man en ‘teppeshampoo’ som fjerner flekken på nullkommaniks.

30% RABATT

Så, her kommer årets store gladmelding, hehe! Ønsker du å bestille teppe på kapp kan du besøke både Fargerike Corona i Sørlandsparken og Corona Søgne, eller sende mail til coronasorlandsparken@gmail.com. Oppgir du rabattkoden «teppe30» så får du 30% rabatt på alle gulvtepper av denne typen som butikken lagerfører. Teppene har forskjellige farger, og kan sendes over hele landet dersom du ikke holder til i Kristiansand. Flere av dere spør stadig hvilken farge vi har, og jeg er usikker – men spør på mailen, for Tone vet akkurat hvilken fargen vi har. Leveringstid på teppene er er 1-3 uker.

11 kommentarer på “RABATT PÅ DE FINESTE GULVTEPPENE

 1. Maya skriver:

  Denne rabattkoden har jeg ventet på! Synes teppene du har er skikkelig fine! I tillegg til alt annet du har i huse! Gleder meg til de kommer i hus hos meg også!

 2. Christine skriver:

  Hei, husker du skrev eller snakka om vippeserumet du bruker for en stund siden. Men finner det ikke igjen noe sted, hvilket et anbefalte du? 🙂

 3. Christin skriver:

  Hei,
  Er ganske allergisk, og særlig mot støv. Trodde at vegg-til-vegg tepper var fy-fy, men det er kanskje ikke det lenger? Vet du noe om det?

Comments are closed.