HOLD HUDEN FRESH I HØST

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


Høsten er nydelig, men etter en fresh sommer har huden min tendenser til å bli tørr og gusten på denne årstiden. Er det flere som kjenner seg igjen her? Det er akkurat som om huden går litt i dvale. Så på høst og vinterstid er jeg alltid flink til å ta meg tiden til ekstra pleie av huden, for å holde på både glød, fuktighet og spenst. Slik prøver jeg å holde huden min fresh i høst! 🐻✨

Godt med søvn og nattkrem.

Sover man dårlig og lite om nettene, påvirker dette hudens kollagennivå og man ser fort sliten ut. Jeg prøver å være flink til å få åtte timer med søvn hver eneste natt, og føler faktisk jeg klarer det hver eneste kveld. Søvn er så viktig for meg! Jeg påfører alltid en fet nattkrem før jeg legger meg, som tilfører huden masse fuktighet og gjør at jeg våkner opp med en fuktig hud.

Et næringsrikt kosthold.

Hver eneste morgen drikker jeg en grønn smoothie med en haug av grønnsaker. Og med bittelitt sukkerfri saft for å kamuflere smaken – et tips som er gull verdt hvis man ikke digger smaken av grønnkål. I min smoothie finner du blåbær, grønnkål, spinat, brokkoli, gulrøtter, mandler og skyr. Og kollagenpulver, hvis jeg ikke allerede har hatt det i morgenkaffen min.

Pleie fra innsiden.

Et av de viktigste tipsene. Jeg har brukt The Solution kollagenpulver fra Oslo Skin Lab i over to år nå, og kommer aldri til å fjerne dette fra den daglige rutinen min. Kollagen er gull verdt, og hovedårsaken til at huden holder seg glatt og spenstig. Det er helt vilt hvor mye freshere huden min ble etter at jeg begynte på det! Både i ansiktet og på kroppen, huden er så myk og fin at jeg kan ikke få skrytt nok. En daglig dose kollagen er med meg på alle årstider, hver eneste morgen.

Pleie av huden fra utsiden.

Hudpleierutiner er superviktig, alltid og uansett. Jeg dobbeltrenser alltid ansiktet på kvelden for å fjerne all makeup, og renser igjen på morgenkvisten. En god rens, en tjukk nattkrem og dagkrem som tilfører masse fuktighet har jeg alltid i badeskuffen min. Og kombinerer jeg dette med en ansiktsmaske ett par dager i uka, så blir huden min veldig happy.

MORGENRUTINE ✨

Kollagenpulver er som dere vet noe jeg sverger til, og det hele begynte for ett par år siden når venninnen min kom med en helt sjuk glød i ansiktet. Hun hadde begynt på kollagenpulver for noen uker tilbake, og jeg var raskt med å bestille selv for å si det sånn. Og siden den gang har jeg startet hver eneste morgen med The Solution, samme om jeg har vært på ferie, på hytta eller hjemme – kollagenpulveret er alltid med meg.

Er du i slutten av 20-årene og oppover? Du kan lese mer og bestille The Solution HER, og du får hele 60% rabatt på din første bestilling og 30% rabatt på videre leveranser. En pakke består av 28 dagsdoser à 2,5 gram kollagenhydrolysat i pulverform. Kollagenpulveret smaker virkelig ingenting, og kan blandes i valfri mat eller drikke! ❤️

8 kommentarer på “HOLD HUDEN FRESH I HØST

  1. Camilla skriver:

    Hei, på story når du la ut bilde av den nyorganisere badeskuffen, hvor er de grå boksene fra?
    Ønsker deg en fin helg❤️

  2. Silje skriver:

    Liker bloggen din, og sitter igjen med en følelse av å ha koblet av etter å ha lest nye innlegg. Men disse innleggene her…!!!!! Blir så matt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *