TIRSDAGSPJATT

DAGENS KONTOR

Jeg føler jeg alltid har elsket hjemmekontor, og husker nesten ikke hvordan livet er uten. Kontor hjemme har jeg hatt siden jeg var 18 år og bodde på en knøttliten hybel, men heldigvis har jeg blitt hakket bedre på det siden den gang. Og når jeg først er inne på dette med mitt første hjem. Husker jeg nettopp hadde oppdaget gleden av spons som ny blogger, og skrudde opp to ikea-hyller på badet og fylte de til randen med alle slags hårprodukter med et mål for øyet: at badet mitt skulle se ut som en frisørsalong… Litt av en ide fra en som ønsket hardt å være storkar, si! 😂 Nå handler det heller om å ha minst mulig ting, og i hvert fall ikke ha to hyller med femti produkter jeg ikke bruker stående. Blir svett av bare tanken. Når jeg tenker meg om kan jeg ikke ha hatt et eneste snev av støv på hjernen eller minimalistiske tanker i den tiden der….

PADDLE NEXT

Planen for tirsdagen min har vært å jobbe hele dagen, og det har jeg klart med glans. Herregud så deilig det er å være ajour med alt man skal og enda litt til! I ettermiddag skal forresten kjæresten, lillebror, papsen og jeg avgårde for å spille paddle igjen, og stakkars Preben ender denne gangen opp på lag med meg for godt. Sist vi spilte prøvde jeg å være på lag med alle, men vi fant fort ut av at jeg spilte best sammen med P – så da har vi jammen blitt paddlekompiser også. Jeg er mildt sagt den dårligste av oss alle, øynene mine som har kronisk dobbeltsyn kombinert med en liten ball er ikke akkurat en vinner for å si det sånn! Så å være på lag med Knollen fungerer i hvert fall ikke, han er så hissig når han spiller at jeg er sikker på at hele hallen hører oss….. Gøy med en familiehobby, si! 😂

16 kommentarer på “TIRSDAGSPJATT

 1. Victoria skriver:

  Så utrolig fint dere har det <3 Hvordan går det forresten med kaninene? Løper de fortsatt rundt i hagen deres? 😀

 2. Siri skriver:

  Hjemmet dere er bare så lekkert!! Jeg har forelsket meg i de svarte pottene/kurvene du har til Strelitzia plantene dine! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i de? Jeg har undersøkt både her og der, men har ikke funnet noen som er i nærheten av så fine, som dine! Koos deg med familien og paddle ❤️ Klem

 3. Inger skriver:

  Hei! Må bare spørre om en ting jeg har lurt lenge på, da jeg er ekstremt inspirert av huset deres! Er det tegnet selv, eller er det fra et firma? Evt hvilket? Elsker hvordan planløsningen og huset er Håper du får en fin uke videre!!

 4. Tone R skriver:

  Hjemmet deres er nydelig! 😀 Jeg elsker å ha det ryddig og rent rundt meg. Har «dessverre» fått en mann som er et rotehue og helst ikke kaster ting.. Har etter flere år kommet til en gyllen middelvei. 🙂

  • Kristina Andersen skriver:

   Tusen takk Tone! Kjenner meg igjen i dette med å ha en mann som ikke vil kaste, Preben mener også ALT kan brukes igjen en eller annen gang og vil helst ikke kaste noe.. Så der måtte det bli en fin middelvei for oss også!

Comments are closed.